המ..D:
קיי. אני לא ממש אוהבת את השאלונים הקצרים האלו שאמורים לספר על כל השנה שעברה.. כי זה לא אפשרי XD אז אני אכתוב על התקופה האחרונהD: אלבום השנה: כל האלבומים של מיי כמיקל D: שייגעצ AFI להקת השנה:וווהוו יש המון! כמיקל, AFI, שייגעצ, אתם כמובן!שמחה שהכרתי אתכם השנה D: , לוסטפרופטס, הלוגודביי, קיוט יס וואט ווי אים פור,בייסייד,פאניק ונו אין לי כוח להמשיך! נו באמת XD אירוע השנה:הופעה של מיי כמיקל, ימי הולדת D: וסתם יציאות! הדבר הכי טוב שקרה לי:הופעההופעההופעה! הכרתי את נופרי כפרעליה בעיקרון זה היה לפני אבל השנה רק התחברנו!1 הכרתי אנשים חדשים D: יש עוד המון אני לא יכולה לכתוב הכל! וגםגם הכרתי את סמושDDDD: הדבר הכי רע שקרה לי:עזיבת כל החברים בארץ!!1 הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו:יש כ"כ הרבה! אחד מהם ילד אמריקאי מדבר עיברית במבטא אנגלית ושואל "מזה ערס" זה ממש הצחיק אותי XD סמוש גרמו לי לצחוק המוןהמון! את המילים של יובל בסוף השיר "שיקו" אהה כן?! כשילדה שאלה אותי ללמד אותה סלנג ישראלי והמצאתי להD: הדבר הכי מעציב שנתקלתי בו:שוב, עזיבת החברים בארץ וסתם ימים רעים! שלושה דברים שאני לא מאחל לאף אחד שיעברו לו לשנה הבאה:תאונות, לעבור דירה למקום מרוחק ולהיות שנוא על ידי המורים שלושה דברים שעברו עלי ואני מאחל לכל אחד:לפגוש אנשים חדשים, ללכת להופעות ולהתנחל בהוטופיק D: סלנג השנה: what a spoon!