סיכומים וכד'...

מוצארט

New member
סיכומים וכד'...

סיכום המשחק. ותגובות. דעתי על המשחק: היה חלש, ובנס יצאנו עם 3 נק'. אבל כמובן, תמיד אפשר להאשים את מזג-האוויר. צל"ג, להנהלת בני-יהודה, שעד הדקה ה35, אלי זינו עמד מחוץ למגרש, ולא נתנו לו להיכנס ליציע הכבוד, בתואנה המגוחכת של- "הגיע באיחור". צל"ש, וכיון שחייבים, אז לאוהדי הפועל ב"ש, שהגיעו עד לשכונה למרות מזג-האוויר הקשה.

SilverStar1

New member
משחק לא הכי טוב של באר שבע

אבל העיקר 3 הנקודות.. שבוע הבא שוב(!!) ב"שלם וצפה" עושים עלינו ג'ובות(אחוז הזמנות מהדרום הגבוה ביותר במדינה) : שבת הפועל באר שבע-מכבי ת"א

ADOM BALEV

New member
ידידי זאת הגדולה!

שגם במישחק פחות טוב ניצחנו!נקווה שתיהיה לזה המשך, לנקודות!לא ליכולת! זה פיצוי קטן על שבוע שעבר!כמו שאמר מיזרחי!

ADOM BALEV

New member
ידידי זאת הגדולה!

שגם במישחק פחות טוב ניצחנו!נקווה שתיהיה לזה המשך, לנקודות!לא ליכולת! זה פיצוי קטן על שבוע שעבר!כמו שאמר מיזרחי!

g i l 1 7 8

New member
והנה הסיבה למה כן

מוצארט! אנשים גם נהרגים בכביש, אז מה? שלא נייצר מכוניות??? אני מאד הצטערתי לשמוע על הבחור שנפצע ואני מאחל לו בריאות והחלמה מהירה מכל הלב, אבל לא צריך להעניש את כל אוהדי הכדורגל בגלל תאונות מצערות. הייתי בטדי שבוע שעבר, ולמרות שאני שועל ותיק במגרשי הכדורגל צמרמורת עזה עברה בגופי בדקה ה-8 כאשר האבוקות והרימונים ניפתחו להוקרתו של נמני. נ.ב: לעבדכם הנאמן אין שום קשר לתמונה (בטח לא לתמונה), פשוט זה מה שמצאתי ראשון ברשת

ADOM BALEV

New member
מה הקשר?

אנשים גם לא קמים בבוקר!אז לא נישן? מה שאפשר לימנוע עדיף!תאמין לי שיש לי צמרמורות גם בלי החזיזים האלה!ידידי אין ספק שזה מוסיף צבע!אבל לא כדאי לקחת סיכון,כדוגמת היום לצערנו!

g i l 1 7 8

New member
הפציעה היתה מחזיז

ולא מאבוקה. אני מסכים שחזיז זה דבר אסור כי הוא מסוכן!. אבל אנשים זורקים את זה כי הכל לא חוקי ולכן מה שמגיע אליהם הם זורקים(רימוני עשן, תאורה, נפצים ואבובוקות) אם יאשרו בחוק אבוקות ורימוני עשן (שימוש נכון ולא מסובך איננו מסוכן) אז יזרקו רק אותם ואנשים לא ייפצעו, אבל מה לעשות אצלנו חושבים לא נכון - לדעתי גיל

ADOM BALEV

New member
אוקי!

אם זה רק אבוקות ורימוני עשן זה פחות מסוכן צודק!אבל גם בזה צריך זהירות! וסתם ככה,מה לך ולטדי?

g i l 1 7 8

New member
שלום לך

טוב, אני רואה שאתה חדש אז ברוך הבא, אני כבר הרבה זמן בפורום מנסה להשיג רוב להחרמת משחקים או משהו בסגנון לשיפור או החלפת תנאי האיצטדיון בב"ש, כאשר אתה הולך לבלומפילד או טדי אתה מבין למה חשוב לי שיהיה איצטדיון נורמאלי בב"ש

ADOM BALEV

New member
אני מישתתף חדש!

אני קורא כאן הרבה זמן!אני זוכר את כל מה שאתה אומר על השדה קוצים שלנו, כמו שאתה מגדיר אותו!אבל אתה רואה שמעו אותך ומתחילים ליבנות איצטדיון חדש!אבל גיל זו לא סיבה בעולם לא לבא למישחק בית ולעודד!

g i l 1 7 8

New member
האמת היא...

שאני לא מאמין בנושא האיצטדיון החדש. בזמנו לקח שנתיים!!! לסדר כמה מאות מטרים בשדרות רגר, היום הכביש בשדרות שזר נראה כמו כביש בעזה, ומילה שלי: זה ייקח עוד מלא מלא זמן אז מתי אמרו? 2005 ? 2007? לא קונה

ADOM BALEV

New member
זה לא העינין!

עזוב ,יבנו לא יבנו! גם שלדעתי עכשיו זה ניראה רציני! אבל ידידי מה שבטוח שאסור לך להישאר בבית!ולא לבא לעודד!בימיוחד עכשיו!אבל סתם ככה זה שטויות אליפות לוקחים מי שמנצח!ולא האיצטדיון הכי יפה! זאת גם בעיה צודק! אבל זה לא מה שצריך להעסיק אותנו!אנחנו צריכים לבא ולעודד!יש מספיק אנשים שידאגו שיבנו את האיצטדיון החדש!

ADOM BALEV

New member
זה לא העינין!

עזוב ,יבנו לא יבנו! גם שלדעתי עכשיו זה ניראה רציני! אבל ידידי מה שבטוח שאסור לך להישאר בבית!ולא לבא לעודד!בימיוחד עכשיו!אבל סתם ככה זה שטויות אליפות לוקחים מי שמנצח!ולא האיצטדיון הכי יפה! זאת גם בעיה צודק! אבל זה לא מה שצריך להעסיק אותנו!אנחנו צריכים לבא ולעודד!יש מספיק אנשים שידאגו שיבנו את האיצטדיון החדש!

ADOM BALEV

New member
אני מישתתף חדש!

אני קורא כאן הרבה זמן!אני זוכר את כל מה שאתה אומר על השדה קוצים שלנו, כמו שאתה מגדיר אותו!אבל אתה רואה שמעו אותך ומתחילים ליבנות איצטדיון חדש!אבל גיל זו לא סיבה בעולם לא לבא למישחק בית ולעודד!

מוצארט

New member
אדום יקר

שינה - מותרת בחוק נסיעה ברכב- לפי חוקים הנהוגים בחוק - מותרת הכנסת חזיזים/אבוקות/רימוני עשן, לאצטדיון - א-ס-ו-ר-ה לפי החוק! וכמו שאומר גיל, בהחלט אפשר לעשות זאת בצורה מבוקרת. השאלה אם זה יתאים עקב האופי הישראלי...

g i l 1 7 8

New member
בהחלט כן

למה לא? לדעתי אם תשאל אוהדים בסקר מה עושה להם את זה יותר: אבוקות ורימוני עשן מול חזיזים, התוצאה תהיה בהפרש גבוהה לטובת אפשרות ראשונה. בוא נעשה סקר בפורום...

AnakondA1

New member
אני עוד לא שמעתי על אוהדים

שנפצעו מאבוקות ורימונים מיוון,טורקיה וכ"ו הידועות כמדינות בעלות חוליגנים בכדורגל(שמה האבוקות חוקיות)

ADOM BALEV

New member
עכשיו ראית?

לא בטורכיה ולא ביוון!כאן בארץ!בטח שמעת,והוא עדין בלי הכרה!וסתם לדעתי אם יעשו את זה בצורה מסודרת ומאורגנת!ולא סתם יזרקו!כמו שגיל אמר! זה יהיה מגניב!

AnakondA1

New member
נו ומה ההבדל??

שבטורקיה ויוון העניין חוקי ומבוקר ככה שמי שזורק את האבוקה לא צריך לפחד וישר לזרוק אותה כמו מטורף אלא יכול להחזיק אותה אפילו ביד..תאמין לי שזה לא מזיק בצורה מבוקרת שכזו. פה בישראל-העניין לא חוקי-->וזה התוצאות.

למעלה