סיכום

מורני !

New member
סיכום

של כל השבוע האחרון. לאחרונה מצבי הבריאותי לא טוב ואני נאלצת להעדר מכאן לעיתים תכופות. אני נמצאת אצל ההורים שלי... ולא תמיד יכולה להיכנס לפורום משם. בטח שלא לתוכנת מחיקה. אני בצאט אמנם.. אבל משום מה יש לי בעיה לרשום או לקרוא הודעות משם. מידיי פעם זה מסתדר ואז אתם רואים את השם שלי כאן צץ לו. כרגע אני חזרתי לביתי. אני לא אשב למחוק כרגע 4 עמודים אחורה. רק.. שתדעו שאני לא מרוצה מהם. הולדן... עם כל הכבוד לסיפורייך שמעלים חיוך על שפתיים של החבר`ה כאן... תעשה לי טובה תנסה או לצנזר קצת או לפרסם אותם לאט לאט... משהו כמו סיפור כל כמה ימים. תודה. ליאור ויגאל הים. אני שמחה שחבר של ליאור הצטרף. אבל. לא מוכנה שבפורום ייעשה שימוש כדפי הודעות עבודה אישיות של שנייכם. יש אי מייל בשביל ההתכתבות הזו. ליאור. כבר עברנו על זה. אני מאשרת הודעות אישיות.. בצורה לא מוגזמת. אז אנא קחו לתשומת ליבכם. מיואשת. אני שמחה שאת מוצאת בפורום זה מקום הנאה. הרשי לי לצטט אותך.. ההומור הוא התבלין החריף ביותר במשקה הייקום: צחקו על שגיאותייכם - אך לימדו מהם. לעגו לצרותייכם - אך שאבו מהם כוח. הפכו את קשייכם לבדיחה - אך התגברו עלייה. אהבתי. תודה ששיתפת אותנו. זהו לבנתיים. שבוע טוב לכולם.

למעלה