סיכומשה

סיכומשה

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Lukas8

New member
=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול סוכות!!! קובייה שליטה!!! משהו רע שקרה לך השבוע: לא נסעתי אתמול לראות את אח שלי =[ שיר שלא הפסקת לשמוע: All My Best Friends are Metal Heads- Less Than Jake התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: פלורנטין (היה שידור חוזר של כל העונה ה-3 ברצף וישבתי כל היום וראיתי את זה =]) סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: מרק של התנועה =] בילוי השבוע: אממ היום עם יערה וספיר. וואו ואתמול בגן... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ לא דעת.. =\ נחיה ונראה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הממ חברה שלי אם ייצא לי. ציטוט השבוע: "שוהם זה מדוזה דוזה דוזה אה אה אה אה" תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה =[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין

animal bar

New member
מיאו. ../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש פורום שייגעצ/ מקדונלד'ס!!!! D::
משהו רע שקרה לך השבוע: הצפה בבית. ><
שיר שלא הפסקת לשמוע: שגר פגר- הבילויים!!! D::
התחדשות השבוע: דיסקדיסקדיסקדיסקדיסק!!! D::
תוכנית השבוע: דירת המצויירים!!! [החזירו את זה!!!!! ^^ ]
סרט השבוע: מת לצעוק! D::
ספר השבוע: חחחחחחחח.
מאכל השבוע: לא יודעת.
בילוי השבוע: מפגש! D::
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה!!!!! D::
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבי ואורנה.
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אני לא יכול לבוא, אני קונה ג'ינסים."
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: מקווה שהופעה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור.

einatit4

New member
../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שלישי. משהו רע שקרה לך השבוע: יום רביעי.
שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: הרבה דברים מקניון רמת אביב
תוכנית השבוע: נמלטים
סרט השבוע: הרוזן ממונטו קריסטו [בטוח טעיתי בשם
] היה לפניי איזה שעה בהוט. ספר השבוע: לא קראתי
מאכל השבוע: האממממ לא מאכל אבל משהו ששתיתי אתמול
בילוי השבוע: שלישי ואתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בצפר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: בצפר........ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

liavii

New member
D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופשD: הופעה של הפיג'מותD: משהו רע שקרה לך השבוע:לא יצאתי לטיול סוכות. שיר שלא הפסקת לשמוע:כל מיני שירים של Three Days Grace התחדשות השבוע: חולצותXD תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע:אמריקן פאי XD ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:פיצה בילוי השבוע:כל מיני יציאות לעיר וכאלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה?D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ממש ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אוי איזה יופי,את חרמנית" XDD תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לימודים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולהP:

:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: :| משהו רע שקרה לך השבוע:ה כ ו ל ! שיר שלא הפסקת לשמוע:אביב גפן - הרואין , שייגעצ - אינטרקום התחדשות השבוע: ממ תוכנית השבוע: סרט השבוע:מישהו לרוץ איתו ספר השבוע: מאכל השבוע:פיצה:) בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: בויה XD תמונת השבוע: -> אני מ1.10 התוכניות שלי לשבוע הבא:ממ וואלה לא קבעתי כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מ ש ע מ ם !

עדי D

New member
אעאע אנלא מאמינה שעוד מעט נגמר החופש.

משהו טוב שקרה לך השבוע:
פסטיבל הסרטים והטי מארקט המטורף. משהו רע שקרה לך השבוע:
שראיתי אותו.. איזה מוזרות יתר שיר שלא הפסקת לשמוע:
30 Second To Mars - The Kill התחדשות השבוע:
2 חולצות, סווטשרט, משקפי שמש ותיק D: תוכנית השבוע:
סאוטפארק סרט השבוע:
ספיחס חח ספר השבוע:
אם יש גן עדן מאכל השבוע:
ואי הכריך של אתמול מהבית קפה חחח.. השביע אותי לכל החיים נראלי בילוי השבוע:
אתמול.. הטי מארקט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
להופעה של יהלי סובול בבצפר שליD: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אנערף.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
חדצצצ תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:
לסבול בשקט בבצפר ולהתפלל לשביתה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
דווקא סבבה לגמריי

טל 182

New member
הופעה של יהלי סובול בבית הספר שלך?!?! ../images/Emo2.gif

מה?! לא פייר!! גם אני רוצה!!!
אני מעריצה את הבנאדם הזה. פשוט אדם מוכשר. אני קוראת עכשיו את הספר שלו ו..ו...גם אני רוצה שהוא יופיע בבית הספר שלי!!!!!!
אה ו...גם אני רוצה
[כאילו בקשר לתמונה
]

עדי D

New member
חחח אכןןן איזה כיף.

בהתחלה היו אמורים להביא את שייגעצ או הבנות נחמה אבל בסוף יצא יהלי סובול. הוא ממש כישרוןן. והלהקה של ליב ועוד להקה מהבצפר מחחמים אותו זה ממש מגניב חח ותודההה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פוצקי נראלי אני קופצת אלייך

שבוע הבא
אני רוצה לראות את יהלי מיי לאב
*ביוץ*

עדי D

New member
חח פוצק../images/Emo99.gif

אם השביתה תימשך יהלי ידחה כנראה אז כבר נראהה. אבל אני מרשה לך לבוא אליי גם בלי יהלי

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאניאניD:

משהו טוב שקרה לך השבוע: טל היתה אצליDD:. וגם..פגשנו את *אהמ אהמ*
משהו רע שקרה לך השבוע:משו
שיר שלא הפסקת לשמוע:to much too ask-avril lavigne
!! התחדשות השבוע: לא יודעת\: תוכנית השבוע: לא יודעת>< סרט השבוע:ממ...יומני הנסיכה
חחח..טל
ספר השבוע: לא יודעת מאכל השבוע:גלידה. אבל כזאת של בן&ג'רי
בילוי השבוע:תל אביב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לראות את *אהמ אהמ* אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל ^^ ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "זה כמו חתול..רק שזה כלב.." תמונת השבוע:
די.. אני לא אפסיק לשים תמונות שלו, הוא כזה יפה.
בעלי היקרה, דאגי שיחייה
התוכניות שלי לשבוע הבא:לא יודעת
בית ספר?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר

למעלה