סיכום שבוע!

Apikachu L

New member
סיכום שבוע!

הפעם אין שאלות, אבל ספרו על אירועים בולטים מהשבוע שעבר!

Apikachu L

New member
אז...חזרתי מאילת!

היה מאוד כיף באופן כללי ודי ספציפי.
אז... דברים שקרו:
1. שחיתי די הרבה בחוף (ההוא מול קניון מול הים) וראיתי מלא דגים ויצורי ים מגניבים. חבל רק שאין מצלמה תת ימית לתעד, אבל מילא:
דיונון! תמנון! 5 זהרונים במכה (in your face!)! דגים מתחרדנים בחול, מלא אצות, מלא אלמוגים (די הרבה הלבנת אלמוגים, למרבה הצער... אבל מצב כמה מהשוניות היה די מזהיר), מלא תולעים ימיות טבעתיות למיניהן (כמו בתמונה כאן http://www.ramyklein.co.il/page48.html ועוד אחרות ורבות), וגם החזקתי סרטן נזיר בכף היד, שזה היה נחמד מאוד.
2. נפגשתי עם ליזי133 ואכלנו גלידה. אחרי שביקשנו מהמוכר להוציא ממנה את הזבובים.

3. חידשתי מלתחה. קניתי בגדים במחלקת גברים (!) וילדים (!!) - לעצמי.
4. ראיתי כמה פרקים מהעונה החדשה של דוקטור הו. שזה נחמד.
5. הכי טוב היה שהייתי שבוע רצוף, 24/7 עם אהובי הלסבית, ועכשיו אנחנו לא ביחד והלב שלי נשבר מגעגועים. ככה זה כשמתרגלים לדברים טובים יותר מידי...
6. בזירת יחסי עם אנשים אין שיפור וגם לא יהיה. החלטתי פשוט לזרוק הכל לפח.
7. יש כאן מי שהולךת לאייקון? יש סיכוי מסויים, לא גדול אמנם, שאצוץ שם.

8. קטפתי אשכוליות ^_^

ליזי133

New member
אני אוהבת את כל מחלקות הבגדים

מצאתי כמה חולצות חמודות בילדים, אבל הן היו עד למידה 12 ולא עלו עליי... כל כך באסה...
חולצות חמודות במחלקת נשים? הן גדולות עליי....
חולצות חמודות במחלקת גברים (כן, יש) הן עוד יותר גדולות עלי....
אבל אני אוהבת את כולן

Apikachu L

New member
וואלה?

אני מצאתי במידה 14 ו16... (למרות ששל בנות מגיעות רק עד מידה 14...)...
ובמחלקת גברים אני מחפשת מידה 0... לפעמים יש. במחלקת נשים החולצות תמיד שקופות, שזה מטריד.

ליזי133

New member
סיכום

חזרתי מאילת, סה"כ היה שווה לנסוע רק בגלל שני דברים: (השאר היה סתם...) להיפגש עם אפיקצ'ו והגן הבוטני שבו קניתי צמחים בסוף... השאר היה כרגיל: מריבות, צעקות, האשמות הדדיות... משפחה נפלאה ומגובשת משהו....
קניתי לעצמי שני צמידים כי אמא שלי רצתה והיה כזה של 3 ב-10 וכו' בקיצור, שני צמידים חדשים מחוטים שאני ממש אוהבת....
עכשיו צריך פיצוי תשומת לב לחתולה המסכנה שנשארה לה בבית....
אפילו אתמול המשכתי לסדר בחדר שלי אחרי מעבר הדירה שהיה לפני חודש + (עדיין לא סיימתי....
)
יש לי הרבה תוכניות נחמדות עכשיו לשבוע הזה ושאר החופש שלי בכלל...
ואתמול ראיתי כמה קטעים מ FORREST GUMP ואני רוצה לראות את הסרט
נראה מעניין...
טוב, נראה לי שזהו, ואם אני אעשה לפחות חלק מכל מה שאני מתכננת לעצמי, סיכום השבוע הבא יהיה יותר מעניין

Apikachu L

New member
יו, הגן הבוטני!

הייתי שם בשנה שעברה, נחמד מאוד שם!
(אם כי, אם תשאלי אותי, אני משוחדת לטובת הגן הבוטני באוניברסיטת תל אביב. הוא גם חינמי, אז בכלל... מה שמזכיר לי שבשנה שעברה קניתי זרעים שם, ועדין לא עשיתי איתם כלום... נראה לי שווה לנסות.
)

אל תשכחי גם לסדר את כל המהומה שאחרי החופשה (שזה סיפור... אוי, לפרוק מזוודות זו זוועה). אצלנו גם התקלקל המקרר...
, ולאהובי השתכן חולד בחממה (הוא חשש יותר ממכת כנימות שתהרוס לו את המחקר לזמן הקרוב).

ליזי133

New member
אני אוהבת לארוז מזוודות, אבל לפרוק מזוודות...

זה זוועה... בדרך כלל אין לי כוח לעשות את זה וזה נשאר לו זרוק בחדר עד שאני צריכה בגד כלשהו משם.... חיחיחי
בהצלחה עם המקרר, ועם החולד בחממה.... גדלו לי פטריות(!) באחד הצמחים. פשוט. פטריות בעציץ.... תוך חמישה ימים.
וסוף סוף סידרתי את המרפסת, שגם מתפקדת בשבילי בתור גינה.... ועגבניית שרי אחת הבשילה על הצמח שלי

Apikachu L

New member
יאיי עגבניות!

אצלי גם יש גינה מרפסת
... והשנה 9 מנגואים הבשילו. היו גם עגבניות, אבל הן קצת כמו עשב בר במרפסת אצלי. מופיעות בלי קשר לכלום...

אבל עוד לפני הנסיעה הנרקיסים יצאו לבשר את בוא החורף. הם צמחו מאז לגובה מרשים...

למעלה