סיכומשבוע

Bi Free

New member
מסכם (למחוק את הקודם)

השבוע שעבר: שם לשבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי ליויי עם מלווה באיגי דבר פחות טוב שקרה השבוע: נתפסו לי שרירים התחדשות השבוע: תחזיקו חזק של הרלן קובן (ספר מעולה) אדם שעשה לך את השבוע: המלווה שלי ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה): "אם נער בן שש-עשרה לא היה מתעניין בנשים עירומות זה היה מוזר" מתוך תחזיקו חזק של הרלן קובן (ספר מעולה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) אין שיר השבוע: כל השירים של יוני בלוך כי לא הייתי בהופעה מה השגת השבוע: מלווה השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: מסיבת שחרור של חבר אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: החבר שמשתחרר שיר שאתה פותח איתו את השבוע: לא יודע איחולים לשבוע הבא: שיהיה לכולם שבוע טוב! תמונה: רכבת ישראל הפטריוטית!

justmeandu4ever

New member
סיכומשבוע../images/Emo34.gif

השבוע שעבר: שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: התחדשות השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) שיר השבוע: מה השגת השבוע: השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה:(חובה!) (אנשים תתעוררו קצת,הסיכומשבוע שעבר אפילו לא ירד לעמוד השני!)

justmeandu4ever

New member
מסכמשת|ל-ש|

השבוע שעבר: שם לשבוע:בריחה דבר טוב שקרה השבוע:שהיינו בים עם ורד ומיכל הצטרפה
דבר פחות טוב שקרה השבוע:נפרדנו
התחדשות השבוע:ממממ תמונות? אדם שעשה לך את השבוע:כל מי שהיה אתמול במדורה של איגי,בעיקר עומר ולי ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה)אין ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו)"הזמן הוא הפתרון להכל" שיר השבוע:forgive me-evanesensce מה השגת השבוע:הרבה כאב השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שיעבור.... אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:כל מי שייקרה בדרכי כי אני שונאת להיות לבד שיר שאתה פותח איתו את השבוע:לאידעת איחולים לשבוע הבא:שיפסיק לכאוב כל כך ושלכולם יהיה שבוע טוב תמונה:(חובה!)

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifרתמטמטמת!

השבוע שעבר: שם לשבוע: אושר דבר טוב שקרה השבוע: סמצ' הפתיעה שהגיעה בכלל דבר פחות טוב שקרה השבוע: פלבר סליחה אבל... שיגעת אותי!!!!!!! אבל אני מתעליך!
התחדשות השבוע: תופסת פחות מקום ביקום (כה רזיתי קצת
) אדם שעשה לך את השבוע: סמצ' פלבר ראנצ' קיטצ' ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה): "תני לי לשנוא אותך עכשיו שלא אצתרך לשנוא אותך אח"כ" ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו): "i'm sooooooo drunk!" שיר השבוע: Frankie Valli & The Four Seasons - Can't Take My Eyes Off Of You מה השגת השבוע: הפרעת אישיות חחח השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לנצל את היום חופש שלי בצורה הטובה ביותר אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: סמצ' קיטצ' פלבר ראנצ' שנשן וממש בא לי על כל החבר'ה מהחטיבה! שיר שאתה פותח איתו את השבוע: הכל זה לטובה-דנה אינטרנשיונל איחולים לשבוע הבא: רק טוב! תמונה:(חובה!)

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifמצאתי תמונה מאתמול!!

אני כל כך הפוכה שזה פחד!

את ניראת נורא?????

בלעעעעעעעעעטטטטטטטטטטטטט (רגע מי מאיתנו הייתה שיכורה בתמונה הזו? את נכון? ביחלק הזה עוד הייתי פיכחת... או שלא?)

sutul

New member
מסכמ"ש

שם לשבוע: P-U-S-S-Y-C-A-T דבר טוב שקרה השבוע:מסיבת רווקים של חבר מהיסודי במועדון "אקסלוסיבי" חחחחח דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא יודע... אלכוהול ופטמות די מחקו את מה שהיה כל השבוע התחדשות השבוע: קניתי אילפטיקל!!! צריך להגיע שבוע הבא.. אם אני יעשה שעה ביום על הדבר הזה.. חכו חכו..! אדם שעשה לך את השבוע: קריסטי...קרוליין..ז'ייזל.. לא זוכר את השמות שלהן.. אבל לכולן היה את אותו ריח וניל ציטוט השבוע: אולי תלך איתה הביתה?".. חבר אחד דופק לחבר שני את כל המומנטום כשניסה להתחיל עם מישהי שיר השבוע: מה תחנו הכי הרבה בגלגלץ השבוע? מה השגת השבוע: צצצציייצצצייים השבוע שבפתח: כולנו במתח משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לפתור את החוב השגוי של מס הכנסה.. זונות רוצים כסף שלא שייך להם! שיר שאתה פותח איתו את השבוע: לא יודע.. מה הראשון בפליי ליסט בMP4 שלי?? איחולים לשבוע הבא: עוד ציצים!!!

מסכמשת (רתם גנבתי!)

השבוע שעבר: שם לשבוע: מעניין:) דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את איתמר ואמיר מכלא 6, שורטי חבקה אותי
המשכתי את ההרחבה, המשכתי את הקעקוע, יצאתי עם חברות מהבסיס שלי כ"כ התגעגעתי אליהן! אה וגם בתיאטרון היה נחמד חחחחחחחחחח דבר פחות טוב שקרה השבוע: יש מצב שהייתי קצת יותר מדי שיכורה אתמול... התחדשות השבוע: קעקוע, הרחבה... אדם שעשה לך את השבוע: אמיר(בייבי ג'י) ורתם... ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) אפשר משיר? "איך לא בא לי עליה (אהההאאא) ובכל זאת נוגע (אההההאאא) אפחד לא יודע רציתי נסיכה וקיבלתי צפרדע!" ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) "אני משוגע?? הבת שלך לסבית!!!!!!" (אח שלי אומר לאמא שלי, אמנם זה נשמע רציני אבל היה בסיטואציה מאוד משעשעת ואפחד לא לקח את זה ברצינות אז זה בסדר) שיר השבוע: רתם נו השיר הזה שלך משו עם פליי וריינבו.. חחחחחחחחח "אובר דה ריינבו סו הייי..." חחחחחחחחחחח מה השגת השבוע: ירדתי עוד קילו וחצי... השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: ללכת לג'י ספוט עם גיא ורתם (רתם אהם אהם אהם) אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:גיא, רתם, ואולי את לירז אם נלך לג'י ספוט (אההההההההם אהההההההההם רתם) שיר שאתה פותח איתו את השבוע: אין לי שמץץץץץץץץץץץץץץ איחולים לשבוע הבא: שיהיה שבוע מוצלח :)

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifאני באה! והשיר.. של סמצ'../images/Emo23.gif

אני פשוט שומעת אותו יותר מדי ברינגטון שלה חחח

soul on fire

New member
מתעוררת...

השבוע שעבר: שם לשבוע: חופר? דבר טוב שקרה השבוע: דיברתי קצת עם ההורים, אני אצל ארז... דבר פחות טוב שקרה השבוע: ד-ו-ב-י {ועמליה} התחדשות השבוע: מטריות שוקולד חרובים אדם שעשה לך את השבוע: שני וארז ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) איזה יופי הפרינססה קמה! שיר השבוע:אין משהו מיוחד... מה השגת השבוע: שוקולד חרובים השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שאני אעבור גפ את חלחלה וגם את ניהול אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אני מקווה לא לפגוש יותר את עמליה ודובי שיר שאתה פותח איתו את השבוע: אני מניחה שאת זה אני אדע מחר איחולים לשבוע הבא: בהצלחה לכולם בבגרויות מבחנים וכו'... תמונה:(חובה!) ואם אין לי?!?

הששששבוע

השבוע שעבר: שם לשבוע: כייף. דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת לבת זוג, מסיבה, כל השבוע [כמעט] איתה
דבר פחות טוב שקרה השבוע: עצבנה. התחדשות השבוע: לא היה ריב!!!!! חחחחחחחחח אדם שעשה לך את השבוע: אמא ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה): וואי לא זוכרת.. ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו): "מורן, אם את ועדי כבר עושות את זה, אז אני לא רוצה לדעת פרטים"
שיר השבוע: סינרגיה - מתי את חוזרת מה השגת השבוע: השגתי? עוד כסף למשכורת?
השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: הבוסית שלי נסעה לשבוע, אז שקט ושמח כבר יש לי
אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: מאמי שיר שאתה פותח איתו את השבוע: מה שיש באמפי חחחח איחולים לשבוע הבא: אושררר אין תמונה!

למעלה