אני שונא להיות ראשון
בכללי מ-1 עד 10 (10 הטוב ביותר) - איך עבר השבוע שלך?
היה שבוע נחמד... נגיד 6.5.
הדבר הטוב שקרה:
לא נכשלתי במבחן שחשבתי שנכשלתי בו...
הדבר הרע או המבאס שקרה:
הציון לא השביע את רצוני.
משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
השבוע הרשיתי לעצמי להיענות לבחור.
מאכל ומשקה השבוע שלך:
השבוע חזרתי לאכול במבה. עם קולה. אבל החל מהשבוע הבא זה יפסק כי אקוסטיק חוזר לכושר ומתכוון להיות חתיך כדי ללכת לים בקיץ!
טוב נו. חתיך כנראה לעולם לא אהיה אבל לפחות יהיה לי גוף סביר.
מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע:
עילי בוטנר וילדי החוץ - טיפות (יש בי הערכה רבה רבה רבה לעילי בוטנר)
מה קראתם השבוע: לצערי לא קראתי דבר. אני מבטיח לעצמי לקרוא לפחות 2 ספרים בקיץ.
סרט: הו. ראיתי לראשונה את יוסי וג'אגר. אני חייב להגיד שהסרט עצמו יפה, אבל מפוספס קצת מבחינת רגש. אבל סופסוף השלמתי את החור הזה. גם את מליפיסנט ראיתי וגם זה היה נהדר.
סדרת TV: המפץ הגדול. מזעזע. אבל אני עדיין רואה כי זה כיף לא להתעסק בכלום למשך 20 דקות.
בלוג ביוטיוב: לא ראיתי השבוע כלום..
היתה לך אהבה השבוע?:
השבוע עדיין הייתי עמוס בתכניות.. (יומולדת לידידה, מפגש חשוב עם חבר שלא התראיתי איתו כמה חודשים ועוד מפגש עם בחור שאחרי 5 שנות הכרות סופסוף נפגשנו...) בין כל התכניות האלה, פגשתי בחור אחד שטרח לסמס לי מדי יום במשך חודשיים בערך, בציפיה להפגש ותוך גילוי סבלנות רבה ללו"ז הצפוף שלי..
לפני שבועיים הוא התייאש הפסיק לכתוב. אבל זכרתי אותו. מצאתי ערב פנוי אחד וקטן בתוך הלו"ז הצפוף שלי ושלחתי לו הודעה.
היה נהדר.. ממש נהדר. זו הפעם הראשונה מזה יותר משנה שפגשתי מישהו וכשעזבתי, חשבתי עליו עוד ורציתי לפגוש אותו שוב. הוא שלח לי הודעה ביום שלמחרת, וקבענו כבר לאותו הערב.
בפגישה השניה יצא לו מהפה משהו שכל כך חימם אותי שקמתי מיד מהמיטה והתלבשתי. הוא לא הבין מה קרה ושאל למה אני מכונס פתאום. עניתי שאני צריך ללכת הביתה ופשוט הלכתי. אני לא חושב שהוא מבין עדיין. אבל בכל מקרה, חזרתי לשוק הרווקים. (אני מניח שמעולם לא יצאתי ממנו
)
שאלה מתחלפת: איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה?, מראה, התנהגות וכו'.
לכל אחד יש את הטיפוס שלו מבחינת יופי. זה לא יעזור אם אגיד שאני אוהב בלורית ועיניים כחולות, חזה שעיר על גוף שרירי וגומות חן. מישהו אחר יכול להגיד שהוא אוהב בלונדינים דקיקים עם שיער קצר.
מה שחשוב לי שיהיה במיטה זה שיהיה חסר מעצורים. שיאפשר לי גישה מלאה לגוף שלו ושיעז לגשת לגוף שלי ללא חשש, בושה, או גועל. כמובן שלכל אחד יש את מצבי הרוח שלו וזה בסדר - אבל בכללי, שלא יהיו לו "גבולות" מסויימים שימנעו ממני למצות את האקט עד הסוף, לא משנה כמה משוגע אני אהיה (ואני אהיה).
בנוסף, לא מדובר רק באקט מיני, אלא גם בגישה וחום שבני זוג מאפשרים אחד לשני שלא במסגרת של אקט שסופו להגיע לפורקן.
לי אין מקומות רגישים בגוף, ואין לי בעיה שהגבר שאיתי יגע בכל כולי, ילטף, ינשק, ויעשה מה שבא לו. הייתי רוצה גבר חופשי כמוני.
(כמובן שאני מדבר על זוגיות. בסטוץ ממילא לא צריך יותר מדי - רק משיכה מינית סבירה וחרמנות. ואני ממילא לא עושה את זה יותר מדי.)
הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
הדבר הכי טוב שקרה לקהילה בשנים האחרונות זה האמירות של הבית היהודי.