יאו אני חולה על קעקועים בעמממממ !!!!!!!! ואם את צריכה מונולוגים וזה אל תשכחי שאני לומדת תיאטרון אז אני יכולה לעזור לך ! ואת מוזמנת לבואאא אלי ! אני כל השבוע בבית אין לי בית ספר.. ! אני אעבוד איתך עליהם!!
שיר השבוע של קרן-סוף הרגש...לא שמעתי אותו השבוע בכלל.פשוט הוא מתחבר לי עכשיו כ'כ עם משהו... שיר השבוע כללי- כל מיני שירים מתוך הסרט בורלאסק תוכנית טלויזיה\סרט-האח הגדול,פלפלים צהובים מאכל- פשטידה שהכנתי של פטריות ובצל וגבינות מה עשיתם השבוע- עבדתי בעיקר. היה כיף להפגש עם אחותו של בעלי שהיתה פה לפחות משבוע. מה תעשו בשבוע הבא-מקווה שהופעה בפ'ת.. מה עשה\הרס לכם את השבוע- אבא שלי עבר תאונת דרכים (נסע במונית ואוטובוס התנגש בו). יצא למזלנו רק עם מכות יבשות. אבל כואב לנו לראות אותו סובל
קשה לי עם השאלון שאסת כתב (או לא כתב) מה לעשות שאני גם מקווה להגיע להופעה ביום א'. לגבי שירים של קרן- שמעתי את מהדיסק החדש אתמול באוטו שעינת באה לאסוף אותי אז אפשר גם לכתוב ששיר השבוע במכונית של אבא (למרות ששמענו אותו במכנית של אימא של עינת
תוכנית טלויזיה - ראיתי גם את סימני שאלה. מה תעשו שבוע הבא- התנדבתי להעביר הרצאה ביום שני לעבודה של אחותי (היא מטפלת בגן) על התמודדות עם חריגות ועל הספקטרום האוטיסטי. מאד מתרגשת מכך.