סיכום 2006!

dweck2k

New member
הנה שלי

אלבום השנה: Johnny Cash - American V - אחד האלבומים הכי יפים שיצאו השנה. ג'וני קאש, שהוא הזמר קאנטרי הכי Pאנק אי פעם, עם אלבום של ההקלטות האחרונות בחייו. על ההפקה ריק רובין שעבד עם סלאייר ולהקות משוגעות אחרות. תענוג של דיסק. כל כך כל כך עצוב. להקת השנה: ביט69! איזו שאלה... אני מת עליהם! אירוע השנה: עיר הבירה 2006 בחיפה, היום השני. ערב המטאל והפאנק הכי גדול שהיה לדעתי בארץ בפסטיבלים ציבוריים. הדבר הכי טוב שקרה לי: גמרתי את האלבום של פרברים רפיוג'יז, יש לנו הפצה ארצית ועולמית ואנחנו מוציאים אותו. הדבר הכי רע שקרה לי: סבתא שלי נפטרה. הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו: הסרט אולדסקול Oldschool עם ויל פארל וחבורתו. הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו: כל מלחמה כמעט שהייתה בעיתון. לבנון-ישראל. מלחמת אזרחים בסודאן ורעב מאסיבי ואיידס באפריקה. שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה: התמכרות לסמים קשים, מחלות מין, מוות של קרובים. שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד: חברים טובים, מוסיקה מצוינת ופול צחוקים. סלנג השנה: קרחת. דוויק

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif סלייר?../images/Emo12.gif

האם דוויק מחביא אישיות מטאליסטית שהיא בעצם הדבר האחרון שיוכל לעזור לי להפוך את ברי [קושקוש קטן כפרעליו
] למטאליסט?

dweck2k

New member
למה להחביא?

אני אוהב שנותנים לי בראש, סלייר נותנים בראש. חוץ מזה שבמשך 4 שנים הופעתי רק עם להקות פאנק ומטאל. ואל תשכחי שבפרברים רפיוג'יז המתופף הראשון זה ברמן מבצפר, והגיטריסט הראשון זה אביטל הסולן של בצפר. דוויק

ShiraBJ

New member
בצפר |ניצול שרשור בהכחשה..|

בצפר הופיעו בשברולט. אני לא יכולה ללכת לשברולט. אני לא יכולה ללכת לבצפר |יכולה, לא מתאים|. אני חולה. בלעכס. והתרופה ממסטלת.

למעלה