סיכום שבוע......

aשרון

New member
סיכום שבוע......

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?

הדבר הטוב שקרה:

הדבר הרע או המבאס שקרה:

משהו שעשית עבור עצמך השבוע:

מאכל ומשקה השבוע שלך:

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע:

מה קראתם השבוע:

סרט :
סדרת TV :

בלוג ביוטיוב שראית השבוע:

היתה לך אהבה השבוע?:

שאלה מתחלפת: איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה?, מראה, התנהגות וכו'.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף:

Acoustic 3

New member
אני שונא להיות ראשון

בכללי מ-1 עד 10 (10 הטוב ביותר) - איך עבר השבוע שלך?
היה שבוע נחמד... נגיד 6.5.

הדבר הטוב שקרה:
לא נכשלתי במבחן שחשבתי שנכשלתי בו...

הדבר הרע או המבאס שקרה:
הציון לא השביע את רצוני.

משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
השבוע הרשיתי לעצמי להיענות לבחור.

מאכל ומשקה השבוע שלך:
השבוע חזרתי לאכול במבה. עם קולה. אבל החל מהשבוע הבא זה יפסק כי אקוסטיק חוזר לכושר ומתכוון להיות חתיך כדי ללכת לים בקיץ!
טוב נו. חתיך כנראה לעולם לא אהיה אבל לפחות יהיה לי גוף סביר.

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע:
עילי בוטנר וילדי החוץ - טיפות (יש בי הערכה רבה רבה רבה לעילי בוטנר)

מה קראתם השבוע: לצערי לא קראתי דבר. אני מבטיח לעצמי לקרוא לפחות 2 ספרים בקיץ.
סרט: הו. ראיתי לראשונה את יוסי וג'אגר. אני חייב להגיד שהסרט עצמו יפה, אבל מפוספס קצת מבחינת רגש. אבל סופסוף השלמתי את החור הזה. גם את מליפיסנט ראיתי וגם זה היה נהדר.
סדרת TV: המפץ הגדול. מזעזע. אבל אני עדיין רואה כי זה כיף לא להתעסק בכלום למשך 20 דקות.
בלוג ביוטיוב: לא ראיתי השבוע כלום..

היתה לך אהבה השבוע?:
השבוע עדיין הייתי עמוס בתכניות.. (יומולדת לידידה, מפגש חשוב עם חבר שלא התראיתי איתו כמה חודשים ועוד מפגש עם בחור שאחרי 5 שנות הכרות סופסוף נפגשנו...) בין כל התכניות האלה, פגשתי בחור אחד שטרח לסמס לי מדי יום במשך חודשיים בערך, בציפיה להפגש ותוך גילוי סבלנות רבה ללו"ז הצפוף שלי..
לפני שבועיים הוא התייאש הפסיק לכתוב. אבל זכרתי אותו. מצאתי ערב פנוי אחד וקטן בתוך הלו"ז הצפוף שלי ושלחתי לו הודעה.
היה נהדר.. ממש נהדר. זו הפעם הראשונה מזה יותר משנה שפגשתי מישהו וכשעזבתי, חשבתי עליו עוד ורציתי לפגוש אותו שוב. הוא שלח לי הודעה ביום שלמחרת, וקבענו כבר לאותו הערב.
בפגישה השניה יצא לו מהפה משהו שכל כך חימם אותי שקמתי מיד מהמיטה והתלבשתי. הוא לא הבין מה קרה ושאל למה אני מכונס פתאום. עניתי שאני צריך ללכת הביתה ופשוט הלכתי. אני לא חושב שהוא מבין עדיין. אבל בכל מקרה, חזרתי לשוק הרווקים. (אני מניח שמעולם לא יצאתי ממנו
)

שאלה מתחלפת: איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה?, מראה, התנהגות וכו'.
לכל אחד יש את הטיפוס שלו מבחינת יופי. זה לא יעזור אם אגיד שאני אוהב בלורית ועיניים כחולות, חזה שעיר על גוף שרירי וגומות חן. מישהו אחר יכול להגיד שהוא אוהב בלונדינים דקיקים עם שיער קצר.
מה שחשוב לי שיהיה במיטה זה שיהיה חסר מעצורים. שיאפשר לי גישה מלאה לגוף שלו ושיעז לגשת לגוף שלי ללא חשש, בושה, או גועל. כמובן שלכל אחד יש את מצבי הרוח שלו וזה בסדר - אבל בכללי, שלא יהיו לו "גבולות" מסויימים שימנעו ממני למצות את האקט עד הסוף, לא משנה כמה משוגע אני אהיה (ואני אהיה).
בנוסף, לא מדובר רק באקט מיני, אלא גם בגישה וחום שבני זוג מאפשרים אחד לשני שלא במסגרת של אקט שסופו להגיע לפורקן.
לי אין מקומות רגישים בגוף, ואין לי בעיה שהגבר שאיתי יגע בכל כולי, ילטף, ינשק, ויעשה מה שבא לו. הייתי רוצה גבר חופשי כמוני.
(כמובן שאני מדבר על זוגיות. בסטוץ ממילא לא צריך יותר מדי - רק משיכה מינית סבירה וחרמנות. ואני ממילא לא עושה את זה יותר מדי.)

הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
הדבר הכי טוב שקרה לקהילה בשנים האחרונות זה האמירות של הבית היהודי.

bp9mk6

New member
אני חייב להבין למה לא אמרת לו מה הפריע לך

במה שהוא אמר.
להחליט להיעלם בלי לומר כלום זה מעשה מגעיל וגם דיי פוגע

Acoustic 3

New member
אני מבין איך זה נשמע. אבל קודם כל, לא נראה לי שהיה אכפת לו

הוא לא ישב להתאבל כמו שאתה מדמיין. אחרי שהלכתי הוא נכנס לגריינדר - עוד בטרם הספקתי להגיע הביתה.

דבר נוסף, אחרי ששאל אותי למה אני מכונס ועניתי שאני בסך הכל ממהר הביתה - נראה היה שההסבר עבד. הוא לא התעסק בזה יותר וכלל לא נראה לי שהוא שם לב או קישר בין מה שאמר לכך שקמתי מיד מהמיטה.
לא ראיתי סיבה "לפתוח את הדברים" כשזו רק הפגישה השניה.. בנוסף, כנראה שאף אדם מלבדי לא היה מייחס חשיבות למילים ומפיק מהן משמעות כל כך רצינית. אבל כזה אני וקשה לי מאוד להתנער מזה.
וחוצמזה, אם הוא היה שולח הודעה אח"כ או יוזם שיחה כלשהי, כמובן שלא הייתי מתנגד או מתייחס לא יפה.. אבל הוא לא שלח שומדבר במשך שלושה ימים - והנה, לפני שעה קבלתי הודעה ממנו.

הוא פשוט איחל לי שבוע טוב. דברנו קצת והוא היה לקוני מאוד. זה היה נראה לי תמוה שהוא כה לקוני אבל הוא זה שיזם את השיחה, אז שאלתי אותו לפשר הדבר.
הוא פשוט אמר שזה בטעות וש"יצא ככה".
לא ברור לי מה רצונו ממני. אם הוא יבקש להפגש שוב אני לא אתנגד, אבל גם לא אציע. ההתלהבות שלי ירדה פלאים.

בשורה התחתונה - הוא כלל לא נפגע. אם כבר, אני נפגעתי יותר ממנו. אבל אני ילד גדול והכל בסדר.

מכל סוגי בני האדם, הומואים הכי דומים לכלבות

להלן מה שהבנתי:
היה ברבור שחיזר אחריך תקופה, ואתה מסיבות לו"ז שמת עליו זין. כשהוא נעלם, לדעתך מיאוש, אתה נזכרת להתגעגע אליו ושלחת לו הודעה. נפגשתם ומיד התממשתם. היה כל כך טוב בפיזיות שקבעתם פגישה נוספת. אבל, ברור שהאיש מסתובב עם צילצל בגב שמייצג את כל ימי ההתעלמות שלך ממנו. אז כנראה שבפגישה השניה העז להחשף יותר ואתה הרגשת כמו חפץ לצרכי מין או משהו בנוסח. נעלבת והלכת. הוא השיג את הפגיעה שהצילה את כבודו בעיניו. ואתה מדפדף עוד ברבור. (טרגדיה).
לדעתי ? אם הוא היה טוב (במובנים שונים ולא רק בסקס). תפעל לכפרת העוונות שלך בכך שעכשיו תחזר אתה אחריו. תהליך החיזור שלך יהיה קצר משלו, כי הוא כבר יודע במי ומה מדובר. הוא, ככל הנראה, יתרצה ויהפוך לנח יותר. תתקרבו שוב.
מה אסור לך לעשות ? אסור לך להכנס למלחמת כח. כלומר, אל תחזור לחזר אחריו אם אתה יודע שהצד הפגוע שבך יצא עליו בהזדמנות קרובה. זה יהיה קרב גלדיאטורים, ואם אתה לא טוב במכות (הלכה למעשה) לא תצאו ראש.
אתה צריך להתקרב בחזרה, כשאתה מפעיל יותר את הצד הנשי שלך (ולא את הצד הגברי).
למה העיצות השמרניות האלה ? ובכן, זה לא מהתחסדות, אלא יותר בגלל המצב הכלכלי. הרבה יותר יקר להיות בשוק הרווקים. הרבה יותר חסכוני להיות עם קבוע. אין ממש קשר לאהבה. סה לה וי

ונטי יא שועל...

אתה קורא את הסיפור בצורה מדהימה, הניתוח שלך את המצב נראה לי מדוייק ואמיתי מאוד.

aשרון

New member
לדעתי, זה הכל תלוי בהתנהגות!!

ו-ונטי אכן ניתח בצורה יפה. רק אקוסטיק יוכל להגיד אם זה נכון או לא.

זה קשור לתגובות של בוביק

ושים לב איך פעם נוספת אתה מאשר לגולשים לתקוף את ונטי לפי "התנהגותו".
"לדעתי זה הכל תלוי בהתנהגות!!
" - משמע - כשונטי מתנהג רע מאושר לקרוא לו מגעיל?
מה זה קשור להחלטה של אקוסטיק אם זו תגובה ראויה אם לאו.

aשרון

New member
שים לב איך פעם נוספת אתה מוציא דברים מהקשרם...

לא אישרתי בדבריי לאף אחד לתקוף כאן מישהו, ציינתי שהביקורת של בוביק היתה תלויה גם במקרה ההוא וגם במקרה הזה בהתנהגותו של ונטי. הבנאדם התנהג חרא קיבל חרא, התנהג יפה קיבל יחס יפה. הכל תלוי בהתנהגות.

בקשר לאקוסטיק, אמרתי שהוא זה שיכול לפתור אם הניתוח של ונטי נכון.

דרדק, פעם הבאה, תקרא שוב לפני שאתה יוצא בעצבים. תקרא פעמיים, שלוש, אפילו עשר.

בתודה,
ההנהלה, צוות העובדים, מחלקת הווי ובידור ו-וועדת קישוט של פורום 'בנים בלבד'

אוףףף, סוף סוף אתה מתיחס בצורה סבירה

להערות. ברצוני להסב את תשומת לבך להשפעה שלך כמנהל פורום -
מנהל פורום שכותב בראש סטטוס, שהתנהגותו של אדם מצדיקה בפורום ציבורי לגדף אותו ומחזק זאת כך: "
הבנאדם התנהג חרא קיבל חרא, התנהג יפה קיבל יחס יפה. הכל תלוי בהתנהגות." בעצם מאשר התנהגות תוקפנית כלפי חבר פורום. לו למשל היה ונטי תוקף מישהו בפורום, אבל כולה הביע את דעתו על משהו וזכה לחתגובה הזו, שעד עכשיו אתה תומך בה. יד על הלב - לו כתבתי למישהו "מגעיל" תוך שניה היית מוחק אותי.
אותה הערה הערתי לך תחת הכותרת שביקשה לנזוף בכל חברי הפורום, כאשר הדבר הבסיסי ביותר היה מצדך לנזוף על "הערת "אתה מגעיל", אבל מבחינתך, כפי שציטטתי אותך, היא לגיטימית לגמרי, וזה אישור ציבורי לכל אחד לתקוף את כל אחד בשפה הזו, גם אם אין בסיס לתגובה הזו, מבחינת התיחסות לאדם בפורום. למדנו שאפשר לכתוב " ונטי דבריך מגעילים", ולו היית שם לב היטב, המאמן המקסים, דייויד [ למה לא דוד, קלוקים יודע] עד נקודה מסוימת הקפיד אף הוא לשמור על הפרדה בין גוף לבין דברי הגוף.
אתה קורא אותי כמו אני בעצבים, אבל אתה טועה מאוד. אחת הדרכים לראות שאני בעצבים זה כמות הדיסקלודים, אני ממש רגוע, ומנסה להבהיר לך היכן לדעתי אתה טועה חמורות.
וכך יוצא, דבריך לא הוצאו מהקשרם אלא רותקו במסמרות נחושת אל הקשרם המדוייק והוא - שיפוט לא אובייקטיבי של תגובות מגיבים כאן, הזכות שאתה נותן לאנשים לתקוף את ונטי וגם אותי, מתוך מתן הצדקות מלאות לכך.
הבעיה אף פעם לא תתחיל ולא תגמר בי או בונטי. נלך אנחנו יבואו אחרים, שלא ימצאו חן, וסיפור התקיפות האישיות הללו יחזור. לטעמי אתה צריך לבחור מה עדיף לך. להעיר מדי פעם לאלה המשחררים מכתבתם או למחוק שיטתית אותי ואתה ונטי ולהפוך אותנו ל- פרסונה נונן גרטה" של הפורום.
אגב, שמתי לב בשוליים שישנם כמה קולות שמעודדים אותך במדיניות הזו שלך. זכור לנצח את אחיתופל.

Acoustic 3

New member
די נו, לא נמאס קצת?

זה פורום... לא צריך לקחת קשה שומדבר. מספיק עם כל זה.
&nbsp
אני גם חושב שאתה ממהר לקטול את שרון על דברים שהוא אומר ומוצא בהם את עצמך גם כשאתה כלל לא קשור והוא לא העלה אפילו אות או פסיק שקשור בך או בונטי.
בנוסף, רואים שהוא כן משתדל לכבד אתכם - וגם אז אתה מוצא רע בדברים שהוא אומר.
&nbsp
&nbsp
*שוב מתערב בוויכוח שלא קשור בי*

האמת - לא נמאס

עד אשר אעמיד דברים על דיוקם מבחינתי.
מנהל הפורום דכאן במשך תקופה ארוכה פגע בי וב-ונטי [ לזה הוא קורה עבודת חינוך קשה שמגיע לו פרס עליה]. השתמש לדעתי בכמה דרכים נולוזות להרים עלינו את הפורום, לעודד מתקפות אישיות נרחבות נגדי ונגד ונטי, והנה הוא תפס קצת אומץ, והחליט לענות על גב הפורום. אז לא זה לא נגמר עד שהגברת השמנה יורדת מהבמה או גומרת לשיר, כידוע לך.
בשלב הזה התשובה שלו היא כל דבר חוץ מלומר - לא הערתי לבוביק כי התאים לי מאוד שהוא תקף את ונטי ברמה אישית. אותי זה הרי מובן מאליו.
אין זה סוד שאין בי חיבה עמוקה לשרון או איזו הערכה עמוקה למפעלותיו כמנהל פורום, אבל זה לא קשור לביקורת שיש לי כלפי הדרך בה הוא מנהל את הפורום והיחס שלו כלפי שנינו.
נ.ב. - ונטי פורח עם הדרשות שלו בזכות מנהל הפורום - איפה איפה טיפת הצניעות הבסיסית?

aשרון

New member
שיפוט לא אובייקטיבי??

אני לא מתכוון להתנצח איתך בנושא הזה. כשאני "נוזף" בחבר פורום זה נעשה אך ורק דרך מסר אישי. וגם עם שניכם התנהלתי לא פעם דרך המסרים כשהיו לי הערות. לפעמים הגיעו מים עד נפש שבאמת לא היה לי הכח להתנצח איתכם.

אתה ו-ונטי זה סיפור אחר לגמרי משאר חברי הפורום.
זוכר שעד לפני שנה, שנה וחצי הייתם מאוד אלימים בדיבור שלכם, העלתם תכנים בוטים ביותר והייתי צריך לנקוט צעדים ע"ג הפורום עצמו כדי להבהיר לכם עד כמה אתם מגזימים ועד כמה ההתנהגות הזו לא רצויה ולא מכובדת. התנהגות שהדירה רגלי גולשים רבים מהפורום. עמדתי על כך שאני רוצה שהפורום יהייה מקום יותר מכובד. לדבר איתכם היה מאוד קשה, אבל הייתי סבלני. לפעמים לא נהגתי כלפיכם באיפוק שאני מטיף לו כאן, אבל זה רק במצבים שבאמת הוצאתם אותי מהכלים.

ותראו אותכם היום, הרבה יותר רגועים, הרבה יותר נחמדים, לרוב מדברים לעניין ומביאים תכנים בעלי עניין לשאר הגולשים כאן. אנשים גם התחילו לכבד אתכם אם לא שמת לב.

אני יודע שזה קצת מתנשא מצדי לומר את זה, אבל בעבודה קשה הצלחתי לחנך אתכם.
תראה את ונטי איך הוא פורח עם הדרשות השבועיות שלו והניתוחים היפים שלו של מצבים שונים (לא משנה אם הוא צודק או טועה). אתה דרדק, מתעקש עדיין להתנהג כמו ילד קטן ולמצא סיבות על סיבות כדי להיכנס בי ולהעלות תלונות בכל הזדמנות שנראת לך. אני מוכן ורוצה להמשיך הלאה, אתה מוכן לבגרות הזו, או מעוניין להמשיך לשחק משחקים מטופשים?

פרס ישראל לחינוך

אבל
הכי חשוב, אף מילה על כך שאתה מאשר לחבר פורום לתקוף את ונטי למשל, בלי להעיר על גב הפורום, ואף מילה על כך שאתה מעודד' את זה - ראה שני הציטוטים שהבאתי בהודעתי.

aשרון

New member
בוקר טוב

אני לא זוקף לזכותי את הכתיבה שלך, אתה הוא היוצר, אתה עומד מאחורי המילים והכוונות. זו היתה הבחירה שלך ללכת בדרך הזאת ואני גאה בך על כך (כן, שוב טיפהל'ה מתנשא
).. אני זוקף לזכותי את שינוי ההתנהגות שלך ע"ג הפורום. ובהתחשב באיך שהתנהגת, זה מוצדק.

GrimBoy

New member
אני מעדיף שתוציא אותי מהמערכת איש

העובדה שהשם הפרטי שלי חשוף פה לא אומר שאתה יכול להביע זילזול גם בו.
&nbsp
גם התגובה שלך לפוסט שלי הייתה פגיעה ברמה האישית, זה שניסית להעביר דרכה ביקורת על התחום
לא רלוונטי מבחינתי. אני מסכים איתך על נושא ההפרדה, רק שאתה בעצמך לא באמת עומד בו.
אם אני הייתי מנהל את הפורום כבר אז היית מקבל אזהרה. כשמישהו בא להציג את עצמו ואת המקצוע שלו
בקבוצה וירטואלית ובמיוחד כזו שמאפשרים בה אנונימיות, צריכה להיות חובת התנסחות הולמת כשמעבירים עליו
ועל המקצוע שלו ביקורת. רק שאתה חשבת שזה בסדר לזרוק אבנים וירטואליות על מישהו שצעיר ממך ב-30 שנה כי אתה כנראה כל כך מבין עניין ויודע מה טוב ומה לא. בהתחלה שמרתי לך הרבה כבוד, בהמשך והנה גם עכשיו עם ההערה הזו על השם שלי - הוכחת שאין שום סיבה לטרוח.
גם העברת ביקורת על מנהל פורום לא מקובלת מבחינתי כשזה על גבי הפורום, הוא אמור לספק לך מענה בפרטי, הפורום לא נועד לשמש במה לדיונים על צורת הניהול שלו - זאת לא דמוקרטיה. אם הוא לא מתאים לך תפנה אליו או לתפוז.

Acoustic 3

New member
לא יכלת לטעות יותר

הבחור הכיר אותי בתקופה לחוצה של טרום תקופת מבחנים ובמהלכה. זה לא ששמתי עליו זין, אלא שבאמת לא יכלתי להתפנות אליו ובטח לא יכלתי להגיע לתל אביב בשבילו.
הוא נעלם לשבועיים ולא בגלל זה החלטתי "להתגעגע אליו". למעשה, כלל לא התגעגעתי אליו וגם לא חשקתי בו יותר מדי לפני התמונות.
אבל הוא טרח הרבה לחזר אחרי, הוא טרח לנסות, הביע עניין ביומיום שלי ונראה היה שהוא רציני. לכן לאחר תקופת המבחנים יצרתי איתו קשר ואף פיניתי זמן למרות שגם התקופה הזאת היא לחוצה. הוא מצידו אגב אמר שהוא הבין לחלוטין את ההעלמות שלי ואת העובדה שלא היה לי זמן אליו.
בסופו של דבר כשכן פגשתי אותו - נמשכתי אליו מאוד וחבבתי את הבחור שלפני.
בפגישה השניה אירע הדבר שהוא כלל לא מודע אליו, ולכן בחרתי לעזוב.

אתה מציג את זה באופן מאוד אנוכי ומשחק של כבוד.
לא שחקתי אותו. לא היה לי כיף שהוא מחזר אחרי ולכן רק כשהפסיק בחרתי לזרוק עצם לכיוון שלו.
לפעמים אין זמן לנסוע לתל אביב רק כדי לפגוש מישהו שמתכתב איתך בוואטאסאפ. כשהתפנה לי זמן - עשיתי את זה.
אבל לא, לא זרקתי עליו זין, והפרשנות שלך קצת מרגיזה אותי - והיא מעידה על הרושם שיש לך עלי כנראה.

אתה חייב להניח את האגו בצד כדי לא להפגע (לא אסלח לעצמי)

דרכי/דרכנו אתה יכול "לראות" את הסיפור נקי. נטול פרטים שמסיחים את הדעת מהמהות.
אני אוהב את התמימות הכנה שלך, זה הרושם שלי ממך. למזלך ניחנת ביכול להביע בכתב. מבחינתי אתה כמו פרח יפה או ציפור יפה, אז אתה באמת מאמין שאני מאלה שאקמוץ באגרוף אכזרי את היופי הזה ?
הפרשנות שלי כנה וחושפת אותי, אבל רציתי לעזור לך לראות יותר בוגר. כוונתי טהורה. אל תפגע ממני.

למעלה