סיכומפגש!

Woogyman

New member
סיכומפגש!../images/Emo110.gif

היה כל כך כיףףףף אתם כאלה אנשים חמודייםםםםםם יאללה 2יי ושיהיה לכולכם יום 100מם!

שניש

New member
זונות ><../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

ואני הייתי תקועה ביד ושם. יאללה,מתי המפגש הבא

PopPy

New member
יופי צחי :X

הא, אבל באמת שהיה כיף ^-^ היתה קצת אווירה לא-מפגשית, אבל נדמה לי שיותר משאנחנו גרמנו לזה, גרמו לזה מיליוני (נשבעת לכם, הם התרבו מדי פעם) פריקוני ישראבלוג ששרצו שם. התגעגעתי. צריכים לעשות את זה לעתים יותר קרובות.

justmegit

New member
את לא מבינה ../images/Emo79.gif

הם הגיעו שלושה ואז הפכו ל-20 ובשניה מסויימת הם ירדו לחמישה ועלו ל40 ואז הצתמצמו בחצי והכפילו את עצמם ב-13 ואז החליטו ברוב נדיבותם לחלק את הכמות ב-5 ואז כנראה שעצבנו אותם ממש כי הם הפכו לאלפיים

איק. ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

היה נחמד, אתם אנשים מגניבים בהחלט, אפילו שהרגשתי נורא אאוטסיידרית רוב הזמן. אבל אחרי שתמר [ז"א גאיה
] ואור הגיעו, היה ממש שייני. ^___^ אנקדוטות:
תמרגאיה [מעכשיו אני אכתוב גאיה, אני חייבת להתרגל. ><], אור ואנוכי הלכנו לעשות פוטורצח. שלשלנו עוד ועוד מטבעות אך לשוא! המכונה סירבה לצלם אותנו. האם היתה זו קנוניה נגדינו? האם אנו עד-כדי-כך מזוויעות מראה אפילו לעין מכונה? אין לדעת. דעתי היא, שהמכונה הזדונית עשקה את מטבעותינו עד תום, ואז הסכימו לצלם אותנו ברוב טובה. מכיוון שצחקתי עד דמעות כל אותו הזמן, אף צולמתי בפוזה זו, ושיני נצצו ברוב לובן. יודעי דבר טוענים שיש בתמונה פרסומת סמויה למשחת שיניים.
[והשאלה המתבקשת - איזו משחת שיניים נוף מפרסמת? והתשובה - באמת שאין לי מושג. זה לא מטריד שאני לא יודעת מה אני מורחת על השיניים שלי מדי יום ביומו?]
נוף ולימוריצ'י [
] חולקות בהנאה ארוחת ברגרקינג שקנו בכספי-נדבות. [וקיבלנו גם שרוך לפלאפון! הידד, היאח! תיכף נתעשר ונשתלט על העולם!]. מישהי שאינני זוכרת את שמה [סלחי לי, אנשה חביבה!] דיברה בעליצות על האוכל בארצות הברית, שלא היה טעים. ואז על האוכל באוסטרליה, שלא היה טעים. אך אל דאגה! האוכל בפולין, ללא ספק, היה משובח בטעמו. מה שמוביל לתהייה המדאיגה, מה הם אכלו שם. [נוף:"צ'יפס שעשוי מאצבעות! וקולת-דם! בוהאהא!" *לימור מצייצת משהו על זה שהיא עדיין אוכלת*] ואז אופיר התחיל לדבר על אפקט הפחד ועל תולעים שומניות. הרשו לי לחסוך מכם את ההמשך, במטותא.
נוף, גאיה ואור שוטטו להן בחדווה. גאיה קנתה לה פיצה מ"עגבניה". אני לא מבינה למה הם לוקחים כלכך הרבה כסף על פיצה כזאת אנורקסית. >> [אם אבי האיטלקי האובססיבי היה קורא מילים אלו, היה מתחלחל קשות ומצליף בי את תורת הפיצה האיטלקית על ימין ועל שמאל.] לפתע שפחתכם הנאמנה נעשתה צמאה עד מאד. ולא צמאה למים, אם כי לנוזל החיים האדום. [קוקה קולה, לא דם, אוכלי-פולין שכמותכם.><] והנה - הפלא ופלא! צצה מולי אישה, ופחית קולה בידה! ששתי לנצל את ההזדמנות שניקרה בדרכי, ואצתי-רצתי אל הקולה הנכספת. "נכון שאת ממש ממש לא צמאה, ובא לך לתת את הקולה לאנשה מסכנה ומורעבת?" שאלתי בתקווה. ולתדהמת כולנו - הלא יאומן קרה! האישה הפקידה בידי את פחית הקולה היקרה מפז [והמלאה כמעט לגמרי, יש לציין], חייכה והלכה. הידד! ^_____^
אך זהו לא הסוף של סיפור הקולה. לאחר שלגמתי כמה לגימות בריאות, הגָזים התחילו לפעפע בבטני, ואצבעותי המסכנות קפאו להן מקור הפחית. החלטתי שהנוזל המבעבע אינו רצוי לו יותר במחוזותינו, ולכן הצעתי אותו ברוחב לב לפריקונים עוברים ושבים. לתדהמת כולנו, מסתבר שפריקונים לא אוכלי-חינם כמו שחשבנו! הם מוכנים לקנות קוקה קולה בקיוסק במיטב כספם, אך לקחת פחית מלאה למחצה, ועוד בחינם - חלילה וחס! אור העלתה את ההשערה שהפריקונים המבוהלים איבדו את האמון בטוב ליבה של האנושות, וחושבים שירקתי או השתנתי פנימה או מה לא. בהתאם לכך, השתכללה שורת הפתיחה שלי מ "נכון שאתם רוצים קולה?" ל-"נכון שאתם רוצים קולה? לא ירקתי פנימה!" מה שלמרבה הפלא הבריח אנשים במהירות גדולה אף יותר. [
!] לבסוף פריקון משולהב הסכים לקבלה בתמורה לחיבוק. אני הופכת לזונת חיבוקים בתמורה לפטור מהקולה! והכל בגלל האישה המזדיינת הזאת, כוסאמשלה, מה היא נותנת לי קולה בחינם, היא בטח ירקה פנימה.
בשלב מסוים יתר האנשים החליטו שהם רעבים. על כן, התמקמנו לנו בניחותא מתחת למדרגות עם צ'יפס של מקדולנדס [בושה!]. יש לציין שאף-על-פי שהיינו מול בר סלטים, קסם מצאה לנכון לאכול סלט של מקדולנדס. [בושה!]. לפתע הבחתי בקשתות יפהפיות שריצדו על הרצפה האפרורית. "גאיה! יש פה קשתות! האא!" הקשתות העליזות [
] נפלו על שיערו של אופיר, הממצמץ בעיניו בשלווה ואינו מבחין כלל במתרחש. מיד חיברנו גאיה ואני שיר נאה ההולם את המצב, ואלו מילותיו: "זוז קצ-ת אחו-רה והשיער שלך יהיה גיי! וזה יהיה יפה! כן, זה יהיה יפה! גיי, גיי, גיי, גיי וזה יהיה יפה!" לאחר מכן נתקפנו בצחקוקים רמים ובלתי נשלטים, בזמן שאור בוהה בנו בתמהון גובר. האהא.
* נו, ואני לא זוכרת עוד מה לכתוב, למרות שבטח קרו עוד דברים משעשעים. גאיה ניגנה בחלילית את צלילי המוסיקה. בלופים. ללא הפסקה. אעעעעעעה! ונו, לימוריצ'י יפה להפליא ומותק, וקסם מצחיקה, ואור סגידה לחלוטין, ואופיר שקסי [ויש לו שיער גיי!
], ולסיגל יש שיער מדהים
, וגלבץ חמודה ויש לה תליון של שבי [תעלומה!], והיה ממש נחמד לדבר עם צביאל, ועוד כהנה וכהנה, היו מלא אנשים ואנ'לא זוכרת את כולם, ובכל מקרה הם לא מכירים אותי ככה שהם לא יעלבו שלא רשמתי אותם פה.
אוהבתותכם!

Anthro

New member
טיהיהיהי.

את מותק, ואני צריכה לצייר גמאותך, מתישהו. :>

AGENT SHESH

New member
../images/Emo10.gif

רציתי לבוא. לא היה איך.
נו, לפחות ראיתי את ג'רארד בM2 כל היום..

BlueBeIl

New member
../images/Emo2.gif

מה ג'רארד בM|2 כל היום?? וככה אתה לא מודיע לי??

AGENT SHESH

New member
חח..../images/Emo3.gif

היה Threesome בדיוק כשכתבתי את ההודעה הזאת, היה הלנה, גוסט אוף יו, ועוד אחד ששכחתי (כי אני לא מכיר). והיו גם פו פייטרס עם שירים נחמדים, וניין אינץ' ניילז בשיר שאני לא מכיר אבל אהבתי (אה, והיה גם את אונלי שלהם, שזה שיר פשוט טוב). הא, ולא הודעתי כי בדיקו הייתי צריך לזוז.. מצטער.

GalBatz

New member
היה נחמד.../images/Emo13.gif

למרות שאני מניחה שחשבתם שלא היה לי נחמד במיוחד כי הייתי כל הזמן בצד. אבל זה לא נכון, היה נחמד למרות זאת למרות שלא הייתי קשורה.
לא פגשתי אתכם כבר הרבה זמן והיה נחמד להזכר, או משהו.^^; צריך לעשות יותר מפגשים.
אה, ותודה מיוחדת לנופר על המיץ ענבים שהיא קנתה לי כי הייתי מרוששת לחלוטין. אני מאוד מעריכה את זה.^___^

Anthro

New member
~!

היה כיף, בהחלט, אםכי מפולג ולא ממוצה מספיק. :< אני מתנצלת בפני כל האנשים שנטשתי בפתאומיות ועברתי לאנש/ה אחר/ת, הממ, מסתבר שאכן ישלי נטיות שרמוטיות משהו. אני אוהבת אתכם. |אומו|

למעלה