סיכום שבוע=)

liavii

New member
עזבו אותו ילד בן 11 אל תרדו עליו..

וגאיה הוא אמר שהוא מכיר את בן דוד של לורל..

אייייייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתהההה משהו רע שקרה לך השבוע: המורה הנבלה שלי למתמטיקה החליט שהוא עושה שיעור בכל מקרה שיר שלא הפסקת לשמוע: Sorry your'e not a winner - Enter Shikari התחדשות השבוע: מלאמלא דברים מגרמניה :] תוכנית השבוע: שנות ה-70 סרט השבוע: אמריקן פאי - מחנה תזמורת ספר השבוע: דיי. מאכל השבוע: סנדוויץ בר בילוי השבוע: רמת אלון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין משהו ספציפי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "will this dream ever come true?" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך את השביתה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע סבבה

einatit4

New member
סיכומשה../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתיל'ה
משהו רע שקרה לך השבוע: הקאתי 3 פעמים ביום רביעי
שיר שלא הפסקת לשמוע: מה שהיה בגלגלצ... התחדשות השבוע: גבות
תוכנית השבוע: נמלטים
סרט השבוע:
ספר השבוע: רובי הולר.. מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ................................ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המשפחה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעע בעעעעעע
"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: .... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד חוץ מההקאות

ריניXD

New member
נמלטיםםםםם שליטה=]]../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif|

טל 182

New member
להלהלהלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה, התבהרות והתאהבות [?] משהו רע שקרה לך השבוע: שביתה, התבהרות והתאהבות [?] שיר שלא הפסקת לשמוע: 30STM - The Kill, Was It A Dream , ועוד כמה של PARAMPRE ושל ארקטיק מונקיז ושל נעם רותם ושל קרח 9...ואולי עוד כמה ששכחתי... התחדשות השבוע: שרוכים שעשיתי מהם עניבות מגניבות
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: צ'אק ולרי [מצחיק ברמות מטורפות!] ספר השבוע: דמי מפתח של יהלי סובול מאכל השבוע: סלט טונה בילוי השבוע: אצל חברה שלי אתמול... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא זוכרת. תמונת השבוע: פארמור
התוכניות שלי לשבוע הבא: תל אביב ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כואב

moran916

New member

משהו טוב שקרה לך השבוע: פעולה ראשונה היה ממש טוב ושביתה משהו רע שקרה לך השבוע:המדב מציק שיר שלא הפסקת לשמוע:לאנ יודעת התחדשות השבוע: חניכים.? תוכנית השבוע: פרויקט מסלול סרט השבוע:אלפא דוג ספר השבוע: - מאכל השבוע:חח בילוי השבוע:אצל חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חג מעלות קיבוצי מועצתי וחייייים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הרבה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אנדריי וואר איז אנדרי?? (פרויקט מסלול
) תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא:סתמו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מממ בסדר.. הכול בזכות השביתה

S p r i n g B

New member
סיכום!../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה ופעולה
משהו רע שקרה לך השבוע:שביתה... =\ שיר שלא הפסקת לשמוע: גשם חזק -מוניקה סקס
התחדשות השבוע: חוט אדום (&%$!#@$%)
תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: כל מיני סרטי מגמה... הם לא היו משהו בכלל...
ספר השבוע: --- מאכל השבוע: עוגיות
בילוי השבוע: פעולה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ בלט ושביתה... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אילאיל
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: יש שיר של ביאליק שנקרא:"הציץ ומת" חברה שלי היתה בטוחה שקוראים לו: "עציץ ומת" XD . המורה שלי לספרות על פולין: "יש שם קור, אבל קור קר!"
וואו והיו לי מלא בשיעור אנגלית אבל אין לי כח לכתוב....
תמונת השבוע: קשוחים ואפלים.
התוכניות שלי לשבוע הבא: לא משהו מיוחד... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די נחמד...
שבת שלום!

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאניאניאניD:

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ..לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע:לא ראיתי אותו.. שיר שלא הפסקת לשמוע:HDIF-avril lavigne התחדשות השבוע: דיסק של בלינקD: תוכנית השבוע: הממממ..לא יודעת
סרט השבוע:גם לא יודעת>< ספר השבוע: גםXD מאכל השבוע:פיצה^^ בילוי השבוע:ממ...לא יודעת נו
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לראות אותו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "איך מוציאים גבינה מותכת מגיטרה..?" XDDDD תמונת השבוע: אם אתם מתעוורים/ המסך שלכם נשבר/הבית שלכם מתפוצץ, לא אשמתי.. התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע

oFka7

New member
וואא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

oFka7

New member
הממ...../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את צריכה לפחות 10 תווים בתוכן

טל 182

New member
../images/Emo99.gif

אני מקווה שאת לא כועסת עליי אחרי היום...אני פשוט ממש ממש את יודעת XD בכל מקרה [נדבקתי ממך],

furfur23

New member
../images/Emo108.gifלא כועסת עלייך../images/Emo2.gif

אני חשבתי שאת כועסת עליי

נעומימי

New member
השבוע שעבר../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה
משהו רע שקרה לך השבוע: שביתה חלקית
שיר שלא הפסקת לשמוע: מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון התחדשות השבוע: וואנס
תוכנית השבוע: -- סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- מאכל השבוע: שניצל בילוי השבוע: היום עם מתן
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעה של דניאל סלומון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מתני
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "זה מלפפון הוא במלא לא שופך." כהן אחרי שהוא הלביש קונדום על מלפפון בשיעור חינוך מיני
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שביתה, ירושלים, חברים, הופעה אולי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מאוהב למדי

למעלה