סיכומשבוע

justmeandu4ever

New member
סיכומשבוע../images/Emo34.gif

השבוע שעבר: שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: התחדשות השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) שיר השבוע: מה השגת השבוע: השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה:(חובה!)

justmeandu4ever

New member
|מנורה|

השבוע שעבר: שם לשבוע:מוות דבר טוב שקרה השבוע:המצעד
קיבלתי מגן 88 בספרות!והייתי עם אוהד כל המצעד
דבר פחות טוב שקרה השבוע:השבוע בכלליות היה גרוע.. התחדשות השבוע:דגלון
אדם שעשה לך את השבוע:יעל..עמיתי..חן..אוהדוש(או לפחות תסופש כי השבוע כבר נגמר) ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) שיר השבוע:אני לא בוכה-דנה ברגר מה השגת השבוע:קצת שחרור השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שיהיה בסדר אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:כל מי שרוצה שיר שאתה פותח איתו את השבוע:לאידעת איחולים לשבוע הבא:שיהיה טוב. תמונה:(חובה!)

uvita

New member
שלווווווום!

השבוע שעבר: שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: התחדשות השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: נמנמ..היה לי שבוע דיי מגעיל. אבל להיות עם אורי, והפגישה הקצרה עם לינוצ'קה שיפרו אותו
ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) לינה: "זה לא מרצוני! זה וולונטרי" אני:" וולונטרי זה אומר שאת התנדבת לזה!" לינה: "אוף! את חכמה מידי, עליך אני לאמיכולה לעבוד במילים יפות!" שיר השבוע: "שנינו יחד תחת מטריה אחת" מה השגת השבוע: עצבים? השבוע שבפתח: נפלא! המון חופש!!! משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: חופש! וסופ"ש באילת עם אהובי
אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אוריאל ואולי גם בת דודה שלי. שיר שאתה פותח איתו את השבוע: "סלינו על כתפינו, ראשינו עטורים! מקצות הארץ באנו, הכבאנו ביכורים!" איחולים לשבוע הבא: שיהיה חג שבועות נפלא!!! לבן, וטעים! תמונה:(חובה!) אח"כ- הולכת לאכול עכשיו....

uvita

New member
עכשיו שמתי לב שלא עניתי על הכל

אז אני אענה עכשיו: השבוע שעבר: טוב שעבר. שם לשבוע: משרה חלקית עלק! דבר טוב שקרה השבוע: א-ו-ר-י-א-ל! דבר פחות טוב שקרה השבוע: רביעי- חמישי. רוצים דוגמא?- יום חמישי החלטתי להשקיע, והלכתי לעבודה עם עקבים- כשהגעתי לעבודה העקב שלי נשבר!!! התחדשות השבוע: 3 שמלות חדשות
ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה): אין. מחפשת תמונה לשים...

soul on fire

New member
עונה ../images/Emo34.gif

השבוע שעבר: שם לשבוע: פוייי..... דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי להבין את העלילה של פרא.... דבר פחות טוב שקרה השבוע: פספסתי אימון איירסופט שהיה מצומצם => פיספסנו את המצעד, בגרות בחשבונאות מתכונות בתנ"ך ומתמ, להמשיך?!? התחדשות השבוע: מכנס לבן לשבועות {ועוד אחד סגול כי הם נוחים} ונעלים בצבע כתום =] אדם שעשה לך את השבוע: אמא =] {ארז היה עסוק כל השבוע בלימודים ובפורום החדר של הקבוצה!!!
} ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) "המון המון ערומים וערומות מכניסים דברים אחד לתוך השני. בעיקר בולבולים בתוך פיפים אבל גם בתוך פה או טוסיקים וגם על כל מיני חלקים לשונות מלקלקות, או פיפים שפתוחים על שני דפים ורואים כל שערה והבפנים ורוד מבריק." ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) אין משהו מיוחד... =\ שיר השבוע: הדג נחש - להביא את המכה מה השגת השבוע:את הידיעה הברורה שאני לא יודעת סדרות השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: ששבועות ייגמר בלי שאני אאלץ לאכול גבינה? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: כל מי שירצה? שיר שאתה פותח איתו את השבוע: הכל זה לטובה - דנה {יש לי רופה נשים ראשון על הבוקר} איחולים לשבוע הבא: להנות =] תמונה:(חובה!) מכנס דייגים?

עונה!

השבוע שעבר: שם לשבוע: אין ביצפר!!!! דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי ביצפר ומצאתי עבודה! דבר פחות טוב שקרה השבוע:איבדתי את הפלא
אבל מצאתי אותו יום אחר כך התחדשות השבוע: עבודה אדם שעשה לך את השבוע: מדיסון! ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) "I am here, as you are here, as you are me and we are all together" ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) "dude...." [מדיסון] שיר השבוע: THUNDER מה השגת השבוע: עבודה השבוע שבפתח: לעבוד ולעבוד וללכת ל SF משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: SF אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: רייצ'ל ומדיסון! שיר שאתה פותח איתו את השבוע: THUNDER איחולים לשבוע הבא: שיהיה שבוע טוב! ד"א אני חדשה פה אז היי

soul on fire

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מה שלומך? הכל טוב? ספרי קצת על עצמך... אני מיכל מהשומרון כמעט בת 18

Sensorium

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo34.gif

השבוע שעבר: שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: המ, חבר ממש טוב שלי מתנהג בצורה ממש פתאטית בחלק מהזמן :S התחדשות השבוע: עפיפון גאה
אדם שעשה לך את השבוע: מוצארט! אז מה אם הוא חתול! ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) 'And now my bitter hands cradle broken glass of what was everything' Pearl jam- black. ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) בצלאל: 'המורה, אפשר להוציא פרי קטן?' -'בסדר', *מוציא אבטיח* שיר השבוע: Hey there Delilah מה השגת השבוע: המון עצבים מודחקים. השבוע שבפתח: לנצל עד תום את הזמן שנשאר עם ג'וש לפני שהוא טס משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: ללמוד לבגרויות :/ אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: רותם, חברה שלא ראיתי כבר המון זמן :( שיר שאתה פותח איתו את השבוע: MSI- what do they know איחולים לשבוע הבא: שיהיה לכם שבוע נסבל :) תמונה:(חובה!) גדולה מדיי :( מהמצעד

Bi Free

New member
מסכם

השבוע שעבר: שם לשבוע: גאווה וגילויים דבר טוב שקרה השבוע: המצעד, סיפרתי לשני חברים שקיבלו את זה בטוב דבר פחות טוב שקרה השבוע: גיליתי בעקיפין ששני חברים אחרים שלי די מתעבים ונגד הומואים אז להם אני לא מתכוון לספר וחבל.. התחדשות השבוע: צמיד של ששת הצבעים אדם שעשה לך את השבוע: המלווה שלי שפגשתי במצעד ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) - ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) שיר השבוע(שעבר): לאונרדו של עברי לידר מה השגת השבוע: שני חברים שותפים לסוד? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: היה לי היום ניתוח בפה היה בסדר עכשיו כואב אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אף אחד מיוחד שיר שאתה פותח איתו את השבוע: לאונרדו של עבר לידר איחולים לשבוע הבא: תהיו גאים בעצמכם ובמי שאתם לא משנה מה אחרים חושבים! תמונה:(חובה!) גרפיטי שראיתי איפשהו

למעלה