סיכום 2006!

dweck2k

New member
סיכום 2006!

אוקיי חבר'ה, 2006 נגמרת והגיע הזמן לרשום מה היה לעניין, מה היה מגניב ומה היה בקטע שלכם. ;) אז יאללה לחגוג: אלבום השנה: להקת השנה: אירוע השנה: הדבר הכי טוב שקרה לי: הדבר הכי רע שקרה לי: הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו: הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו: שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה: שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד: סלנג השנה: דוויק

ShiraBJ

New member
אמממ דוויק...

אולי תמלא את השאלון גם? פליייייייייייייייייייז ^^

../images/Emo220.gif=]חח עוד לא נגמר!תן להנות

מהשבוע ו...האחרון!!!!1[[= אלבום השנה:נממ ניראה לי של שייגעצ החדש"להפסיק לאכול עוגות" להקת השנה:נממ יש יותר מדי!!!!!!!!!גנסיס...נממ רק הוט...שייגעצ...פינק פלויד...אוונסנס...בוטן מתוק בקרקס...אתם![=(בקרוב אני אבוא להופעה[=כן!)אוף להמשיך לפרט?XDDDבואו נעבור לזמרים...אוקי..זה כבר יותר מתוחכם...שי360(לייק דע!)אלון משו לוקו...(שכחתי XD)אייל גולן!(XD)שרית חדד1!!!!(XDD)חחח..ועכשיו רציני..יוני בלוך3> אירוע השנה:נמממ...נממ היו המון[= הדבר הכי טוב שקרה לי:ועידות במסנג'ר-->הכרת בלוגים-->שינה אצל מוגע(אבל לא עם כולם)-->מפגש-->להכיר המון אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!חחח החצים האלה זה כאילו מתחיל מועידות ממשיך ל...XDDDוכמובן עוד דבר טוב...מפגשי ישרא!!3>ומחנה העפלה!!!!!!!3>>3>3> הדבר הכי רע שקרה לי:עזבו...אין לי כוח לכתוב...למה להזכר בדברים רעים?בואו נשכח[=הכל יהיה ורוד!(או שלא) הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו:חחחXDD היו המון!!!!XDDDמזכיר לי...הסיטואציה:הולכים מקס ברנר....בדרך מור מחליטה לשאול אנשים על בני סלע...חח זה היה יום לפני שהוא נתפסXDDמור:"סליחה אתה בני סלע?"הוא:"לא...אבל אני יכול לעזור לך..רוצה?"מור:"כן..."*מתחיל להתקרב"מור:"לא לא משנה"XDDחחח הוא היה בערך בן 17/8 XD..ועוד קטע באותה הסיטואציה רק מישו אחר...מור:"סליחה...אתה יודע אולי איפה בני סלע?"הוא:"כן..הוא פה על העץ"*בורחת בצרחות משם*XDDDDועוד באותה הסיטואציה...מור:"סליחה אתה מכיר את בני סלע?"הוא:"כן...אני אח שלו..."מור:"פושע תסגיר אותו!!!מנוול!!"XDDDD הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו:המלחמה..לא נתקלתי בה..אבל מעציב=/ שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה:שילמד עם ליטמן(חלק כבר לומדים אני לא!XD)שילמד עם אורלי(ח לא למדתי איתה השנה!!XD)שימשיך לסבול את סטרולי(XDעוד מעט נגמר המחצית ועוברים לחרא אוחיון!) שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד:שיתאהב,שיחזירו לו אהבה,שיכיר את האנשים שבאמת מבינים אותו... סלנג השנה:בדוגרי(?)XDDDDDDDD מספיק פירוט?

דוויק אתה הבוס!!!!!

אני חייב לציין שזה היה אחד הקשים לבחור את מה שבחרתי ויש עוד כ"כ הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלבום השנה: Wolves In Wolves' Clothing להקת השנה: NOFX אירוע השנה: יום העצמאות, יוסלס ופאנקייק בכפ"ס. הדבר הכי טוב שקרה לי: בחופשהגדול היה ממש כיףף! הדבר הכי רע שקרה לי: סתם ילדה אחת.. i guess.. =/ הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו: הסרטון עם הכאפה (אני אשים קישור תיכף) הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו: מה שקרה לשיר... שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד: הופעות עם הלהקה, פרשת פצצת הסירחון, להתעטש ולהעיף שולחן על מורה מזדיינת לאנגלית (בטעות)חיחיחי סלנג השנה: "קרחת" (שנה שנייה ברציפות מנצחת בתחרות) P=

הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו - קישור

עכשיו זה נראה די טיפשי (מעלה חיוך, לא יותר), אבל היינו יושבים בהפסקות ופשוט נשפכים..חח

ShiraBJ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אותי זה קרע XD שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב .. 0.o

scary miss Mary

New member
כנראה שזו השנה שלי

למרות שהכל פה זה רק מהחודשים החארונים כי זה מה שזכרתי.. אלבום השנה: זה קשה.. בטוח לא של נינט! אממ האלבום של גאנס אנ רוזס.. של the who להקת השנה:ראמונס (למרות שהם חצי מתים אבל עדיין שמעתי אותם הרבה השנה), גאנז אנ רוזס, the who, שייגעצ, nofx ועוד רבים וטובים אחרים אירוע השנה: היומולדת שלי (לא עם הילדים מהכיתה).. הופעות וכל דבר נחמד הדבר הכי טוב שקרה לי: זאתה! שהכרתי בתחילת שנה שעברה ועשינו הרבה שטויות.. הופעות (במיוחד של שייגעצ עם זאתה), הכרתי את דורה וקוקי (זוהר) ועוד מלא אנשים חביבים במיוחד.. הדבר הכי רע שקרה לי: שזאתה עברה!! ושכמעט נפלתי מצוק הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו: דאניאל ודניאלה שרים את השיר של שירי מיימון בזיופים מוטרפים (ויש לי את זה מוקלט!!!!).. קטעים של שייגעצ בyou tube, לראות את זאתה רצה וכל הדברים שלה נופללים אחריה.. הוו ומישהו מחכה מישהו אחר בתוכנית חחח זה נשמע לא ברור אבל זה בפרוייקט מסלול הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו: בת דודה שלי פיתחה אלרגיה התנפחה התעלפה והייתה מאושפזת איזה ארבעה ימים, סבא שלי נפל ושבר כמה דברים (לא ממש הבנתי כי לא הייתי פה), כמעט נפלתי מצוק (אבל באמת!), ילד שהיה מאחורי נפל ולמזלו הצליח לתפוס איזה שיח עם קוצים ומי שהיה מאחוריו תפס לו את הרגל, מה שקרה לשיר.. וכל זה קרה בשבוע אחד!.. ובטח יש עוד דברים ששכחתי.. שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה: ליפול מצוק, לאכול במבה מקולקלת ולשתות קולה שעבר לה התאריך תפוגה.. ולהיגמל מקולה! שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד: טיול חנוכה וטיולים אחרים בכללי.. ללכת להופעות.. ימי הולדת כיפיים ולשמוע אנשם מזיפים כי זה סתם כיף סלנג השנה: הולי שיט.. ועוד משהו שהוא לא סלנג "לוקה בחסר"

scary miss Mary

New member
ועוד משהו מצחיק

בדיחות שמספרים לך שאתה תלוי על חבל דק באמצע הר ותיקון חשוב מאוד בדבר מצחיק.. מישהו מחקה הוו וגם עוד משהו עצוב ואולי מצחיק: אנשים שצוחקים על זה שאני פוחדת מליצנים

ShiraBJ

New member
אווווו אניאניאניאני ^^

אלבום השנה: move along ללא ספק להקת השנה: panic! at the disco אירוע השנה: אהעאה היו כ"כ הרבה.. אחת מהן זו הלידה של דנדן.. האחרונה |והמדהימה| זו ההופעה של נינט הדבר הכי טוב שקרה לי: קיבלתי המוןהמון מתנות יומולדת P: ופגשתי אנשים חדשים, שעושים לי טוב, כ"כ טוב.. 3> הדבר הכי רע שקרה לי השנה: אמממ.. זכרונות מהעבר שלא נותנים לנוח, אנשים מגעילים.. אבל עזבו אתכם מזה עכשיו, כי כ"כ טווווב לי עכשיו :p וזה כזה כיף 3> הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו: סלב XD חחחחח כל דבר מצחיק אותי, מממ כל דבר קורע אותי.. חחח אז זה לא קל לענות על זה... הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו: היו רגעים. הדברים הדרמטיים ביותר קרו דווקא בזמן האחרון... אבל כ"כ טווווב לי עכשיו ^^ שאני לא רוצה להיזכר. שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה: לוידעת, קחו קללות מ"סימה וקנין מכשפה" ותנו לי לנוח -.- שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד: אוווו מתנות ליומולדת ^^ חברים נפלאים ^^ וחבר אחד |או חברה, אם אתם בעלי איבר מין זכרי.. אווווו שאתם דווקא מעדיפים אותם ככה P: חח לא כ"כ משנה..|.. סלנג השנה: DUDE. חחחחח כאילו דאאאאאאאה אוו אתם יודעים |ביט| שאתם מעולים, לא צריך להגיד את זה למעלה.. אוהבת את כווולכם >< אחלה של 2007... 8)

danidan75

New member
המ..D:

קיי. אני לא ממש אוהבת את השאלונים הקצרים האלו שאמורים לספר על כל השנה שעברה.. כי זה לא אפשרי XD אז אני אכתוב על התקופה האחרונהD: אלבום השנה: כל האלבומים של מיי כמיקל D: שייגעצ AFI להקת השנה:וווהוו יש המון! כמיקל, AFI, שייגעצ, אתם כמובן!שמחה שהכרתי אתכם השנה D: , לוסטפרופטס, הלוגודביי, קיוט יס וואט ווי אים פור,בייסייד,פאניק ונו אין לי כוח להמשיך! נו באמת XD אירוע השנה:הופעה של מיי כמיקל, ימי הולדת D: וסתם יציאות! הדבר הכי טוב שקרה לי:הופעההופעההופעה! הכרתי את נופרי כפרעליה בעיקרון זה היה לפני אבל השנה רק התחברנו!1 הכרתי אנשים חדשים D: יש עוד המון אני לא יכולה לכתוב הכל! וגםגם הכרתי את סמושDDDD: הדבר הכי רע שקרה לי:עזיבת כל החברים בארץ!!1 הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו:יש כ"כ הרבה! אחד מהם ילד אמריקאי מדבר עיברית במבטא אנגלית ושואל "מזה ערס" זה ממש הצחיק אותי XD סמוש גרמו לי לצחוק המוןהמון! את המילים של יובל בסוף השיר "שיקו" אהה כן?! כשילדה שאלה אותי ללמד אותה סלנג ישראלי והמצאתי להD: הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו:שוב, עזיבת החברים בארץ וסתם ימים רעים! שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה:תאונות, לעבור דירה למקום מרוחק ולהיות שנוא על ידי המורים שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד:לפגוש אנשים חדשים, ללכת להופעות ולהתנחל בהוטופיק D: סלנג השנה: what a spoon!

scary miss Mary

New member
יא קקאית!

אפילו לא התייחסת למה שכתבתי עלייך אבל כשאני לא כותבת עלייך את כותבת שאת נעלבת!

yuval2192

New member
הוא הבוס הוא הבוס

אלבום השנה:ackcasualties-under att להקת השנה: מממממממ וואלק פה בארץ נראה לי ביט שיחקו אותה עם הסינגל. אירוע השנה:החזרה של הפוסי של לוסי לבמות. הדבר הכי טוב שקרה לי:וואלק כל מיני הדבר הכי רע שקרה לי:לא קרה לי משהו רע נראה לי הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו:הסרטון עם הכאפה הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו:כל מיני דברים שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה:כלבת נראה לי מעפן אש,בשר מקולקל וקונדום משומש שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד:הרבה בירה ובחורות סלנג השנה: אבויה!!!!!!!!!!!!!!!!!

danidan75

New member
נופרר.. יא כפית!!!1

כתבתי חברים... זתאומרת חברות.. זתאומרת נופר1?!?! דהההההה! כמובן שהתכוונתי אליך .___. ואי אני הזכרתי אותך אל תצ'קלפי.

scary miss Mary

New member
חחח יא שכככללללללללללללל

לא אמרתתי שלא הזכרת אותי.. טוב למי אכפת!!!!! אני טסה אלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחופש הגדול!!!! לחודש ויותררררררררררררררר אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא#@!!#$%@$%@$

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif להלהלה:)

אלבום השנה:
להפסיק לאכול עוגות- שייגעצ.
להקת השנה:
ביט69
[ברי נשמה אחכך אל תגיד שאני לא מפגרנת
] אירוע השנה:
לאדעת. הדבר הכי טוב שקרה לי:
פישי
הדבר הכי רע שקרה לי:
אחוות ה"א. הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו:
כל מיני:) הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו:
/: שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה:
ציונים רעים, הרבה מבחנים ומוות. שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד:
אהבה, כייף ואושר. סלנג השנה:
אמ. [זה משו עם הקול, אני לא יכולה לכתוב את זה] וגושומן ושמן.. וכל דבר עם שורש ש.מ.ן

zohar d

New member
סיכום השנה המאגניבה ביותר שלי :)

אלבום השנה: להפסיק לאכול עוגות -שייגעצ להקת השנה: ביט 69 3> [עשיתם לי את השנה !] אירוע השנה: - הדבר הכי טוב שקרה לי: פגשתי המון המון המון חברים חדשים ! הדבר הכי רע שקרה לי: הדלקת ריאות המזדיינת הזאת.. הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו: יואו המון.. הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו: כל התאונות דרכים שקורות לאנשים שאני מכירה שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה: מוות, אכזבה, ציונים גרועים שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד: חברים טובים, תעודה עם ציונים סבירים, הופעה של ביט ! סלנג השנה: =/ והשנה עדיין לא נגמרה יש עוד מה לנצל !

למעלה