אתה צודק! מה שנכון נכון!!אבל כל עוד שאסור לא כדאי להביא!כי הפציעה זה לא יהיה חד פעמי!ח"ו.
A ADOM BALEV New member 17/2/04 #23 אתה צודק! מה שנכון נכון!!אבל כל עוד שאסור לא כדאי להביא!כי הפציעה זה לא יהיה חד פעמי!ח"ו.
A ADOM BALEV New member 15/2/04 #19 זה מה שאמרתי! גיל אמר שיש תאונות!אז לא ניסע? אז זה בידיוק מה שעניתי לו!שאנשים גם לא קמים בבוקר!אז לא נישן??לא!מה שאפשר לימנוע כמו חזיזים ,אפי אם לא נמות מזה!עדיף לימנוע!אנחנו באותו ראש!כניראה לא הבנת אותי נכון!!!
זה מה שאמרתי! גיל אמר שיש תאונות!אז לא ניסע? אז זה בידיוק מה שעניתי לו!שאנשים גם לא קמים בבוקר!אז לא נישן??לא!מה שאפשר לימנוע כמו חזיזים ,אפי אם לא נמות מזה!עדיף לימנוע!אנחנו באותו ראש!כניראה לא הבנת אותי נכון!!!
מ מוצארט New member 17/2/04 #24 אל תשאלו אותי למה, כמה ואיך אבל הנה לפניכם, מדד הגזענות לשבוע זה. אין לי מושג איך הם עושים את זה, כי השקלול נראה די מטופש, אבל ניתן להם... שיהנו...
אל תשאלו אותי למה, כמה ואיך אבל הנה לפניכם, מדד הגזענות לשבוע זה. אין לי מושג איך הם עושים את זה, כי השקלול נראה די מטופש, אבל ניתן להם... שיהנו...