קרררררררר../images/Emo186.gif
סיכום שבוע , סיכום שבוע , אוקיי , סיכום שבוע .
שיר/י השבוע שלכם? " אינדיה " - הראל מויאל . תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הלכתי לקנות עם אבא טלפון ולפני שהתפשרתי על איזה טלפון מהמכשירים המעאפנים שהיו שם הגיע שליח עם פלאפון חדש דק ומשוכלל של נוקיה וכמובן שטל חטפה אותו מהיד של השליח והכריזה שזה הטלפון שלה . חחחחחחח אחרי הכל החפירה הזאת הדבר שעשה לי ת'שבוע זה הפלאפון החדש .
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "החיים זה לא הכל " חחח אין אין זה קורע .
חחחחחחחחחח אה אגב מי שרואה את זה אז האמא ההיסטרית הזאת של גדי נוימן ישבה לידי באוטובוס חחח והתחלתי לשאול אותה שאלות חחחחחחחחחח פדחנית אני .
מאכל השבוע שלכם? שוקולד מריר. מומלץ בחום .
בילוי השבוע שלכם? מממ...עכשיו חזרתי עשינו סיבובב כל הילדים מהשכונה נגיד שזה הבילוי אין לי כוח להתאמץ יותר מידי.
פאדיחת השבוע שלכם? חחחחחח מי סופר ? יוווו אם הייתם איתי ביום יום הייתם מבינים חחחחחחחחחח.
ציטוט השבוע שלכם? חחחח ציטוט שיחה עם אלין החברה הכי טובה שלי שאנחנו שתי סתומות . מתרימה : "שלום אתן מוכנות לעזור במימון ניתוח להשתלת כלייה ?" אלין : " לאאאאא ! מזה אני מפחדת מדברים כאלה " טל : " אני ממש מצטערת אבל אין לי " אלין " מההההההה ? טל אין לך כליות ? " טל : " יא אהבלה , כסף היא רוצה כסף מה חשבת היא רוצה ת'כילייה שלך ?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הייתם שם , בכינו מצחוק .
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לחזור במפתיע ללימודים , למרות שהיה כיף לראות את כולם ולא למדנו בכלל .
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: זורמים אנערף .
שבוע טוב