סיכומו של יום

סיכומו של יום

היום בבוקר התעוררתי לחדשות ממש עצובות. זה העכיר לי את הבוקר ובכלל את המשך היום.לא היה לי מצב רוח לעשייה. אם זה היה תלוי בי הייתי יושבת בבית אבל בנסיבות לא איפשרו לי.נאלצתי ללכת לעבודה.האמת שזה קצת השכיח את הכאב. היום חזרתי לאכול נכון אבל אני עדיין מתעקשת למצוא דיאטנית,כי התקף האכילה יבוא ואני מאוד רוצה למנוע אותו. למרות הכול עשיתי ספורט והאמת חזרתי עם הרגשה טיפה יותר טובה. עשיתי מקלחת וטיפלתי בעצמי(קרמים,ניקוי פנים וכו"... למרות שלא היה לי כוח בכלל אבל התעקשתי ולא ויתרתי לעצמי) זהו בערך היום שלי.את המשימות הקטנות שהצבתי לעצמי עדיין לא ביצעתי בתקווה שאני לא אוותר לעצמי ואתחיל במשימות לאט לאט. שיהיה לילה טוב לכולן. ושתהיה הפסקת אש אמיתית

תאירU4

New member
היום כל היום היה חרא.

בוקר המנכל הודיע שהוא עוזב, מה שאומר שוב מנכל חדש ולהתרגל להכל מחדש. (במיוחד שהמנכל הישן היה חתיך) אחר כך הייתי רוב אחה"צ לבד עם הילדים - 3 אזעקות.. מה שאומר שהילדים היו משוגעים כבר עד סוף היום. בשעה 21.00 נסענו לחתונה בכפר יסיף מי שלא יודע זה לד כרמיאל בצפון... ברררר מפחיד, למזלו היה שקט, ועכשיו חזרנו הביתה.

בקר טוב../images/Emo140.gif

בתקוה גדולה להפסקת אש!!!!! אני מנסה לצאת מהרחמים העצמיים שלי..... עדיין חולה . אבל היום אני אעשה למען עצמי. אז דבר ראשון אני מתקשרת לקבוע פגישה עם המטפלת ההומאופטית שלי. ולעשות יום מנוחה לעצמי. שיהיה לכולנו יום טוב. שקט. אמן

בוקר של אור ושקט

מי יתן והפסקת האש הזו תוכיח את עצמה לטובה. כל הכבוד צופית על הצעד הראשון, להיות מודעת ולהתקשר ולקבוע תור. מאחלת לך החלמה מהירה ביותר אסנת.

מה שלומך הבוקר ?

האם את רוצה לשתף, אלו חדשות עצובות קיבלת ? לפעמים העבודה עומדת לנו כעצם בגרון אבל למעשה היא מהווה מפלט מצוין להמשיך בשגרה. זו כמעין חובה, לא בחירה ואנחנו כמו מאלצות את עצמנו להמשיך וללכת בתלם, ולעתים זה לטובה. אני כל כך גאה בך על היכולת שלך להמשיך לאכול נכון ולהתעמל ובמקביל לחפש דיאטנית. כל הכבוד שאת לא פועלת בבחינת אכול ושתה כי מחר דיאטה. הייתי שם, ומכאן אני כל כך מעריכה אותך !! שיהא יום טוב... אמן.

היה לי ממש יום טוב אתמול וקשה

לי לכתוב על זה... אני מרגישה כאילו זה לא בסדר שהיה לי יום כזה טוב אתמול...

שירה1973

New member
אסנת זה הכי בסדר בעולם

אני בטוחה שבו בזמן שהחיילים שלנו נהרגו בלבנון - באיזה שהוא מקום בעולם נולדו חיים חדשים לעולם הזה, והורים טריים חבקו את יצירת האמנות הזוגית הנפלאה שלהם. זה לגמרי בסדר שהיה לך יום טוב, אף פעם לא צריך להתנצל על דברים טובים שקורים לנו.... כך אני מרגישה. רוצה לספר מה היה טוב ? (אני תמיד שמחה לשמוע חדשות טובות !)

אני יודעת ובכל זאת.... ../images/Emo4.gif

האמירה הזו של החיים נמשכים היא כל כך נכונה מחד אך מאידך כל כך צורמת... אתמול היה לי ממש יום טוב. התחלתי את הבוקר בצילומים לעיתון. סיפרתי לכן שעושים עלי כתבה בנושא של מסיבת רווקות. הצלמת היתה כל כך מקסימה ! פגשתי אותה לפני שנתיים בכתבה הראשונה שעשו עלי והפעם זה היה בסטודיו שלה וישבתי שם שעתיים ודיברנו המון. היה נורא כיף. משם נסעתי חמש דקות לחנות אהובה עלי בכפר ויתקין. קוראים למקום פרחי תבוא והם מוכרים כל מה שרק אני אוהבת הקשור לבית/לחצר וגם לעבודה שלי - נרות, קישוטים, כלים ועוד ועוד ועוד. פינקתי את עצמי בגדול. בערב גיסתי והמשפחה באו לבקר. היה כל כך נחמד ונעים ביחד. זהו... היה כל כך טוב ונעים אתמול ובכל זאת...

שירה1973

New member
שמחה שהיה לך יום טוב

הימים -או אפילו הרגעים- המאושרים האלה הם מה שמחזיקים אותנו שפויים ומאפשרים לנו לשרוד גם תקופות קשות. שמחה מאד שהיה לך יום טוב, מקווה שיהיו לך עוד רבים כאלה

ערב טוב הילה

החדשות העצובות שדיברתי עליהם הם החיילים ההרוגים. היה לי מאוד קשה עם הבדשטרה הזו. וכן,אני משתדלת לאכול נכון כמה שאני יכולה. הרבה פעמים יש לי התקםי אכילה אבל אני מאוד מקווה שזה יחלוף כמו שזה בא. ומה איתך עם הדיאטה והספורט? איך הולך לך?

אל תשאלי

ממש לא. לא דיאטה ולא ספורט. אני גם ככה לא אוכלת הרבה אבל הספורט, חסר לי שאני לא עושה אותו.

אולי את מעמיסה על עצמך יותר מידי?

יכול להיות שמלכתחילה הצבת לעצמך רף גבוהה? תתחילי עם רבע שעה של ספורט ותאמיני לי תתמכרי.

אני יודעת וזו אכן הבעיה

כיוון שהייתי בענין של התעמלות סדירה יומיומית והייתי ממש מאוהבת ברעיון קשה לי נורא להתחיל היום עם משהו פשוט, כאילו זה לא שווה, כאילו אני יודעת שאני מסוגלת להרבה יותר ! אני חושבת שאת צודקת, ואני אנסה את הרעיון שלך תודה יקירתי

יש מליון תירוצים

הילדונת שלי החופש הגדול חם לי אין לי כח אני עובדת המון ואין לי זמן תירוצים, הכל תירוצים כי כשרציתי באמת התעמלתי כמו גדולה !

nataly36

New member
היום שלי היה עמוס למרות שריק....

טכנית, היו לי שעות פנאי - מה שלא היה לי מזה הרבה זמן. בעלי לקח יום חופש, ויצא לטייל עם הילדים, כך שנשארתי בשקט בבית עם התינוקת. אילו היו שואלים אותי אתמול, הייתי אומרת שיש לי מליון דברים שבא לי לעשות כאשר יהיה לי שקט... אך אני כל כך תשושה, שפשוט שכבתי בחוסר מעש על הספה. הרגשתי צורך לעצור ולבהות באוויר.... אחר כך ראיתי סרט, קומדיה מפגרת, זה ממש התאים לתשישות שלי.... אחרי זה , כאשר כולם חזרו, עשיתי שני מליון דברים במקביל - כך ש"השלמתי" את שעות הבטלה.... אבל סך הכל, היה מעייף אך חיובי. לילה טוב ושלו לכולם.

למעלה