סיכומפגש?

akirekaeru

New member
סיכומפגש?

שתפו שתפו, שנראה מה הפסדנו.. P: תמונות יתקבלו בברכה.

Unit02

New member
XDDDDDDDD

OMG תמונה חזקה!@!#$@#!$#$ ועכשיו שאני חושב על זה... יתאים לך ממש וואקו מסטאר דרייבר O_O

Grell

New member
יצאתם פשוט דפוקים שם!

אני ואן ישבנו איזה חצי שעה לראות מה נסגר איתכםםםם.

Grell

New member
אבל מה שבאמת הפסדתם...

זה את אן מנסה לשדל זוג תיירים להביא לה מסטיק באנגלית צולעת D:

cnani

New member
ליי היה כיףףףףףףףףףף

למרות שהגעתי עם סם ותאיר רק באיזה 2!!! בגלל... תיקונים אחרונים בקוספליי והרבהה פקקים בדרך- אבל הגענו... בתכלס- אני לא התלהבתי מהמיקום כי אני לא חושבת שמהקום מתאים לאווירה של הקוספליי שלי Oh well... תודה לגלב שתפר אותי בזמן המפגש- זה ממש עזר! ותודה לגיאאא שצילם מלאא תמונות של סם ושלי ונגרר איתנו עד לחוף הים<3<3 היינו שין וסטלר מגאנדם סיד דסטיני- והיא הייתה כזאתי יפה.. אני הייתי קצת צולעת כי המועך חזה שלי לא ממש מעך והצווארון עף כל הזמן לאן שבא לו \: אבל עדיין היה כיףףףףף<3<3<3 מייגאד היו כל כך הרבה קוספליים יפיםםם הזלתי ריר על כולכם- גם מי שהכרתי וגם מי שלא XD תמונה? הן כולן נמצאות על מצלמות של אנשים אחרים- אז כל מי שצילם אותנו... תביאו לנו לראותתת פליזזזזז כבר אמרתי שהיה כיף נכון? XD

innocence

New member
אני שרופה למוות:((

כל כך כואבות לי הכתפיים:((( אבל חוץ מזה, היה ממש כיף. אשקר אם אגיד שהרגשתי ממש קשורה (הרגשתי קצת אאוטסיידרית ._.) אבל היו המון אנשים חדשים שה חיובי, אם כי חבל היה לי שהרבה מה"ותיקים" לא הגיעו מסיבות שונות. אני לא מאמינה שסיימנו לעשות מעגל היכרות!!!

S.Riddle

New member
ברור שהרגשת לא קשורה!

זה כי אני לא הייתי שם עם בונדג'-גיר. *סטגדש*

למעלה