סיכום שבוע=)

צפירטו

New member
שבוע מקסייים

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה נראה לי... משהו רע שקרה לך השבוע: אופירי קיבל זעזוע מוח שיר שלא הפסקת לשמוע: motion city soundtrack- this is for real התחדשות השבוע: עוד ואנס תוכנית השבוע: that 70's show סרט השבוע: bring it on- all or nothing עזבו אותי... סרט נחמד ספר השבוע: "יש לך אש?" מאכל השבוע: קלמנטנות =] בילוי השבוע: נפקשתי עם אופירקהה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום לצערי... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שוב... אף אחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: :אבל.. חשבתי שאופי זה רק של כונפות..." ו/או "אני ארצח את הבן מאשה הזה!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא ברור מה זה אין??? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מעולה.. התקפי אושררררר

....

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי הרבה בבית.. משהו רע שקרה לך השבוע: הלכתי לראות מלא בתי ספר ואז נרשמתי לאחד מהם ואז אחרי שעה התחרטתי ואז הלכתי לבצפר הקודם שלי ואז עובר עליי משהו ואני פשוט קצת מתה מפחד מלהיכנס לכיתה ואז אני ילדה מוזרה מאוד..ואז ואז ואז.. שיר שלא הפסקת לשמוע: למי יש זמן לשמוע שירים עם כל הלחץ המטורף הזה?! התחדשות השבוע: חולצה.. תוכנית השבוע: 5 וחצי..סתם לא..לא יודעת אין זמן לראות טלויזיה.. סרט השבוע: אין זמן גם לראות סרטים.. ספר השבוע: וגם לקרוא ספרים.. מאכל השבוע: ומכל הלחץ והטירוף הזה וחוסר הזמן הזה כבר אין תיאבון.. בילוי השבוע: לבדוק מלא בתי ספר זה בילוי?! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות ילדה נורמלית.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פסיכיאטר.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אני טיפשה כי אני חושבת שאני טיפשה.. תמונת השבוע: שומכלום.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסות לשרוד.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא!

עדי D

New member
סיכום../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
המסיבה אתמול ומאיר הספר היום. ובכלל. שביתה
משהו רע שקרה לך השבוע:
המורה לתקשרות והמורה למתמטיקה. והלימודים בלעכס שיר שלא הפסקת לשמוע:
Chemical Brothers - Funk Soul Brother התחדשות השבוע:
פוני לצדD: תוכנית השבוע:
טופ מודל סרט השבוע:
- ספר השבוע:
אם יש גן עדן. מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
המסיבה אתמוללל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
הטקס של אח שלי בצבא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
זגג חחחחחח ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
אני צריכה זגג. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:
להנות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
מעולה

עדי D

New member
הסופר וזה שכתבו עליו ת'ספר|רותם יאיר- יעני

לירז].. באים אלי לבצפר להרצות. D: ספר מגהים. חחחחחחח הגיע הזמןן.

עדי D

New member
תיקוניםם><"

הסופר- רון לשם ורותם יאיר [בספר-לירז] באים להרצות ומדהים ולא מגהים חח.

just gaya

New member
הסיכום הוא קומקום!../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אממ לאדעתPP: משהו רע שקרה לך השבוע:שלכולם יש שביתה חוץ ממני שיר שלא הפסקת לשמוע:את דומה לכלב-שייגעצ התחדשות השבוע:מלא מלא בגדים תוכנית השבוע:היום חלי באה לישון אצלי
סרט השבוע:------ ספר השבוע:יא רייט מאכל השבוע:אייס קפה של קופי בין בילוי השבוע:ת"א בערב עם ענבר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לימודים לימודים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מי שבא ברוך הבא ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:"רוצה את קימל לימולדת?או את אלישע?" "אני רוצה את אלישע לימולדת!!!!!!!!1" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:אין): ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:קול בטחינה

black rock star

New member
סיכוש../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתהתהתהתה משהו רע שקרה לך השבוע:סיפור ארוך - עינת ואופקה יודעות שיר שלא הפסקת לשמוע:paramore-Pressure התחדשות השבוע: חולצה וג'ינס ממוקה באילת
תוכנית השבוע:
סרט השבוע: תקפצו לי , מה גברים רוצים [חעחע פיטמה נופלת
], ארתור והמינימונים ואביבה אהובתי.נו אשמתי שליס יש תקלות?! ספר השבוע:
מאכל השבוע:דגני אנרג'י עם בננה ושוקולד
בילוי השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "Too much rock for one hand baby!!" תמונת השבוע: לא באלי P: התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

oFka7

New member
../images/Emo113.gif<זה לא אווז שתקוע בו חץ?Oם../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
סוסיםD: משהו רע שקרה לך השבוע:
לימודים
שיר שלא הפסקת לשמוע:
here in your arms-hellogoodbye
התחדשות השבוע:
גרביונים או משו תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
חומוס וצ'יפס
בילוי השבוע:
במסעדה עם לירון רותם וטליXD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
שביתי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
לאדעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
אני במסעדה[אומרת למלצר]:"אבל אין לי צלחת!!:(" המצלר:"טובטוב רק אל תבכי...
" תמונת השבוע:
ווא
התוכניות שלי לשבוע הבא:
עבודה? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
חוץ מהימי לימודים אחלה

NODELS2

New member
מסכם שבוע :) בבקשה תקראו פלייזז ..

משהו טוב שקרה לך השבוע: שבן דוד של לורל הודיע לי שלורל יבוא אליו הוא יתן לי לדבר איתו! משהו רע שקרה לך השבוע: נתקעתי עם האופניים בעץ עפתי על גדר ועברתי ניתוח... ברגל... שיר שלא הפסקת לשמוע:דני מכור לבמבה "שנה הבאה" כמו שלך התחדשות השבוע: אממ... הוצאתי סרט ריקוד של מייקל ג'קסון תוכנית השבוע: ערוץ אגו: בית הפורנו פרק 17 סרט השבוע: סרט סקס "קונדומים באוויר" ספר השבוע: אני לא קורא ספרים מאכל השבוע:גולאש הונגרי בילוי השבוע: צוק מנרה סתםםם חראא שם אמממ.... נסיעה לחו"ל אבל זה היה לפני חודש חח.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את ביט 69 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רענן פוגל או לורל אני מפחד מאוד מברי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: מילת השבוע "היו היה ילד שקראו לו דני הוא אהב לאכול במבה: תמונת השבוע: התמונה של אוראל כפי שאני אומר נכון במפגש של הקליפ שהיא הצטלמה... התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסוע באופניים להיתקע בעץ ולעבור עוד ניתוח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: השבוע עבר.......................................................................חראאאאאאא!!

just gaya

New member
כנס כנס../images/Emo11.gif

אתה לא מבין שאתה גיי פורנו זה לא מגניב ולא שאתה בן 11 שיואו!!!!!!!! ולמה אתה מפחד מברי אה?כי הוא גדול?ברי נחמד וחביב
ומאיפה בן דוד שלך בכלל מכיר את לורל אה? ודי לראות סרטי סקס..וזהו גאיה שנמצאת פה עם חלי שצוחקת מכל מה שאני כותבת לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה