סיכומשה

Xx MaayaN xX

New member
It's safe to fall if you just trust the

.ground that you stand on משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש..... משהו רע שקרה לך השבוע: החופש משעמם שיר שלא הפסקת לשמוע: midtown-you should know התחדשות השבוע: שטויות מתל אביב תוכנית השבוע: שנות ה70 סרט השבוע: --- ספר השבוע: --- מאכל השבוע: הפסטה של עומר O: בילוי השבוע: ישיבת צוות, תל אביב וסתם יציאות בתוך רעות משעממות כאלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתהההההההה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "רן את מכירה את תום יחימוביץ'?" "לא אבל אני מכירה את עומר כהן!!!" XDD תמונת השבוע: במקס ברנר
התוכניות שלי לשבוע הבא: ההורים בחו"ל- בית ריק ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד כזה...

orel4400

New member
בואנה איזה שבוע =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקליפ של ביט משהו רע שקרה לך השבוע: שיעורים שיר שלא הפסקת לשמוע: פלרמו- עברי לידר התחדשות השבוע: כלוםם לצערי תוכנית השבוע: משחק כדורסל ביום ראשון, יום שני יומולדת לרותםם :) סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: עעעעעעעע הגיע קרמבוו!! בילוי השבוע: סאבליים - הקליפ של ביט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המון צחוקים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החברים מהיסודיי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: רענן: אני ממש עייף אל תתפלאו אם התמונה תצא מכוערת! תמונת השבוע: רענן התאהבתייי בךךך
התוכניות שלי לשבוע הבא: לימודים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה :)

just gaya

New member
כבר שבוע!!!!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע:הצילומים,מפגש ישרא משהו רע שקרה לך השבוע:כל הזמן קר לי!!!!!!! שיר שלא הפסקת לשמוע:avril lavinge-im wite you התחדשות השבוע:תיק,מכנסיים שגדולים עליי ב-2 מידות מריבולבר תוכנית השבוע:פחחחחח מי רואה טלביזיה? סרט השבוע:פחחחחח ספר השבוע:אוקייי אתם רוצים שאני ממש אצחק לכם בפנים? מאכל השבוע:חסהDDDDDDDD:::: בילוי השבוע:הצילומים של הקליפ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:פעולה בנוער^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הלוואי שאני אפגוש את וודי,אבל זה לא יקרה בחיים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:"דוד תלקק לי תאשך" עזבו יציאות של ברי תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:לימודים)))))))))))))): ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבות לגבות,עד עכשיו אני שונאת סופשים

just gaya

New member
מצאתי אותה שחפרתי בארכיון

אני עושה את זה הרבה מרוב שיעמום

אני../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החופש..אח חופש מעולה!
משהו רע שקרה לך השבוע: קצת דיכאון..לא משהו רציני אבל
שיר שלא הפסקת לשמוע: simple plan-grow up
התחדשות השבוע: אממ מכנס, חולצה, חזיה, מכנס לספורט, טבעת, צמיד
תוכנית השבוע: שנות ה70 עונה 3 [מכורה]
סרט השבוע:רישיון לחתונה
ספר השבוע: שומרת אחותי
מאכל השבוע: על האש
בילויי השבוע: עם מאיה ונופר במקס ברנר, והיו עוד הרבה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת שלי!!!!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דניאל
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אממ לא זוכרת אבל היה משהו..חחח
תמונת השבוע: -
התוכניות שלי לשבוע הבא: לחגוג יומולדת!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואוו מעולה **יום ראשון יומולדת, נה נה נה נה נה** בר

טל 182

New member
למה אין שביתה ביום ראשון גם?! ../images/Emo46.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אופיר
משהו רע שקרה לך השבוע: נזכרתי עכשיו להתחיל את כל השיעורים שלי ואין סיכוי שאני הולכת לסיים אותם בזמן
שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים של PARAMPRE, EVANESCENCE, ARCTIC MONKEYS, THE ACADEMY IS... ושל צ'ילי פפרס [כן...התעייפתי בסוף מהאנגלית...] התחדשות השבוע: אייס-קפה [?] [ואופיר הרסה לי אותו
] תוכנית השבוע: ג'ק וג'יל D: סרט השבוע: יומני הנסיכה [עם אופיר!!
] ספר השבוע: דמי מפתח של יהלי סובול [עוד לא סיימתי אותו...] מאכל השבוע: קוסקוס [שאני הכנתי!
ואפילו לא שרפתי הפעם את התנור או הסיר או איך שלא קוראים לזה
] בילוי השבוע: אופיר, פארק, תל אביב, איפשהו בצפון
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לראות את *אהמ אהמ* ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "קפוץ! נו...קפוץ!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בית ספר
/ שביתה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר ונחמד!

furfur23

New member
../images/Emo108.gifחהחה הרסתי לך את האייס קפה!

אשמתי שלוקח לך שנה לשתות משו?!

בית ריקקקקקקקקק

משהו טוב שקרה לך השבוע: בית ריק משהו רע שקרה לך השבוע: בית ריק שיר שלא הפסקת לשמוע: שבק מיוזיק - מוקי התחדשות השבוע: וודקה עם ויטמינצ'יק זה טעים תוכנית השבוע: סאות'פארק סרט השבוע: אמריקן פאי - מחנה תזמורת ספר השבוע: חח לא מאכל השבוע: ספגטיייייייי בילוי השבוע: בית ריק אצל ליבנה.. כל העיר מדברת על זה חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טנצ'''''''' ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "מה יש לךךךך שתיתי רק 20 שוטים אני בכלל לא שיכורה (בום נופלת)" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעשע

שנינה11

New member
גמאני../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יציאות מגניבות!! משהו רע שקרה לך השבוע: נפלתי והתעקמה לי הרגל=\ שיר שלא הפסקת לשמוע: מסובכת-דניאל סולומון התחדשות השבוע: אמ.. לא יודעת תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע: ילדה טובה-לא זוכרת ת'שם של הסופרת! מאכל השבוע: - בילוי השבוע: יצאה ליגתית לנוו"ס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מליון מבחנים וביצפר=\ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ.. ת'כיתה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: יופה- יופי ויפה נכון גאוני=) תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא מבחנים במתמטיקה=\: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדיקxD

ברלץ

New member
סיכום השבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא קרה לי שום דבר טוב השבוע משהו רע שקרה לך השבוע: הסתפרתי וראיתי את חבר שלי לשעבר שיר שלא הפסקת לשמוע: כבד לי-רוי אדרי, lipgloss- lil mama התחדשות השבוע: הסתפרתי תוכנית השבוע: אין!!! סרט השבוע:--------- ספר השבוע: -------- מאכל השבוע: ספגטי בילוי השבוע: פסטיבל הסרטים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חבר!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אלינור ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "מה אנני פודל????" תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: לגייס עוד 10 חניכים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חרא!!!!!!!!!!!

tal iero

New member
סיום!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הרבה.. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הרבה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: bfmv-all these things i hate ו- mcr-its not a fashion statement its a deadwish התחדשות השבוע: כלום=/ תוכנית השבוע: פרמדיק=] סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- מחכה ל"דה אדמברלה אקדמי"... הוא הגיע לארץ סופסוף והוא בדרך אליי! מאכל השבוע: עוגת תפוחים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בצפר=[=[=[ בוהו!!! אה וגם דה אמברלה אקדמי=]=] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נטעע!!!!!!!! חח ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא זוכרת
תמונת השבוע: אין// התוכניות שלי לשבוע הבא: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר......=] אה נטעע..... דיברתי עם משה באייסיקיו אבל לא דיברנו על עדן.. אבל עדן שוב רבה עם טל ופז והיא חושבת שאני הפסיכולוג שלה=]

n e t a 6 9

New member
עדן הפכה גם אותי לפסיכולוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה עצבים איתהההה!!! וממתי היא רבה שוב עם פז וטל? ומקודם זה היה רק עם טל..!! טוב צריך לעשות משהו עם משה.... ^ ^ ^ ^ ^ ^ נמאס לי כבר!!! ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ חחחח בואנה י'שקרניתת..!! עלק "בן אדן שאני מצפה לפגוש שבוע הבא:נטע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כן... רק בגלל שאני בפורום אז את מצפה לראות אותי?!?! תגידי שאת רוצה לראות את נאצה ואיציק..!!!!!!!!!! חג שמח ושבת שלום =]

tal iero

New member
חחח

יזונה את חושבת שאני לא רוצה לפגוש אותך??? אה??????? ואני לא רוצה לפגוש את נאצה ואת איציק!!!!!!!!! איכאיכאיככככ!! מה הקר לפורום?? סתם משעמם לי ואמרת שגם לך משעמם אז אמרתי שתכתבי בפורום!! וואי מה לקחת קשה?? חח

למעלה