סיכומו של יום עם המופרעת...

The Reuty

New member
בורות

אנחנו מלאות בשטויות? אתה מלא בבורות. תלמד, תקרא ותבין שכל מה שאתה מתיימר לדעת - את לא מבין בו בגרוש אתה לא צריך בשר בשביל לחיות וכמו שאמרתי לך, אם אתה משוו האת עצמך לאריה, למה אתה לא חי כמו אריה? למה אתה לא צד את הטרף שלך??? לא ראיתי מעולם אריה שקונה את הטרף שלו בסופר... גם לקחת צמח זה להרוג אותו, זה איפשהו נכון, אבל אתה עושה את זה בדיוק כמוני, מה ששונה ביני לבינך זה שאני פוגעת הכי פחות שאני יכולה, אתה פוגע כמה שאתה רק יכול, ועוד מתגאה בזה ומתרץ את זה "כי זה חיוני לגדילה שלי" אתה בן פאקינג 21, כמה נראה לך שאתה עוד תגדל??? (נגיד וזה היה כן חיוני לגדילה, מה שזה ממש אבל ממש לא!) החתולה שלך עברה עיקור, לפי מה שאמרת, לא? אם היא לא הייתה מעוקרת עכשיו היא הייתה נכנסת להריון, כי לא משנה כמה תשמור עליה, הם בורחים כדי להרגיע את עצמם, אז היא הייתה נכנסת להריון כל פעם שהיא הייתה מיוחמת, והיא לא הייתה חיה עד גיל 12. וכן - אתה עשית עוול לחתולה שלך. מה קרה, האמת כואבת שאתה לא מוכן לקבל אותה?! זה לא משנה כמה תחשבו שאתה יודע וכמה תהיה בטוח בזה - אתה לא יודע!! כמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי - אתה לא אוהב בעלי חיים, אתה אוהב את הבעלי חיים שאתה מגדל, ויש הבדל בין לאהוב בעלי חיים לבין לאוהב את הבעלי חיים שאתה מגדל וההבדל הוא אגואיסטיות. כל פעולה יש תסיכונים שלה, זה ברור. אפשר ללכת ולשבור תראש, אבל זה לא אומר שאני אפסיק ללכת. וזה שונה, כי הליכה, תזוזה היא כן חיונית לגוף אבל המלטה לחתולה היא לא חיונית לגוף שלה במיוחד לא כשמתוך 10 ממיתים 9 ביום!!!! תצא מהבועה שלך ותצא מהאגואיסטיות שלך!!!!

SPARK3

New member
טוב... חבל...

את נשמעת כמו ילדה בת שלוש וכמה שהרבה מהדעות שלך באות ממקומות נכונים, את גם מלאה בהכחשה ומתעקשת להישאר במסגרת שלך. החתולה שלי לא הייתה הולכת לשום מקום היא גרה בגג, כשהיינו מרגישים שהזמן נכון היינו נותנים לה להיכנס להריון. לא משהו שהיה בא חופשי. ואת מדברת שטויות, המון שטויות, אני לא שם את הטיפול שנתתי לה כל השנים לרגע בספק, במיוחד בהתחשב במצבה המצויין כיום. בואי נפסיק להתווכח על זה, אין סיכוי שאני אשנה את דעתי בנושאים האלה. אני אוכל בשר כי בא לי, כי זה טעים לי. ואל תבלבלי לי ת'שכל אם הסיבות שבגללם את הורגת צמחים ואיך פתאום הן כן חיוניות, מה זה משנה אם מה שאני אוכל כן זז או לא?... שתינו עושים את אותה פעולה.

Sweet Fantasy

New member
טוב הוויכוח הזה ../images/Emo88.gif

כבר יצא מכלל שליטה.. שכל אחד יחיה עם הדעות בו הוא מאמין וזהו בואו בבקשה נסיים את זה פה..
תודה

The Reuty

New member
אטני אסיים עם הויכוח

הזה, רק כי מיכל ביקשה. אני לא מתנהגת כילדה בת שלוש, אתה זה שמתחמק. ואגב, "שתינו עושים את אותה פעולה" אני לעולם לא ארצח בעל חיים בשביל שיהיה לי מה לאכול.

SPARK3

New member
נראה לי שזה לא פייר...

שלאחר שמנהלת הפורום, "מחליטה" שהדיון נגמר, מישהו מגיב, היא מתעלמת מזה, ואז כשאני עונה לו ההודעה שלי נמחקת. אני שוב אגיד שמבחינתי אין שום הבדל בין הצמחים שאת אוכלת לבין בעלי חיים מכיוון שגם את "עוצרת" את החיים שלהם, העובדה שהם לא "זזים" לא עושה אותך פחות עושה בדיוק את אותה פעולה. ואם מנהלת הפורום מחליטה שהדיון הסתיים רצוי שהיא תסיים אותו בשביל כולם ולא בשביל אלה שדעתה נוגדת את שלהם.

למעלה