סיכום
1. משהו שגיליתי על עצמי: שבא לי אנשים שאפשר לדבר איתם על -הכל- בלי מגבלות חברתיות למיניהן, אבל לא אנשים שיהיו כמוני בדיוק, כי זה מעצבן.... ולצערי, אין/לא מצאתי/לא יודעת על קיומם/ן של כאלה....
2. משהו שעצבן אותי: יותר מידי, אם לפרט- הורים,אחות,יהדות-מורה+שיעור, ובקיצור-הכל...!
3. משהו עצוב: מגבלות חברתיות, כבר אמרתי?
4. משהו שמח: אוכל. אוכל זה שמח... אבל זה לא בריא לגרום לאוכל להיות שמח בשבילך....
5. משהו מוזר: החיים זה דבר מוזר
6. המלצה למשהו (כל דבר שיעלה בדעתך...): הממ... סרט. אני ממליצה לכולם לראות סרט, במיוחד אם זה מזג אוויר גשום וקר כמו פה... לחבק מישהו/י או משהו/י (שמיכה, חתול
) ולראות סרט נחמד. אני בדיוק נרשמתי לIMDB, כי בעברית אגב, אף פעם אין אתרים נורמליים לעשות רשימות של דברים... אבל בגלל שאני קוראת ספרים בעברית, אותם אני נאלצת לסדר באתר בעברית. והוא דיי גרוע... אבל אנימות וסרטים- אני מסודרת באנגלית
אז בינתיים יש לי בסביבות 140 ומשהו סרטים שאני זוכרת שראיתי ורמתי אותם. שני סרטים שאני זוכרת ולא יודעת את שמם... ועוד 25 בערך סרטים שאני רוצה לראות.. אגב, חשב לראות איזה סרט יפה והכל, אבל לא בא ל לחשוב, אם אפשר היה לכבות את המוח לפעמים, היינו כולנו אנשים שמחים... אבל אי אפשר. אז יש למישהו/י המלצה לאיזה סרט יפה, חמים ונעים, משפחתי או משהו כזה, אולי אפילו מצחיק, אבל לא אינפנטילי כמו לא יודעת מה... שאני יכולה לראות? והכי חשוב, שיהיה נחמד ויפה, אבל לא כבד ויפה, כי זה גם טוב, אבל רק כשבאמת רוצים לחשוב...
8. מחוות היד של השבוע: לא הבנתי
אה, כן, סיפור בגשם שלי היום, כי כולם/ן צריכימות לשמוע
אז כשיצאתי מהבית לביה"ס לא היה גשם. ואז כשישבתי שתחנה התחיל גשם קצת... ואני בחצאית+חולצה קצרה. ואין לי מטריה. או סווטשירט. אני צריכה לעבור אוטובוס אח"כ. וכשאני אמורה לרדת מהאוטובוס יש כבר מבול... אה, ואני בכפכפים... אני+עוד כמה יורדת מהאוטובוס ורצה במעבר חציה מתחת לגשם, עם הכביש הסמי-מוצף ונעמדת בתחנה השנייה...
ומכוניות נוסעות ליד התחנה, ברור, ואני כבר רטובה מהגשם וקר לי. ומכוניות עוברות ומשפריצות מהכביש על הרגליים שלי, ושל האחרים/ות. ואז ככל שהכביש נעשה מוצף יותר, מכוניות נוסעות מהר יותר, וכו', בסוף הייתי רטובה לחלוטין משפריצים של מכוניות עוברות. וקפאתי לגמרי. ועוד...
חורף חם ונעים לכולם/ן