מסכם (למחוק את הקודם)
השבוע שעבר: שם לשבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי ליויי עם מלווה באיגי דבר פחות טוב שקרה השבוע: נתפסו לי שרירים התחדשות השבוע: תחזיקו חזק של הרלן קובן (ספר מעולה) אדם שעשה לך את השבוע: המלווה שלי ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה): "אם נער בן שש-עשרה לא היה מתעניין בנשים עירומות זה היה מוזר" מתוך תחזיקו חזק של הרלן קובן (ספר מעולה) ציטוט השבוע
משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) אין שיר השבוע: כל השירים של יוני בלוך כי לא הייתי בהופעה מה השגת השבוע: מלווה השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: מסיבת שחרור של חבר אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: החבר שמשתחרר שיר שאתה פותח איתו את השבוע: לא יודע איחולים לשבוע הבא: שיהיה לכולם שבוע טוב! תמונה: רכבת ישראל הפטריוטית!
השבוע שעבר: שם לשבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי ליויי עם מלווה באיגי דבר פחות טוב שקרה השבוע: נתפסו לי שרירים התחדשות השבוע: תחזיקו חזק של הרלן קובן (ספר מעולה) אדם שעשה לך את השבוע: המלווה שלי ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה): "אם נער בן שש-עשרה לא היה מתעניין בנשים עירומות זה היה מוזר" מתוך תחזיקו חזק של הרלן קובן (ספר מעולה) ציטוט השבוע