סיכומו של יום עם המופרעת...

SPARK3

New member
סיכומו של יום עם המופרעת...

אני חושב שהיום בפעם הראשונה ראיתי איך חמוס קטן דופק קפיצה באוויר כדי לתפוס דובי ואז נופל מהמיטה לריצפה. זה נגמר במזל, ובי מבטיח לא לתת לה להשתולל ככה לפחות עוד חודש. היום היא קצת פחות היסטרית מבחינת הנשיכות, רק עכשיו לקראת הערב חבר שלי בא, ויש לי הרגשה שזה הלחיץ אותה כי היא התנהגה פתאום מוזר, לא הייתה מוכנה שארים אותה (התפתלה לי ביד). בהמלצתו העקיפה של נדב, עכשיו היא בכלוב אוכלת חתיכות אוכל יבשות שלא שמתי במים, זה עוזר לה עם השיניים לדעתי. א. היא לא מפסיקה לאכול! ב. היא לא מפסיקה לחרבן. ג. היא לא מפסיקה לנשוך דברים (היא בשלב כזה לפי המידע האינטרנטי ובהתאם לגיל). ד. היא שילוב של כלב ים, דוב איכפתלי וגור חתולים אבוד. ה. היא חתכה את כמות הבכי בתשעים אחוז. אתמול היא נתנה לי לישון כל הלילה. נקווה שגם היום. ליצ'י (אני חושב שהשם סופי עכשיו...) מוסרת לכם לילה טוב (לא שיש משהו שונה במה שיקרה בלילה לעומת היום, היא פשוט תישן, אני מקווה...) וחג שמח! ושנה טובה...

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo20.gif

1.אם המיטה לא גבוהה זה לא נורא אם היא נופלת שגיזמו היה קטן זה היה קורה המון 2. לא הבנתי מה נדב המליץ ולמה היא בכלוב? מה היא עשתה?! 3. היא כבר אמורה לאכול אוכל יבש ואם היא לא זה עוד הוכחה שמזרו אותה לפני הזמן א.נורמלי שהיא אוכלת המון היא גורה והיא מתפתחת וגודלת ב.זה בהתאם לא' חילוף חומרים מהיר הוא התשובה ג.נכון היא בשלב שבוא היא נושכת כי הדיניים גודלות שיהיה לילה טוב

SPARK3

New member
תגובות...

1. המיטה לא גבוהה, זאת היא שקטנה, מספיקה התגובה המבוהלת שלה כדי להבין שזה יותר מדי גבוהה בשביל הגודל שלה, למרות שהיא פשוט נבהלה כי בסופו של דבר לא קרה לה כלום. 2. אצל נדב נמצא אח שלה, והוא אמר לי שהוא כבר נותן לו אוכל יבש, אז גמ'ני שמתי לה וזה ממש הרגיע אותה, היא עכשיו שוב ישנה. 3. היא בכלוב כי כמה שהיא קטנה ועדינה ככה היא גם אנרגתית. גם בשביל ה-10 דק' האלה שהיא משתוללת לפני שהיא נרדמת, אין לי שום משטח בחדר שאני מרגיש בטוח לשים אותה בו, וקשה להשגיח עליה. נוח לה בכלוב ויש לה משחקים סבבה. כשאני פנוי לגמרה אני מוציא אותה, וגם זה במינון נמוח, היום למשל היא בילתה 30 דק' טובות על המיטה בלישון ולשחק עם הבובות שלה.

Sweet Fantasy

New member
זה לא משנה

כמה היא קטנה מקומה לא בכלוב חמוס צריך להיות מחוץ לכלוב מינימום 5-6 שעות ביום לא חייב באופן רציף בקשר לחדר על דברים כאלה חושבים לפני שמביאים חמוס, בכל אופן תמגן את החדר בצורה כזאת שבו היא תוכל להיות חופשייה גם בלי שהעיניים שלך עליה כל הזמן

N a d a v 1 6

New member
מיכלי מספיק לתקוף

אולי תשאלי קצת? יש לו בבית 3 חתולים ו3 נמצאים על המרפסת איפה שהחדר שלו (עליית גג) מן הרצוי שלא ישחרר אותה בבית ובחדר ולא כרגע! ושייתן להם להכיר אותם לאט לאט. דויד אל תוציא אותה ואל תיקח סיכון וכבר ראית שאחד החתולים זמז עלייה;). תוציא אותה כמה שאתה יכול..אבל אל תיקח סיכון של להתת לך לה להיות לבד. במיוחד לא עכשיו..וגם במיוחד שיש לך 3 חתולים שרגילים כל היחס שלך וכו'. אני מאחל לך המון בהצלחה וכמו שאמרתי אנחנו בקשר יומיומי...וכל מה שאתה צריך אני פה בשבילך. אגב תתן לה ענב אחד תחתוך אותו לחתיכות קטנות היא תשתולל עלייך ותשמח;) אתה יכול לעבור לאוכל יבש ולא להרטיב אותו כה רויאל קנין בייבי ושלי כבר אוכל יפה מאוד לבד אוכל וטורף גם..זה קטן ואם תשים לב כל יום איך שהשיינים גדלות..חמוסים גדלים מהר מאוד לצערנו אבל במקרה שלנו כרגע זה לשמחתנו מעדיף אותם גדולים פחות עבודה..(גם עבודה אבל לא כזו) ו הרבה יותר קל..מבחינה של החמוסה שלי עצמאית וזה בסך הכל הגיע בשביל להיות חבר שלה ולארח אחד לשני חברה:). ולאנוס לו את האף הורוד והקצת שחור הזה. בכל אופן מיכל..אם לא ידעת אז יש לו 3 חתולים בבית ואין לו אפשרות להעביר אותם אוו אותה..הוא עובד! ויש לו אחים אחיות..שאיתה בהשגחה ושיש לו זמן הוא איתה גם אבל גם ככה גם אם היא תיהיה סגורה בחדר ובכלוב פתוח לא מומלץ שהיא תצא..את צריכה לראות אותם בשביל להבין. אצלי הוא בכלוב פתוח אבל הוא לא יוצא..גם ככה.ודויד אל תיקח סיכון לא משנה מ=ה! אתה מכיר את הבית שלך מצויין ואת כל הדברים שאמרתי לך להזהר מהם אז תשמע בקולי ותחכה שהיא תגדל קצת בשבילם _חתולים_ זה מעדן חולדתי וטעים. בוקר טוב ושנה טובה,וחג שמח!.

Sweet Fantasy

New member
נדב היקר

ראשית, אל תגיד לי איך להגיב.. אני מגיבה איך שאני רואה לנכון... אני לא תקפתי ואני מבססת את התשובות שלי על דברים שאני קוראת אתה בקשר איתו מעבר לכך אז יופי אתה מן הסתם יודע יותר ממני אני מאמינה לבן אדם יש פה ואם הוא רוצה לספר לי על המצב בבית הוא יכול מעבר לכך.. לא נראה לך מוזר שאתה מלמד אותי איך להתמודד עם גורי חמוסים? .. בכל אופן חתולים ממש לא יאכלו את החמוס אני לא יודעת מאיפה זה בא לך הזמימה היחידה שהייתה לחתול אולי זה לשחק איתו.. למרות שבשלב זה החמוסה הייתה נבהלת אז מוצדק לא לתת לשחק בקשר לחתולים וליחס חתולים לא רואים בחמוס איום (מבחינה חברתית) הם יודעים זה לא כמו כלב או חתול אחר ונדב.. בקשר לעבודה.. מה לעשות חמוס זאת חיה שדורשת מעל חצי שעה של שיחרור מחוץ לכלוב ביום אז אם הוא עובד זה משהו שהוא היה צריך לחשוב עליו לפני.. ואל תהייה סנגור של אנשים אני מאמינה שהוא יודע לדבר בשם עצמו.. חג שמח ושנה טובה

SPARK3

New member
מיכל.

עם כל הכבוד, אני לא מכיר אותך יותר מדי, אני מכיר את עצמי יותר. אם כי זה החמוס הראשון שאי פעם היה לי, אני בנאדם עם תפיסה מהירה, וגם עם לא מעט ניסיון עם בעלי חיים, אני יודע בדיוק מה חשיבותה של חופשיות. אפשר לפתוח ספר על כמות בעלי החיים שהיו לי, ואת כ-ו-ל-ם הרבתי גם ככה שאני מכיר את הרעיון של "גור" בקונספט שלו, זה בטוח לא חדש לי. גור בגודל כזה מ-מ-ש אבל מ-מ-ש לא צריך יותר מהמרחב של הכלוב שיש לו. לא רק זה, ההפך הוא גם הנכון, מרחבים גדולים מלחיצים אותה, לקח לה יומיים להבין ולבנות לעצמה את סביבת הכלוב כך שהיא תדע איפה המים, האוכל, המיטה, והשירותים שלה.. לתת לה להסתובב בחדר חופשי זה סבבה ויפה אבל מדובר פה בחדר לא קטן וחיה לא רגועה בכלל. ה-30 דק' שדיברתי עליהן הם זמן חלקי כי סך הכל היא הייתה לפחות שעתיים בחוץ אתמול. מעבר לזה נראה לי מיותר כי היא עדיין גורה קטנה שבקושי יודעת מימינה ומשמאלה. אין טעם לתת לה את כל המרחב הזה כי לא רק שהיא לא תדע להעריך אותו, אין לה צורך בו והיא לא מוכנה אליו בכלל. היא בקושי הולכת מטר בלי למעוד ימינה או שמאלה או להתעייף, היא משתוללת 15 דק' וישנה אחר כך כאילו סיימה מסע טירונות. זאת לא חייה שצריכה את החופש הזה שאת מדברת עליו, לא בגיל הזה כי גם ככה הכל חדש לה והיא לא רגילה לשום דבר. זה נורא חכם לחשוב שבגלל שהיה לך חמוס או שתיים או עשרים אז את עכשיו "הלוחש לחמוסים", אבל זה לא ככה לא לגבי ולא לגבייך. אני עובד עם תחושת בטן. מבחינתי לשים אותה על הריצפה עכשיו ולתת לה "לחקור" זה כמו לשים תינוק על הריצפה ולצפות שהוא ילך לבשל במטבח. היא ערנית, היא קופצנית, היא משחקת ומתפנקת, היא מבינה אותי כשאני כועס על הנשיכות, היא אוכלת כמו בהמה ומחרבנת באזור אחיד בכלוב. זה אומר שהיא בסדר והיא מתנהגת כמו שהיא אמורה להתנהג. בהתחשב במצבה ביום שישי כשהיא באה לפה, זה שיפור מטורף, כשאני אגיע למסקנה ביחד איתה שמיצינו את הפרק הזה אני גם אכיר לה איזה חתול או שניים (או שלושה שמנים גדולים), וגם זה יהיה גם ככה רק אחרי החיסונים. חשוב לציין שלחתולים אין גישה לחדר שלי. אין צורך ללמד אותי מה זה "צער בעלי חיים" ואני האחרון שיצטרך שיעור בנושא. החמוסית הסטלנית שלי מסתדרת מצויין. ונדב כפרה עליו עוזר לי ללא ספק במיוחד כי הוא קולט איפה אני נמצא וכי יש לו את סוניק שעוברים עליו אותם הדברים כמו על ליצ'י.

Sweet Fantasy

New member
וזה שכתבת שהיא מועדת

מחזק את זה מסרו לך אותה הרבה לפני הזמן הרבה הרבה ): לא אחראי בכלל הבנאדם.. אתה לא אשם , אני לא מאשימה אותך או משהו אבל גידלתי גורים ואני רואה איך היא נראית וזה נראה כאילו היא רק למדה ללכת (לפי הגודל) וגם לפי מה שרשמת הגורים שהיו אצלי

Sweet Fantasy

New member
דויד.. זה שמך כן?

לא טענתי ולא רגע אחד שאתה מתעלל או משהו בחמוסה בטח לא"צער בעלי חיים" אחרי הסבר (כמו שאחריו נתת) הבנתי יותר לא תקפתי אותך או משהו ובטח שלא חשבתי שאתה מגדל אותה לא טוב אבל כן אתה חדש וכן אתה צריך ללמוד וכן את ההודעות שלי ביססתי וכתבתי לפי תשובות שאתה עצמך נתת אז יפה עכשיו שהבנתי אותך ואתה אותי אני מאחלת לך שנה טובה ובהצלחה עם החמוסה בקשר לנדב ולגור, כולנו עברנו את זה מן הסתם ככה שזה לא תורה מסיני.. בהצלחה

SPARK3

New member
כן זה השם :)

אממממ... בקטע של המעידות כן זה באמת ככה.... למרות זאת היא גם קופצת ומתפסת ככה שיותר מדי מוגבלות אין שם ;) מה שכן, היא יותר גדולה מאלה שבתמונה (לא שזה קשור) והם חמודים לאללה. מבחינת הגיל נדב יודע יותר טוב ממני בת כמה היא, לפי מה שהבנתי זה משהו כמו חודש וחצי (שמעו יש לי אותה כבר 4 ימים חחחחח שרדתי את זה חחח)

Sweet Fantasy

New member
לא שאלת מתי היא נולדה?

אם לא.. הגיע הזמן :) גם לה מגיע שיחגגו יומולדת
וכן בהתחלה הימים הראשונים מפחידים אני זוכרת עם גיזמו פחדתי שאני לא אסתדר אחרי שהם גודלים זה נהייה יותר כיף (לדעתי) גיזמו החמוס הכי מתוק שאני מכירה חדר לגורה זה טוב שתעבוד איתה הרבה ותרגיל אותה לידיים לחמוסות יש נטייה להיות יותר תוקפניות ויותר עצמאיות לא שאני צופה בעיות מיוחדות אבל תקפיד :) היא ממתק אמיתי
בתמונה גיזמו השמנמן (בחורך הם משמינים! איזה כיף אני כבר מחכה לחורף התקופה הכי יפה לחמוסים)

Sweet Fantasy

New member
תיקונים ../images/Emo122.gif כרגיל

חדר = בקשר ** נראה לי שזאת הכוונה שלי
איזה מסטולה אני אני לא יודעת איך אני מגיעה למילים מסויימות והקטע שאני לא זוכרת אח'כ גם למה התכוונתי

Sweet Fantasy

New member
ל\ת? ללא תוכן?

חחחחחחח.. חמוד זה בסדר פה כשהעיגול בצד חלול זה אומר שההודעה ללא תוכן

למעלה