סיכום שבוע

אכן כן..ב28...הזכרת לי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאקווה

שאני בחופש או משו בתאריך הזה..

סיכום ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של קרן- "מבול" שיר השבוע כללי- "לשם"- מירי מסיקה תוכנית טלויזיה\סרט- תוכנית: האח הגדול וסרט: "לזרום עם זה" (זה סרט צפוי כמו כל הסרטים האלה אבל הוא ממש מצחיק...חחח) מאכל- מקופלת מה עשיתם השבוע- צבא וזה... מה תעשו בשבוע הבא- כנראה שגם צבא וזה...
מה עשה\הרס לכם את השבוע- עשה: שום דבר מיוחד... הרס: העובדה ששוב אני אצטרך להיות ביום שבת בצבא (שבת 5 ברצף כבר!) זה נראה כאילו זה לא עומד להיגמר בקרוב... ובגלל זה הסיכוי שאני אבוא לזאפה גם ירד ממש כי אין הרבה סיכוי שיתנו לי לצאת קודם מהצבא ואני בטח לא אדע על זה מספיק זמן מראש אז אני לא אוכל להזמין... (אוח עד שיש לה הופעה בזאפה ת"א ועוד באזור הסופ"ש...חחח איזה באסה...) זה באמת נראה כאילו זה לא יפסק בחיים...

איריס מ

New member
מסכמת

שיר השבוע של קרן- "תקופה של שינויים", "מבול". שיר השבוע כללי- "האור יזרח גם בנפרד", "עכשיו אתה חוזר בחזרה". תוכנית טלויזיה\סרט- "שולחן לחמישה". מאכל- תותים
מה עשיתם השבוע- למדתי קצת על "תזונה נכונה". מה תעשו בשבוע הבא- משערת ששוב אקרא ואסרוק את הטור של קרן
מה עשה\הרס לכם את השבוע- שום דבר ספציפי לכאן או לכאן.

idanoosh17

New member
מסכמ"ש

שיר השבוע של קרן- הוא מתקשר אלי שיר השבוע כללי-שיר בעיפרון- בית הבובות תוכנית טלויזיה\סרט- האח הגדול מאכל-תפוח ירוק עם 3 חצאים של אגוז מלך מה עשיתם השבוע-התחלתי דיאטה
מה תעשו בשבוע הבא-אמשיך עם הדיאטה
אב וגם יש לי מועד ב' באיזה מבחן שנכשלתי בו (קיבלתי 46.... חבל...) מה עשה\הרס לכם את השבוע- התחלתי ללמוד אולפן טלוויזיה וזה אחד הדברים השווים! אני ממש בהיי רציני מזה אחרי השיעור. מחכה כבר לשיעור הבא! שתהיה לכולם שבת מקסימה

אני כבר מאוד רוצה ללכת להופעה של קרן פלס

וגם לפגוש אותה... יש סיכוי שזה יקרה בקרוב?

זאפה תל אביב זה רחוק לי מאוד

אני בצפון... יש בחיפה\רמת ישי\עפולה\נהלל\בסביבה?

לא מכירה את הגליל

ואצטרך לחכות חודש בשביל לראות אותה מופיע... אין משהו יותר קרוב? אני מרגישה שאני חייבת ללכת להופעה של קרן פלס\מירי מסיקה\ריטה אפילו בשביל לשפר לי את המצב רוח ולשכוח לכמה זמן את הצרות שיש לי ולאחותי ולבעלה... זה מאוד יעזור לי וגם המפגש איתה אחרי המופע יהיה מאוד כיפי על בטוח

NaniBani

New member
מסכמת אחרי 385720345703 שנים שלא הייתי פה!

זה הסיכום שלי על השבועיים האחרונים: שיר השבועיים שלי של קרן- תקופה של שינויים שיר השבועיים כללי- רציתי להיות (בא בדיוק בזמן.. איזה שיר!!!) תכנית/סרט- ריקוד לאור ירח. אוף זה כל כך יפה :'( מאכל השבוע(יים)- סלט חצילים ים תיכוני של צבר.. וואיי זה אחד הדברים אם לא ה- ! טטטטעעיייםםם! מה עשיתם השבועיים- המון: בנדודה שלי התחתן אז ביליתי יום שלם בסלון כלות. היה לנו 7 ברכות. ושבת חתן (היה מדהים!) . ועברתי דירה!!! כל כך כייף.. ועשיתי עוד המון דברים אבל הדגש הוא על הדירה
מה תעשו בשבוע הבא- יש לנו בשבט בצופים פסטישבט (פסטיגל של השבט) אז הגדוד שלי אחראי על קטעי קישור ויש לנו כמה ממש אדירים! מחכה לזה כלכך..... :) מה עשה\הרס את השבועיים- מה שעשה את השבועיים- חברות שלי ליאור ואושר, וחבר טוב- רובי. מה שהרס- חבר בשם נעם. -.-' וגם יש לי וירוס במחשב.. זו גם הסיבה שלא הצלחתי להיכנס.. מהאייפוד זה מבאס אז אני אפילו לא מנסה. (עכשיו אני אצל אבא שלי אז אני מנצלת את זה!) התגעגעתי כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!! סופ"ש רגוע ומאושר לכולם! וסליחה שחפרתי

I מ י ר ב I

New member
'רציתי להיות' זה שיר של קרן!!!

נכון שהיא נתנה אותו,אבל לדעתי הוא שלה לגמרי.כמ כל שיר שכתבה והלחינה ונתנה למישהו אחר.. למרות שהשאלה פה היא שיר כללי.. צריך לחדד את הסעיף של שיר לא של קרן

blackfield2

New member
hay un amigo en mi!!!

שיר השבוע של קרן- החלטתי לא לשמוע עד ההופעה... לפתח תיאבון
שיר השבוע כללי-Hay un Amigo en Mi הגרסא הספרדית לשיר של צעצוע של סיפור בסרט השלישי.. הרג אותי הסרט הזה, כלכך מצחיק! חחח תוכנית טלויזיה\סרט- לוס אנג'לס קעקועים בע"מ... זה ממש עושה לי חשק לקעקוע... חחח מאכל- נודלס בזוזוברה (היה חריף ואני שונאת חריף, אבל בכל זאת אחד הטעימים!
) מה עשיתם השבוע- אמא שלי לומדת רפלקסולוגיה, אז היא לקחה אותי איתה שידגימו דברים על הכפות רגליים שלי... זה היה אחד הדברים ההזויים! איזה 15-20 נשים חוקרות לי את הכפות רגליים ומתתי מצחוק חחח הן עשו לי ממש ניתוח אישיות רק מלראות לי את הכפות רגליים, והם אמרו דברים ממש נכונים!
מה תעשו בשבוע הבא- לא יודעת, אבל נראה כבר, נגמר לי המלווה עוד כמה ימים ככה שבטח אני אמצא כבר משהו לעשות
אהה, וגם האודישנים למופע סיום של השכבה שלנו
אני רוצה לשיר, לשחק ולרקוד... גם ככה אין לי משהו אחר יותר טוב לעשות
מה עשה\הרס לכם את השבוע- לא יודעת...
שבת שלוםםםם!

למעלה