סיכום שבוע......

Acoustic 3

New member
חחח תודה רבה על המחמאות, אני לא בטוח שהן מגיעות לי

אבל אני מודה לך מאוד.
אני לא נעלב או משהו כזה. היה חשוב לי להבהיר שלא שחקתי איתו משחקים ודווקא בניגוד להרבה מקרים אחרים, איתו היתה לי כוונה רצינית מאוד להפגש, ורציתי את זה למרות שעל פניו הוא היה רחוק מאוד מלהיות "הטיפוס" שלי.
היה לי ברור באופן מוחלט כי ברגע שאוכל לפנות זמן אני אעשה את זה.. וכך עשיתי..

אני מבקש שבעתיד תמשיך ככה ואל תחסוך במילים. תהיה ישיר וענייני כמו שאתה בדר"כ.
אני יכול לא להסכים עם זה בכלל - אבל אם זה מה שאתה חושב (לפחות בהתחלה, עד שאני מסביר אחרת) אז אל תחשוש להביע את זה. אני מעריך את הכנות יותר מהכל.

אגב, בשיחותינו הקודמות בכינוי הראשוני שלך.. האם חשפתי את המראה שלי?

אולי בגלל מה שאכתוב לך כאן יגידו ואומרים

שאני מגעיל.
אני מסכים אתך מכל היבט של ההחלטה שלך. האדם שלו אני חייב לדאוג הוא עצמי ואני, ואם משהו לא מוצא חן בעיניי, שלום ולא להתראות, בלי נימוקים, בלי הסברים ובלי נכונות לקבל הטפות מוסר מהסוג שקיבלת.
זכורני גבר שפגשתי, ההוא כלכך רצה כבר לשכב אתי, שברוב טמטומי כי רב, ויתרתי על מנגנון המיון הבסיסי שלי, עליתי אתו לחדרו, הרחתי את ריח גופו, תוך 3 דקות נעלמתי לעד מחייו.
כן, אני מגעיל, אני דוחה, אני, לא אכפת לי מה יחשבו עליי, ובטח כמו שכתבת אחרי סקס בפעם השניה, אני מסכים אתך, אנחנו גברים ולא נשים, העולם המיני שלנו, הרגשי שלנו אחר לגמרי מזה של נשים, ולכן דגמי ההתנהגות המקובלים בעולם ההטרוסקסואלי הפוסטפמיניסטי חסרי משמעות.
וביני לבינך, אישית לא הייתי טורח להסביר מדוע, כל הכבוד לך.
וכן, המאהב שלי מלפני 20 שנים, שהיום בן 40 לו ירים טלפון אליי מייד אני קופץ למיטה שלו, למרות שעזבני, ואהובי הנצחי בן ה- 65 גם למטתו אקפוץ למרות שצרח עלי וזרק אותי מכל המדרגות לפני שנתיים
.

Acoustic 3

New member
גם לי זה קרה..

באיזשהו סטוץ חסר משמעות נתקלתי בבחור עם ריח לא נעים בכלל. הזדעזעתי לחלוטין ואחרי דקה קמתי ואמרתי לו "אני הולך".
הוא היה בשוק, הסתכל עלי במבט מעורר רחמים ואמר: "אולי עוד קצת?"
ואני הסתובבתי מיד, לא הסתכלתי לו בעיניים כלל.. ואמרתי לו: "מצטער.."
&nbsp
רחמתי עליו מאוד והרגשתי רע כל היום. אבל יכלתי להעליב אותו ולהגיד לו שהוא ממש מסריח, ויכלתי להעליב אותו וללכת כמו שעשיתי.
אפשר להתווכח שעות על מה יותר פוגע. בשורה התחתונה שנינו עמדנו במצב לא נעים בו מישהו חייב להפגע - אני מהסקס איתו או הוא מהעזיבה/ הכנות שלי.
ובכן.. בחרתי לא לכפות על עצמי סקס עם אדם שלא טרח להתנקות בטרם פגש אותי - ואפילו כעסתי עליו אח"כ על ששם אותי במצב הזה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

יש לי כל כך הרבה סיפורים שאני מתחיל לחשוש שצברתי יותר מדי ניסיון יחסית לגיל 26
.

mountain0goat

New member
השעה הכי טובה לסיכום שבועי

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?
7. שבוע די פרווה אבל אין יותר מדי תלונות.

הדבר הטוב שקרה:
הדבר היחיד הטוב שקרה לי השבוע זה שהאריכו לי את הפרוייקט ב-4 חודשים אז תיהיה לי עבודה לזמן הקרוב. (לא להיות מובטל זה תחביב שלי)

הדבר הרע או המבאס שקרה:
אבא חולה ואני מודאג. מקבל עירוי בבית חולים.

משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
כלום, סידורים, ניקיונות...

מאכל ומשקה השבוע שלך:
נודלס. כי מצאנו בורג במנה! (כן, צילמנו את זה. לא, לא עשינו עם זה כלום אבל לא נאכל שם יותר)

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע:
KT Tunstall - Other side of the world

מה קראתם השבוע:
מאמרים טכניים בעיקר וניתוח (חדש) על עד כמה הNSA מעביר בי צמרמורת עם היכולות שלו.
סרט : ראיתי שניים: הראשון זה Pride על חבורת גייז מלונדון שיוצאים לתמוך בכורי פחם שגם אותם הממשלה לא אוהבת במיוחד (מבוסס על סיפור אמיתי, מלא שחקנים מוכרים). סרט די חביב למען האמת אבל תראו עם כתוביות אלא אם כן אתם מצליחים להבין מבטא אירי כבד. הסרט השני זה Big Hero 6. סרט דיסני רגיל אבל די חמוד.
סדרת TV : התחילה היום העונה השלישית של House of Cards.... כנאמר, 'Nuff said.

בלוג ביוטיוב שראית השבוע:
ערס סקפטי, כפרה עליו.
https://www.youtube.com/channel/UCk6qCY83pedrfipssW-njtg

היתה לך אהבה השבוע?:
בהחלט אבל לא מספיק ממנה

שאלה מתחלפת: איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה?, מראה, התנהגות וכו'.
מראה: רצוי דוב
התנהגות: הכל חוץ מקווין או מאצ'ואיסט שחושב שמותר לו הכל.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: צריך להתחיל להבין בפוליטיקה ומי נגד מי בבחירות. במשרד חופרים על זה כל יום.

מצב הגבר

בכללי מ 1 עד 10 - איך עבר השבוע שלך ? 6.5
הדבר הטוב שקרה: עשנתי 2 פאFים מג'וינט
הדבר הרע או המבאס שקרה: דרמה אצל פקיד ממשלתי
משהו שעשית עבור עצמך השבוע: שלחתי כביסה למכבסה של רוני הכוסית
מאכל ומשקה השבוע שלך: עוף ברוטב פטריות + אפונה וגזר עם אורז מלא, פסטיס
מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: GAZ COOMBES - BUFFALO
מה קראתם השבוע: מחשבות לעצמי / מ.אורליוס
סרט: John Wick
סדרת טלויזיה: Copper
שאלה מתחלפת: איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה?, מראה, התנהגות וכו'. גברי
הסקת מסקנות מהשבוע החולף: להפסיק לחיות על הקסם האישי שלי

סופ"ש וואלה סופ"ש

כללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?
כמו תמיד , אם כל השבוע אני חולה ועל אנטיביוטיקה 8-9

הדבר הטוב שקרה:
חופשת מחלה מהעבודה

הדבר הרע או המבאס שקרה:
פשפשתי במוחי היטב, לא מצאתי

זרקתי כמה חולצות למתקן של ויצו יד שניה

מאכל ומשקה השבוע שלך:
שועית בשלל צבעים מבושלת במשך שעות , מים, תמיד מים

סדרת TV :
עור רגיש בצפייה רציפה, וכמובן זגורי המצוינת

היתה לך אהבה השבוע?:
כן עם הרופאה שלי. היא צעקה עליי ואני צעקתי עליה

תמיד ימתיכוני, גובה 175, זין של תימני, רצוי אבל לא חובה. מנשק בעדינות ובפראות, יודע למצוץ.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
רצוי להיות בריא.

jwin

New member
לא עומד (על הרגליים)

השבוע...שלא נדע! בסוף? 8...
נסעתי לוונציה לשלשה ימים של קונגרס (רפואה אונקולוגית למען אפריקה). ביום השני עלה לי החום (למעשה נסעתי כבר ככה ככה... לא רציתי לפספס את המפגש - קנינו בחצי מחיר 3 מכשירים לבדיקות שד ועוד 3 מכשירים משומשים במצב מעולה והייתי צריך לפגוש 11 רופאים ממדינות מרכז אפריקה שישארו באיטליה למשך 6 חודשים ללמוד איבחון ידני ורנטגנולוגי של סרטן שד . יש להם כבר מומחים, אבל לצורך תגבור בפרט שמרבית המיכשור יהיה נייד ויסתובב בין מרכזים עירוניים קטנים. וחבל היה לי להפסיד.
ביום האחרון המצב קצת הסתבך והיה צורך האישפוז...אז הייתי בבית חולים בוונציה עד יום חמישי. כמובן שהיה לי אירוח 10 10.
הדבר הטוב - חזרתי הביתה
הבעסה - להסתכל מחוצה מהחלון בבית חולים בוונציה ולראות הכל מתנדנד ולקבל בחילה...
לעצמי? נחתי וטופלתי...
אני עדיין מרגיש חלש. אולי ביום שני אני לא חוזר לעבודה. מתעייף מהר וקשה לי לחשוב וכנראה לקבל החלטות..
לא היתה אהבה.
הטיפוס במיטה? שיהיה גבר אבל בלי יותר מדי חיספוס. אדם מאוזן. גבוה וכמעט רזה.
המסקנה? שאולי כדאי שלא אשלח את הכתוב. איזה שיעמום. גריאטריה אמיתית!!!!!

נראה לי שזה הרבה פעיל בזמן מחלה...

הכי טוב לקחת את הזמן עד התאוששות מלאה. בעיות אפריקה לא יפסקו בשבוע הבא...
אבל אני מתחיל גם להתמכר לאופטימיות שלך, כי ניקדת את השבוע ב-8 ומצד שני מתאר באסה (לכל הדעות)

ונעבור לרכילות: תגיד, זה נכון שכל הגברים האיטלקיים (מהממים לדעתי) הם הומואים בארון ???

jwin

New member
האיטלקים מהממים...

...כל האיטלקים הומואים בארון? בהחלט לא. האיטלקים חיים את חייהם כמעט כמו בישראל. צריך לחלק את איטליה לשניים - מהצפון עד רומא ומשם עד סוף הדרום. בצפון הם כמו בארץ. ככל שמדרימים אחוז הבי-הומוסקסואלים עולה (!) ויש שינוי מוחלט לגבי ה״מקרה״ ההומואי : מי שחי חיים הטרו מלאים לא עושה סיפור ממפגש הומואי. ממש לא! אתה יכול לפגוש בקונגרס או סתם במסעדה בדרום גבר ומתפתחת היכרות, שעוד באותו ערב או ביום למחרת אתה מוזמן הביתה או למלון לשתות משהו ולהמשיך את השיחה. כמובן הכל ממשיך להתגלגל אבל בכמעט פתוח. כולם יודעים שזה יגמר במיטה ביחד. זו קצת מנטליות ים תיכונית צפון אפריקאית-מוסלמית : אפשר להנות גם בין גברים בתנאי שהם, באופן כללי, מהצד הנכון של הישבן...
עוד כמה דברים על גברים איטלקיים : הם גברים. הם בדרך כלל מטופחים ומכירים את כללי הנימוס ואת... כללי המשחק. הם לבושים טוב כולל תחתונה. מאובזרים שזו חוויה לעין ( חגורות, תיקי נסיעות, עניבות, שעונים נעליים ומה לא...). הם מאוד מאוד מצויידים מלמטה, לאורך ולרוחב... הם מתאהבים כעבור 12 דקות בערך...ואחיין שלי אומר שהם חמים חמים שהם סקס מצויין שהם הרבה פחות טכנולוגים מהישראלים, שהם מדברים המון ומארחים אותו למופת. הוא טוען שאין השוואה בין החיים ההומו-חברתיים-של כיבוד, הזמנות הדדיות, יושר של התקשרויות ( דיוק בפגישות) - שאין השוואה בין החיים במילאנו לאלה של תל אביב. הוא טוען שהרמה של ההתקשרות האנושית כאן היא של סביבות שנות השבעים שמונים בתל אביב (מהסיפורים שלי ושל אחרים וחומר אינפורמטיבי אחר).
הקיצר - הם מכאיבים בלב. גברים נאים. מטופחים. מחונכים. חמים ומארחים עם זרג וחצי ושיודעים מה לעשות איתו...לא לפני שהם מתחתנים איתך....

יהודה

אהבתי "לא לפני שהם מתחתנים איתך"

הייתי בעיקר ברומא, ושם, ברחוב, עם העירבוביה של הפליטים השחורים, כולם ניראו טעימים. אולי הקונטרסט שבין האפריקנים המחוספסים למיניהם לבין האיטלקי המקומי המטופח ולכן העדין - החשיד את כל האיטלקים כבי-סקסואלים...ידידתי הלסבית במסעות לשם תמיד מרגיעה אותי....יותר כי היא לא רצתה לבזבז ערב איתי בבית חולים או בית מעצר חח אז מידי ערב הסתערנו על איזור הקולוסיאום ואכן התרשמתי שמדובר בהומואים דיי גולמיים בסגנון האיטיז בארץ. החמוד היחיד שהכרתי שם (בלי לטעום אותו) תירץ את הענין בכך ש"רומא היא עיר קדושה", אז הזמנתי אותו לירושלים....והוא מעולם לא הגיע

החלמה מהירה

אתה תותח שלא ויתרת על הנסיעה למרות המחלה וההרגשה הרעה.

יותר רופאים כמוך, יותר טוב למטופלים...

bp9mk6

New member
סוף שבוע משעמם

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 8

הדבר הטוב שקרה: השבוע עבר מהר, והיה דיי רגוע.

הדבר הרע או המבאס שקרה: לא היה משהו מיוחד

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: סידרתי היום את התספורת והזיפים

מאכל ומשקה השבוע שלך: יוגורט! אחרי שמאז הקיץ לא קניתי. פרט לאוראו שמתי רק פירות בתוספות

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: מצורף

מה קראתם השבוע: לא קראתי

סרט : לא ראיתי
סדרת TV : המירוץ למיליון.

היתה לך אהבה השבוע?:היו עצבים השבוע. דיברתי עם האקס שבוע שעבר ובין היתר סיכמנו להיפגש (בא ממנו), ומאז לא דיברנו. הוא רק עושה לייקים לתמונות שלי באינסטגרם פה ושם במקום לדבר איתי שנקבע משהו. נראה לי הוא מחכה שאני אזום. אין לי זין למשחקים האלה

אם אני חרמן אז הכל הולך, אבל בגדול אני מעדיף כרס קטנה על ריבועים, קצת שיער על פני אחד שחלק לגמרי.
ומישהו שידאג שגם אני אהיה מסופק ולא רק הוא.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: שעודף זמן פנוי לא טוב לי, אני שוקל להתחיל לעבוד בשבתות עד ללימודים באוק'

aשרון

New member
מסכם שבוע..

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 5

הדבר הטוב שקרה:

לילה לבן נהדר, בו סוף סוף עשיתי סדר בניירת ועל הדרך גם ניקיתי את הדירה.

הדבר הרע או המבאס שקרה:
הגעתי למסקנה שאני מסיק מסקנות. שזה דבר טוב, אבל עוצר אותי ברוב המקרים, לפעמים פשוט צריך לתת לעצמי לנסוע על טייס אוטומטי.

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: אוכל טוב . סידרתי וניקיתי את הדירה.

מאכל ומשקה השבוע שלך: פירה + שניצל, וירקות מבושלים ברוטב עגבניות. מים, בירה שחורה. והכנתי מרק עדשים כתומות.

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: ביונסה, הקשבתי לה כל הלילה הלבן - Beyoncé - Get Me Bodied

מה קראתם השבוע: פוסט דעה על החיים בישראל..[URL]http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=5239816&skip=1[/URL]

TV: האוסקר השנה היה נחמד, זכיות נהדרות, רק חבל לי על מייקל קיטון שלא זכה. וצפיתי דרך האינטרנט. אז אפשר לומר שהיו לי שני לילות לבנים השבוע.

סרט : לא ראיתי שום סרט, אבל אני שמח שהבמאי ניל בלומקמפ עושה סרט חדש בסדרת 'הנוסע השמיני'. לפי הדיווחים הסרט יתעלם משני הסרטים האחרונים וימשיך את הסיפור אחרי העלילה של הסרט השני בסדרה 'שובו של הנוסע השמיני'. מאוד מעניין.

בלוג ביוטיוב שראית השבוע: הנה אחד - https://www.youtube.com/watch?v=oDqdjhku6Uw אימון לא שגרתי שאף פעם לא כדאי לעשות.

היתה לך אהבה השבוע?: N O וזה כל מה שהיא כתבה...

שאלה מתחלפת: איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה?
אני אוהב גוף שרירי, חזה גדול ונפוח, זרועות גדולות שיכולות לעטוף אותי, מעדיף טורסו חלק אבל גם קצת שיער זה בסדר. שיער על הגב זה טרן אוף רציני בשבילי. חיוך זה דבר שמושך אותי מאוד, וחוץ מזה, תמיד טוב שיש חוש הומור ונטייה טבעית לצחוק.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: דת מובילה לעיוורון כאשר היא מונעת ממך רציונל בסיסי ומניעה אותך לשנאת האחר.

מסכם שבוע

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 7.5 שבע זה ל
מענג , החצי לכל השאר..

הדבר הטוב שקרה: פגשתי בחור מקסים וחרמן והתחרענו בסקס אחד על השני כמעט כל לילה משך השבוע, פעם אצלי פעם אצלו.

הדבר הרע או המבאס שקרה: החום בחמישי - שישי היה הזוי.

סקס נהדר עם בחור שאני בקושי מכיר. הוא ישן עכשיו במיטה שלי אחרי שסיימנו עוד סשן ואני מצאתי זמן לנשנש קצת אינטרנט. עוד מעט אני אכנס חזרה מתחת לשמיכה ואמצוץ את הזין שלו, נראה איך הוא יגיב. בסך הכל כיף לנו ביחד ואנחנו מאתגרים אחד את השני.

מאכל ומשקה השבוע שלך: השקעתי במנת שווארמה טובה עם הרבה טחינה וצ'יפס.

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: - במקום music אני שם את הדבר המעולה הזה
The Kimmel School of Perfect Acting PART 1 הסרטון פה למטה.

ויש גם חלק שני : https://www.youtube.com/watch?v=64K5q8wFqAY

מה קראתם השבוע:
שום דבר.

סרט : אני והבחור צפינו בסרט 'קומנדו' של שוורצנגר, על ההתחלה קיבלנו חרמנות מהשרירים שלו והגענו לסקס.

סדרת TV : סתם יצא לי לזפזפ ולתפוס כל מיני דברים שעכשיו אני לא זוכר מה הם.

בלוג ביוטיוב שראית השבוע: https://www.youtube.com/watch?v=E7hfr-0w-Kk
אני עוקב אחרי הבלוג הזה, שמאוד מעניין. בודיבילדינג ריאלטי-"הדרך למר ישראל פרק 2" ובכלל הסרטונים שלו על פיתוח גוף מעניינים.

היתה לך אהבה השבוע?: היה סקס נפלא עם בחור מקסים שמשדר איתי על אותו גל.

שאלה מתחלפת:

איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה? מראה, התנהגות וכו'.
מראה: אני מעדיף גוף שרירי, מנופח וחלק, שהבחור יהייה מאוד חזק פיזית ויתן לי קונטרה ככה שיהיה לי מאתגר לפצח אותו.
התנהגות: שידע לצחוק, שיהיה ציני בקטע מצחיק ולא מתנשא, ביחד עם הקשיחות שיהיה קצת רגיש ויחייך הרבה.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: לפעמים דברים טובים קורים כשאתה נותן להם לקרות.

איחרתי עקב עומס, אבל אני כאן אז אסכם מהר :)

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 6-7 הייתי עייף ומותש, לא היה כזה כיף

הדבר הטוב שקרה: אכלתי את אחד ההמבורגרים הטעימים ביותר שאכלתי בחיי

הדבר הרע או המבאס שקרה: לא היה לי מצב רוח מדהים, אולי זה מזג האויר האכזרי

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: שומדבר

מאכל ומשקה השבוע שלך: המבורגר ויין

מוסיקה שהתנגנה לך בראש השבוע: גיטרה וכינור https://www.youtube.com/watch?v=HjgjHeP8kTs

מה קראתם השבוע: אימיילים
סרט: לא ראיתי
סדרת TV: בית הקלפים. כל כך טוב!

בלוג ביוטיוב שראית השבוע: לא ראיתי

היתה לך אהבה השבוע?: לא משהו מיוחד

שאלה מתחלפת: איזה טיפוס אתם מעדיפים במיטה?, מראה, התנהגות וכו'. אין לי עדיפות מיוחדת למראה. אני לא אוהב חלקים מדי, ולא רזים מדי. מבחינת התנהגות אני צריך מישהו שיזיז את עצמו ויהיה שותף פעיל
ושיהיה מנשק טוב, למה זה כל כך קשה לאנשים?

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: אני צריך חופשה

למעלה