סיכום שבוע!!!!

סיכום שבוע!!!!

שיר/י השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שבוע טוב

שבת שלום^^

שיר/י השבוע שלכם? בקושי שמעתי מוזיקה השבוע... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הצגה שהייתי בה אתמול עם השכבה "איש הגשם" עם ליאור אשכנזי וששון גבאי|הוא שחקן פשוט מדהים
] אההה וקניתי את הספר האחרון של הארי פוטר! סיימתי לפני שעתיים ככה... זאת הסיבה שנעדרתי מהפורום-ככה זה שנותנים לי ספר, אני מתנתקת מהעולם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההצגה "איש הגשם" והארי פוטר^^ מאכל השבוע שלכם? קרפ
בילוי השבוע שלכם?אממ... זה לא נשמע ממש בילוי אבל לפני ההצגה אתמול אני וחברה שלי קבענו ללכת לקניון לפני ואיכשהו יצא שהיינו שם ממש חמולה
פאדיחת השבוע שלכם? אממ.... אין. ציטוט השבוע שלכם? "איך היה?" "רטוב". דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שפיספסתי את פרק הפתיחה של טופמודל
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יום שישי

הנשיקה../images/Emo3.gif

זה מתוך ההצגה... ברגע שהם אמרו את זה ישר נזכרתי בספר החמישי של ה"פ שאחרי הנשיקה הראשונה של הארי עם צ'ו רון שואל אותו "איך היה?" הארי:"רטוב"

רותם93

New member
סיכום השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם? אהבה תנצח קובי פרץ תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: כל השבוע הייתי אצל בת דודה שלי אבל אולי הבאולינג אתמול עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? אורז בילוי השבוע שלכם? אצל בת דודתי ובאולינג פאדיחת השבוע שלכם? שאיזה 5 תורות בבאולינג ויש לי רק 3 נקודות ציטוט השבוע שלכם? אין לי דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לכלום שבוע טוב

עעעעונה

שיר/י השבוע שלכם? כנפיים של עברי
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: נשמוני משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אממ היה שבוע כיפי
ישנתי כל השבוע אצל אנשים אחרים...היה ממש כיף וכמובן הופעה של נשמוני!!!!!!!!
אין מילים, אין מילים! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ לא להמליץ, אני רוצה להזהיר
אל תיקנו את המקלדת סיליקון החדשה הזאת (טוב נו היא כבר לא כל כך חדשה אבל בכל זאת
) היא ממש לא נוחה ואני רוצה להחליף אותה
למרות שאם יש פה אנשים עם בעיות בכתיבה, הפעם באמת אפשר להאשים את המקלדת
מאכל השבוע שלכם? וופל בלגי במקס ברנר!!!!|תר| בילוי השבוע שלכם? הווווווו הרבה, כבר פירטתי למעלה...אוי..נשמוני...
פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה ציטוט השבוע שלכם? ואייי יש לי משהו טוב מחברים! אבל אני לא זוכרת איפה כתבתי את זה אז אני אביא משפט אחר
Chandler: Guys, I need your help, I don't know what to get Monica for Valentine's Day Rachel: Well, Valentine's Day was two weeks ago so I wouldn't get her a calendar !
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שנגמרה השביתה!! התרגלתי לחופש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: למה יש לי לחכות? לבצפר??? שבוע טוב

רותם93

New member
גם את איתו!! ../images/Emo6.gif

נכון הוא ממקר?? חחחח לפני איזה שנה התחלתי להיות אובססיבית לעברי לידר זה טרוף כבר
ודרכו התחלתי גם להיות אחת שכל אחד שהוא מפורסם והוא הומו אני חולעעע עליו.... ועכשיו אני מנסה להיגמל מלהגיד לאנשים "מה אתה הומו?" כי גם כי זה מעליב אותם וגם כי מה אכפת לי פאק דמת הומואים חמודים למה צריך להעליב אותם ואם אני אומרת למישהו מכוער "מה אתה הומו?" אז זה מעליב את הקהילה כי רוב ההומואים מממש חתיכיםוזה חבל בשביל הסטרייטיות וחבל בשבילי!!!

SAPIROS5

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם?לא יודעת כל מיני... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אין משהו מיוחד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-חחחחח עלק קופסאת טונה חח אין משהו מיוחד מאכל השבוע שלכם?לא זוכרת מה אכלתי אתמול חח בילוי השבוע שלכם?אין משהו מיוחד פאדיחת השבוע שלכם?מלאא כמעט כל כמה דקות יש לי פאדיחה חדשה ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אממ שניגמרה השביתה חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא יודעת

כרמלי6

New member
עונה =]

שיר/י השבוע שלכם?ממממ ....מממ... אוקי : simple plan-perfect
tokio hotel-schrei גרסת הידוידי maroon 5-won't go home without you
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:===> חחח הוא סופר את הרסטות שלו חח
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:ממ... מממ .. מממממ... לא זוכרת חח .. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט מכושפת חחח זה סרט ממש מצחיק ויפה
מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם?מפגש של טוקיו למרות שהלכתי ממנו דיי מהר לטובת הקניון חח
ובכלל כל החופש הזה זה היה החופש שכמעט ולא הצלחתי להבין שזה חופש חח
פאדיחת השבוע שלכם?מממ לא שזכור לי ציטוט השבוע שלכם? בוקר יום חמישי נכנסתי לכיתה וכל הילדים צעקו לי :"לאאאאאא !!!! למה באת ?! " ואז אמרתי להם כי אמרו לי לבוא ולמה אתם צועקים על הבוקר ?!" ובאותו יום חברה שלי לא ידעה אם יש או אין אז היא פשוט הלכה אם אחותה לאנשהו ודיברתי איתה בפלאפון ואז באו כמה בנות ואמרו שלא נותנים לצאת מהבצפר אז אמרתי לחברה שלי את זה והיא אמרה לי כזה : "חכי אני יזמין מכבאי אש " ואז שאלתי אותה "למה ?! " ואז היא אמרה "כדי שיבוא לפתוח לכם את השער הם עושים כאלה דברים " ואז אמרתי לה "כן אבל למה את צריכה להתקשר גם לי יש פלאפון ! " חחח
באותו רגע זהעוד היה מצחיק
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:החזרה לבצפר וזה שביום חמישי לא היה אמור להיות לי בצפר כי היה רשום שהמורות אצלנו עוד שובתות וגם בוואלה היה רשום על זה ואז בבוקר אמרו שיש בצפר בחדשות והלכתי ואז שהגעתי לא היה לי בכלל שיעור וישבתי סתם שעתיים בבצפר בלי לעשות כלום ! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אווו שסוף סוף יגיע הדיוידי של טוקיו שכל כך חיכיתי לו ! שבוע טוב
גם לך

קרררררררר../images/Emo186.gif

סיכום שבוע , סיכום שבוע , אוקיי , סיכום שבוע .
שיר/י השבוע שלכם? " אינדיה " - הראל מויאל . תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הלכתי לקנות עם אבא טלפון ולפני שהתפשרתי על איזה טלפון מהמכשירים המעאפנים שהיו שם הגיע שליח עם פלאפון חדש דק ומשוכלל של נוקיה וכמובן שטל חטפה אותו מהיד של השליח והכריזה שזה הטלפון שלה . חחחחחחח אחרי הכל החפירה הזאת הדבר שעשה לי ת'שבוע זה הפלאפון החדש .
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "החיים זה לא הכל " חחח אין אין זה קורע .
חחחחחחחחחח אה אגב מי שרואה את זה אז האמא ההיסטרית הזאת של גדי נוימן ישבה לידי באוטובוס חחח והתחלתי לשאול אותה שאלות חחחחחחחחחח פדחנית אני .
מאכל השבוע שלכם? שוקולד מריר. מומלץ בחום .
בילוי השבוע שלכם? מממ...עכשיו חזרתי עשינו סיבובב כל הילדים מהשכונה נגיד שזה הבילוי אין לי כוח להתאמץ יותר מידי.
פאדיחת השבוע שלכם? חחחחחח מי סופר ? יוווו אם הייתם איתי ביום יום הייתם מבינים חחחחחחחחחח.
ציטוט השבוע שלכם? חחחח ציטוט שיחה עם אלין החברה הכי טובה שלי שאנחנו שתי סתומות . מתרימה : "שלום אתן מוכנות לעזור במימון ניתוח להשתלת כלייה ?" אלין : " לאאאאא ! מזה אני מפחדת מדברים כאלה " טל : " אני ממש מצטערת אבל אין לי " אלין " מההההההה ? טל אין לך כליות ? " טל : " יא אהבלה , כסף היא רוצה כסף מה חשבת היא רוצה ת'כילייה שלך ?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הייתם שם , בכינו מצחוק .
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לחזור במפתיע ללימודים , למרות שהיה כיף לראות את כולם ולא למדנו בכלל .
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: זורמים אנערף .
שבוע טוב

רותם93

New member
ישלך מזל שלא הבאת לה כסף!!

אם את מהמרכז יש איזה אישה אחת שכל פעם שאני באיזה קניון היא שמה והיא כל פעם מספרת שהיא צריכה כסף לניתוח בכליות לבן שלה או לדוד שלה לאבא שלה לבעלה ולעוד כמה היא אמרה
כל פעם שאני רואה אותה היא מבקשת תרומה למישהו אחר מהמשפחה שלה!! אישה פסיכית רמאית

MEyTi L O

New member
שלומות לכם P::

שיר/י השבוע שלכם? זה סיפור על דני שהיה מכור לבמבה- ביט 69 תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: (בתקווה שהוא לא יראה את זה P:: => משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שאול עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "קייט וליאופוד" (ה"ליאופורד" לא בטוח נכון!) סרט מדהים! עם יו ג'קמן
מאכל השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? יש לי קראש לילד בכיתה י', עכשיו הוא כל הזמן מסתכל עליי ומחייך וכאלה.. עכשיו הוא ידיד של חברה שלי והיא עשתנ לי פאדיחות! היא באה אליו ודיברה איתו עליי והיא חסרת תקת (ככה כותבים?P:: ) וזה היה מפדח! והיום יצאתי עם חברות שלי לחצר (בבצפר) וחברה שלי חיפשה אותו ואז היא עושה לי "הנה שאול!" (הילד מ-י'") ואני כזה "איפה?! איפה?!" ומסתובת כמו נעל! עכשיו אחרי 2 דקות אני קולטת אותו נכנס לבצפר והיא אומרת לי "יא סתומה! הוא היה איפה שאור (חברה שלי) הייתה! והוא הסתכל עלייך כל הזמן! XDDDDD" זה היה ממש מצחיק! ציטוט השבוע שלכם? לא זוכרת XD דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: יומשישי!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לראות את שאול
שבוע טוב

MEyTi L O

New member
התמונה מלפני חודשיים עכשיו הוא נראה יותר טוב

P:: לא ששם הוא לא היה מושלם! (ואני לא בתמונה!) אה ועוד משהו מצחיק היום אני רוצה לדבר על חברה שלי (Zאת שידידה שלו) ובאתי אליה ואז הוא נתן לה חיבוק והיא לא התייחסה אליי אז שמתי ידיים על המותניים ועמדתי והוא חיכה אותי והתחלנו להתפקע!!!!! XDDDDDDD

למעלה