סיכום שבוע!

Apikachu L

New member
סיכום שבוע!

והשאלות לשבוע זה הן...
1. משהו שגיליתי על עצמי:
2. משהו שעצבן אותי:
3. משהו עצוב:
4. משהו שמח:
5. משהו מוזר:
6. המלצה למשהו (כל דבר שיעלה בדעתך...):
7. פאדיחה שקרתה/נזכרתי בה:
8. מחוות היד של השבוע:

Apikachu L

New member
ושלי...

1. משהו שגיליתי על עצמי: המ... שאני לא משהו בלשלוט ברגשות שלי, אבל זה לא חדש. וגם שאיבדתי את היכולת להתרכז בשיעורי יהדות, אז זה אחלה זמן לסדר את הפורום וכאלה...
2. משהו שעצבן אותי: שיעורי יהדות... וגם שאין אף פעם כפפות במידה שלי במעבדת הסטודנטים. רוב האוניברסיטה היא בנות, אבל כפפות extra small? אין מצב. ואפילו הכפפות במידה small גדולות עלי, וזה מקשה עלי לעבוד כמו שצריך.
3. משהו עצוב: לחתולה שאני מאכילה באוניברסיטה יש גורים. לפני יומיים אחד מהם נדרס...

4. משהו שמח: חוץ משיעורי היהדות המטופשים, המערכת שלי מאווררת ויש לי הרבה חלונות ושאר השיעורים בסדר.
5. משהו מוזר: הכלבה שלי נדבקת אלי בכמה שבועות האחרונים. היא אפילו מנסה להתעקש לישון אצלי כל הזמן... (כמו שראית אתמול, אורלד...
)
6. המלצה למשהו (כל דבר שיעלה בדעתך...): סלט אבוקדו-מנגו-בננה. פשוט לחתוך ולערבב. טעים טעים.
7. פאדיחה שקרתה/נזכרתי בה: קרוב לוודאי זה שאני בשנה ג' ועדיין לא זוכרת שמות של אנשים אצלנו.
8. מחוות היד של השבוע: הנפת יד של "שיהיה"

ליזי133

New member
סיכום

1. משהו שגיליתי על עצמי: שבא לי אנשים שאפשר לדבר איתם על -הכל- בלי מגבלות חברתיות למיניהן, אבל לא אנשים שיהיו כמוני בדיוק, כי זה מעצבן.... ולצערי, אין/לא מצאתי/לא יודעת על קיומם/ן של כאלה....
2. משהו שעצבן אותי: יותר מידי, אם לפרט- הורים,אחות,יהדות-מורה+שיעור, ובקיצור-הכל...!
3. משהו עצוב: מגבלות חברתיות, כבר אמרתי?
4. משהו שמח: אוכל. אוכל זה שמח... אבל זה לא בריא לגרום לאוכל להיות שמח בשבילך....
5. משהו מוזר: החיים זה דבר מוזר

6. המלצה למשהו (כל דבר שיעלה בדעתך...): הממ... סרט. אני ממליצה לכולם לראות סרט, במיוחד אם זה מזג אוויר גשום וקר כמו פה... לחבק מישהו/י או משהו/י (שמיכה, חתול
) ולראות סרט נחמד. אני בדיוק נרשמתי לIMDB, כי בעברית אגב, אף פעם אין אתרים נורמליים לעשות רשימות של דברים... אבל בגלל שאני קוראת ספרים בעברית, אותם אני נאלצת לסדר באתר בעברית. והוא דיי גרוע... אבל אנימות וסרטים- אני מסודרת באנגלית
אז בינתיים יש לי בסביבות 140 ומשהו סרטים שאני זוכרת שראיתי ורמתי אותם. שני סרטים שאני זוכרת ולא יודעת את שמם... ועוד 25 בערך סרטים שאני רוצה לראות.. אגב, חשב לראות איזה סרט יפה והכל, אבל לא בא ל לחשוב, אם אפשר היה לכבות את המוח לפעמים, היינו כולנו אנשים שמחים... אבל אי אפשר. אז יש למישהו/י המלצה לאיזה סרט יפה, חמים ונעים, משפחתי או משהו כזה, אולי אפילו מצחיק, אבל לא אינפנטילי כמו לא יודעת מה... שאני יכולה לראות? והכי חשוב, שיהיה נחמד ויפה, אבל לא כבד ויפה, כי זה גם טוב, אבל רק כשבאמת רוצים לחשוב...

8. מחוות היד של השבוע: לא הבנתי

אה, כן, סיפור בגשם שלי היום, כי כולם/ן צריכימות לשמוע
אז כשיצאתי מהבית לביה"ס לא היה גשם. ואז כשישבתי שתחנה התחיל גשם קצת... ואני בחצאית+חולצה קצרה. ואין לי מטריה. או סווטשירט. אני צריכה לעבור אוטובוס אח"כ. וכשאני אמורה לרדת מהאוטובוס יש כבר מבול... אה, ואני בכפכפים... אני+עוד כמה יורדת מהאוטובוס ורצה במעבר חציה מתחת לגשם, עם הכביש הסמי-מוצף ונעמדת בתחנה השנייה...
ומכוניות נוסעות ליד התחנה, ברור, ואני כבר רטובה מהגשם וקר לי. ומכוניות עוברות ומשפריצות מהכביש על הרגליים שלי, ושל האחרים/ות. ואז ככל שהכביש נעשה מוצף יותר, מכוניות נוסעות מהר יותר, וכו', בסוף הייתי רטובה לחלוטין משפריצים של מכוניות עוברות. וקפאתי לגמרי. ועוד...

חורף חם ונעים לכולם/ן

Apikachu L

New member
אוי...

קבלי
על חשבון ה
.
קרה לי פעם משהו בסגנון...הלכתי וחזרתי הבייתה מהצבא ובדיוק הייתה שלולית ענקית בדרך, ואוטובוס התקרב, וכמה שלא ניסיתי להתגונן ולהדחק לחלק הכי רחוק מהמדרכה נרטבתי מכף רגל ועד ראש... מזל שלרוב לא אכפת לי להיות רטובה...
מקרה הרטיבות הכי גרוע היה בתורנות מטבח למעשה.

בכל מקרה, נשמע לא נעים...
הי, את תמיד יכולה לדבר איתי אם את רוצה, או שאנחנו דומות מידי?

הכוונה במחוויות יד זה דברים כמו:
|אצבע משולשת||פיגה|
או כל תנועת יד אחרת...
ידעת שבמקומות מסויימים באפריקה הנפת יד כלפי מישהו כמו סימן עצור
היא למעשה עלבון שיביא אותך לידי קטטה - כי זה אומר "יש לך 5 אבות" (AKA "אמא שלך ****" )

orald

New member
ביטויים אפריקאיים...זה מזכיר לי:

"יש לך *** של גורילה!" זו קללה באפריקה כי לגורילות יש *** מאד קטן בשל אופן חייהם(הרמון עם זכר שליט אחד) שלא מעודד תחרות ו"מירוץ זרע" מכיוון שלרוב אין לזכרים אחרים גישה לנקבות של הרמון מסויים.
לכלבים(וכמובן זאבים) למשל יש הרבה תחרות בין הזרעים כי יש כמה זכרים בלהקה עם גישה לנקבות, ולכן איברי המין שלהם "ננעלים" בפנים בערך חצי שעה-שעה אחרי הפורקן.
אני זוכרת כשהכלב שלי ז"ל עלה על איזו כלבה של מישהו בשכונה איך הייתי צריכה לחכות לידם כדי לשמור עליו מכלבים אחרים(כולל הכלב המעצבן, והגדול, של אותם בעלים סתומים). זה לא היה כיף.
להבא רק גורילות מחמד.

ואם בסיפורי צבא ומקלחות עסקינן, יצא לי פעם "להתקלח" עם בנזין מהבטן ומטה בגלל שסתום אחד שלא היה סגור כשתדלקנו בסיס היכנשהו בגליל. כמובן שכמה חיילים חמדו להם לצון והשתעשעו עם מצית לידי בעקבות זאת.
או הפעם שתדלקתי מיכל מחוץ לבונקר ליד גבול לבנון בזמן מבול נחמד, בבוץ, ואיך שהייתי ספוגה לגמרי עד החזרה לבסיס.

orald

New member
הייתי מביאה לך בקבוק מים חמים או שמיכת פליז..

אבל הם כבר אצל זוגתי בדירה ה"חדשה", ולי נשארה רק שמיכת צמר דקה.

תה דובדבנים עם הרבה לימון מספיק טוב?

ליזי133

New member
בהצלחה עם הדירה

ומאחלת לך לא לקפוא מקור

|אין אייקון של חם, רק של קר...|

Apikachu L

New member
עדיף בלי לימון...

מתי את מסיימת לעבור דירה?
אולי כדאי לשקול בפעם הבאה שאת הולכת לשים את הדברים כן לחזור עם איזו שמיכה עד שתעברי סופית שלא יהיה לך כל כך קר.

orald

New member
חחח, זה בסדר, יש עוד שמיכה שהשארתי במיוחד.

היא פשוט לא נפלאה כמו שמיכת הקסמים שלי.

Apikachu L

New member
חשבתי שאת אתאיסטית ולא מאמינה בחטאים

ונראה אותך שותה את התה עם הרבה הרבה לימון שדוחפים לי כל בוקר, כנגד רצוני.

orald

New member
הייתי אתאיסטית אבל ראיתי את האור עכשיו...

תה עם הרבה הרבה לימן כל בוקר? גן עדן!!!

למעלה