סיכומשבוע!!

justmeandu4ever

New member
סיכומשבוע!!../images/Emo34.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: משהו טוב שקרה לי: משהו פחות טוב שקרה לי: שיר השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע שלי: תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) : ציפיות לשבוע הבא: ציפיות להמשך החופש: איך החופ"ש עד עכשיו? ציטוטי השבוע: התחדשות השבוע: בנאדם שעשה לי את השבוע: איפה עושים את החג? תמונהנהנה
(חובה!)

sutul

New member
כל כך שמח שהשבוע כבר חלף לו

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: לא בטוח שהיה לי יום שבלט בצורה חיובית יותר מהשאר משהו טוב שקרה לי: שהשבוע אני לא עבדתי שישי
משהו פחות טוב שקרה לי: אני נוטה להרעיל את עמי במחשבות.. זה ממש לא כיף שיר השבוע: http://youtube.com/watch?v=kPQR-OsH0RQ אמן/אמנית/להקת השבוע שלי: שיר ישן של נירוונה ציפיות לשבוע הבא: אין לי כאלה ציפיות להמשך החופש: איזה חופש??? איך החופ"ש עד עכשיו? האאהה??!?!?!? ציטוטי השבוע: " רק תיזכרו שזה בה מהטיפים שלי.. הטיפים שלי!!!" התחדשות השבוע: כרטיס זיכרון לPS2 איפה עושים את החג? בבית .. עוד כמה זמן צריכים להגיע לפה איזה 17 איש לסעודה

Blackice

New member
טוב, ניקיתי את השרשור..../images/Emo126.gif

אבקש לשמור עליו ולשמור את הוויכוחים למחוץ לפורום.. היום הכי טוב שהיה לי השבוע:האמת שכל השבוע היה טוב.. אבל היום היה מעולה! משהו טוב שקרה לי: הצלחתי לגרור את מיכל לאימון איירסופט ^^ משהו פחות טוב שקרה לי: לא ממש הייתי ב"ביגור", גם השנה. שיר השבוע: קיץ! קיץ! קיייייץ! (נמאס לי ממעיל, ונמאס ממטרייה היום אני מראה את הטוסיק בבריכה....) אמן/אמנית/להקת השבוע שלי: אין לי מושג מי שר את זה.. תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) : לצערי היא לא צולמה.. ציפיות לשבוע הבא: לימודים. מבחן. לתפור גלימה. ציפיות להמשך החופש: אמ.. לימודים? איך החופ"ש עד עכשיו? מעוללללללה! ציטוטי השבוע:מיץ תפוזים ושקלים? (שקדים במקור..) התחדשות השבוע: הזמנתי מחסניות נוספות לאוג שלי
בנאדם שעשה לי את השבוע: (...נחשו
) איפה עושים את החג? כבר עשיתי את החג בבית.. זהו, כמעט נגמר..
תמונהנהנה(חובה!) אה. רגע. *מצלם*

uvita

New member
חמודים!

לא לפתות אותי עם הלשונות שלכם! >< חיחי! זו תמונה שגורמת לחיוך

uvita

New member
בא לי לענות

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: ממ...השבוע כולו היה נפלא! משהו טוב שקרה לי: אחרי חודשיים וחצי נטולי אוריאל היה לנו מן שבוע מרוכז :) משהו פחות טוב שקרה לי: נמנמנ..השמנתי המון (זה לא קרה השבוע, אבל פתאום רואים את העלייה). שיר השבוע: חושבת...טוב זה מה שעולה לי לראש: Take me now to paradise city אמן/אמנית/להקת השבוע שלי:עברי לידר! בא לי ללכת להופעה! תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) : ציפיות לשבוע הבא: לעבוד על הפרוייקט, להחליט משהו לגבי הלימודים, ללכת לטכס הענקת הדרגות של אורי, יום הולדת ללינה ויום הולדת לי (כמעט שחכתי). ציפיות להמשך החופש: אין איך החופ"ש עד עכשיו? ... ציטוטי השבוע: חח! אני לא אכתוב כאן! התחדשות השבוע: כלום
בנאדם שעשה לי את השבוע: מממ..שאלה קשה
איפה עושים את החג? פה תמונהנהנה(חובה!) כבר ביקשת!

סיכום השבוע שלי ^^

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: משהו טוב שקרה לי: הרגשתי שאוהבים אותי חח משהו הזוי שקרה לי (הוספה) :אממ .. הייתי בסינמה סיטי עם ה"בית ילדים" והייתי עם חברה שלי (היא בכיתה ו' .. דיי אני לא ילדה קטנה=/) וישבנו חיכינו לחברה אחרת עד שהיא תקנה גלידה ... ואז באו והתחילו איתנו איזה כמה בנים בני 17 ממש חתיכים חח .. והם חשבו שחברה שלי ואני באותו גיל ... זה מחמאה או שלא ?!? חחח הזויי לגמרי .. אהה וקיבלתי חיבוק ממישהו שאין לי מושג בכלל מי הוא ! שבוע הזוי משהו פחות טוב שקרה לי: אממ .. לא זוכרת אם היה שיר השבוע: Who let the dog out **עבודה באנגלית חח** אמן/אמנית/להקת השבוע שלי: baha men תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) : אין לי תמונה שצולמה השבוע .. חח ציפיות לשבוע הבא: אממ .. יש לי מבחן בסוציולוגיה מקווה שיהיה טוב ! ציפיות להמשך החופש: אממ .. אני מקווה שטוב כי אני הולכת להעביר את שבת ראשון בלמידה .. איך החופ"ש עד עכשיו? אחלה .. מצויין .. מעולה .. מדהים !!! חח ציטוטי השבוע: "אם לא תרגיע את החתולה המיוחמת שלך היא עלולה לחטוף כיסא בראש" זה מה שאמרתי לחבר של חברה שלי חח התחדשות השבוע: צבע חדש לשיער !! אני ג'ינג'ית חח בנאדם שעשה לי את השבוע: אממ .. כל הבנות של ה"בית ילדים" איפה עושים את החג? בבית עם פושי (המחשב נייד שלי) ותותי (האורגנית) עם מאכלי חג אבל תותי בדיאטה .... חח היא כבדה מידי תמונהנהנה(חובה!)אממ שנייה נראה מה נשים ====>

Aronit91

New member
השבוע שלי

היום הכי טוב שהיה לי השבוע:יום חמישי שאהובי חזר מהצבא משהו טוב שקרה לי:ראיתי את רוקי בפעם המי יודע כמה משהו פחות טוב שקרה לי:ריב עם חברה בגלל אי הבנה שיר השבוע:"עיניים זרות" של רונה קינן אמן/אמנית/להקת השבוע שלי:הביטלס תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) :צנזורה ציפיות לשבוע הבא:שיהיה אנושי ציפיות להמשך החופש:רק יכולה לחלום על חופש איך החופ"ש עד עכשיו?מהטובים שהיו לי ציטוטי השבוע: התחדשות השבוע: בנאדם שעשה לי את השבוע:היא יודעת מי היא איפה עושים את החג?עשינו תודה לאל

justmeandu4ever

New member
מסכמת מחדש../images/Emo9.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע:רביעי משהו טוב שקרה לי:פגשתי חברים שלא פגשתי המון זמן משהו פחות טוב שקרה לי:היום היה ממש קשה לי עם המוות של נדב יותר מבדרך כלל.. שיר השבוע:good morning-lenny kravitz אמן/אמנית/להקת השבוע שלי:אביב גפן ולני קרביץ תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) : ציפיות לשבוע הבא:לעבור תמתכונת במתמטיקה! ציפיות להמשך החופש:כבר נגמר לצערי הרב.. איך החופ"ש עד עכשיו?מושלם שכזה ציטוטי השבוע:"לא יפחד נער מהוריו ולא יסתיר את נטיותיו"
התחדשות השבוע:הספר של יונה וולך
בנאדם שעשה לי את השבוע:איתמר ודניאל כשהבנתי שזה שלא דיברנו בסביבות השנה ומשו לא משנה כלום איפה עושים את החג?בית של חברה תמונהנהנה(חובה!)

נופרי151

New member
אוחחח מימונה:]דרך לסגור שבועע..

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום שניי משהו טוב שקרה לי:משכורת:] משהו פחות טוב שקרה לי:לא ראיתי אותה כבר שבועיים
שיר השבוע:One republic - Stop and stare אמן/אמנית/להקת השבוע שלי: לא יודעת.. תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) : שנצא מהארון.. ציפיות לשבוע הבא:לעשות צניחה חופשית כבר! ציפיות להמשך החופש:לעבוד הערב ואח"כ מימונה!!..כאילו לא טחנתי מספיק החופש,ואולי להתחיל ללמוד. איך החופ"ש עד עכשיו?מ..ד..ה.י..ם ציטוטי השבוע:"לא יודעת..זרם" התחדשות השבוע: למי היה זמן לקנותת בנאדם שעשה לי את השבוע: אין מישהו מיוחד.. איפה עושים את החג?בבית,קצת שקט. תמונהנהנה(חובה!)

עכשיו אני...

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום, יכולתי לישון קצת.. משהו טוב שקרה לי: ללא ספיק "התיאטרון" עם רותם.. משהו פחות טוב שקרה לי: פסח שיר השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע שלי: תמונת השבוע והסיפור מאחוריה(P:) : תפוזונע לא מצליחה להעלות תמונות ציפיות לשבוע הבא: אין ממש... ציפיות להמשך החופש: איזה חופש??? איך החופ"ש עד עכשיו? על מה את מדברת?? ציטוטי השבוע: "ואאאאאאזזזז האנקונדה מתפצלת לשתיים" אני מנסה להפחיד את אחי בזמן שאנחנו מחכים להפעלה של האנקונדה בלונה פארק... התחדשות השבוע: 4 ספרים.. בנאדם שעשה לי את השבוע: ללא ספק רותם... איפה עושים את החג? בשומקום

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifאור סליחה.. ../images/Emo24.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יש מצב שאני אומרת את זה כה.. כל השבוע היה מושלם (חוצ מראשון) משהו טוב שקרה לי: יציאות בלי סוף לרפא לב כואב ואחרי הכל... עבד הניסיון לשמוח!
משהו פחות טוב שקרה לי: גיליתי בצורה עקיפה על משהו שנורא ציפיתי לקבל את הכבוד לשמוע ממנה שיר השבוע: תהיה לך אהבה-דנה אינטרנשיונל אמן/אמנית/להקת השבוע שלי: דנה אינטרנשיונל תמונת השבוע והסיפור מאחוריה: מסיבה בתיאטרון יום חמישי משהו מטורף!! ציפיות לשבוע הבא: לחיות טוב עם עצמי ציפיות להמשך החופש: נגמר! חח איך החופ"ש עד עכשיו? וואלה.. בנזונע! ציטוטי השבוע: "כולם עוזבים כדי למצוא אהבה שתישאר..." התחדשות השבוע: חיבוקים בנאדם שעשה לי את השבוע: יפית+ליטל+אוריה+נׁעם איפה עושים את החג? הוא נגמר כבר חחח תמונהנהנה(חובה!) טוב טוב רק לא להרוג אותי!!

justmeandu4ever

New member
זה בסדר...

המשכנו הלאה.. באמת שלא תכננתי לסכם ככה יצא לי ושלחתי ועד שארז ראה שביקשתי ממנו למחוק את כבר ראית.. אני שמחה שהיה לך שבוע טוב
אור

Bi Free

New member
אני

היום הכי טוב: שישי (הבנתי את הזהות המינית האמיתית שלי) משהו טוב שקרה: ההבנה והקשר החדש משהו פחות: איחרתי לבסיס שיר: נפוליאון 2 של יוני בלוך אמן: ג`ף דונהם אמן פיתום ענק. ציפיות: להבין את הזהות החדשה ולהשלים איתה. החופש היה מדהים בעיקר הסוף! ציטוט: ``תהיה עצמך`` התחדשות: קשר חדש וראשון עם גבר. בנאדם: ללא ספק החבר שלי!

למעלה