סיכום שבוע...

וואי נירית נכון היא מזכירה את בוכמן?!../images/Emo2.gif

אוף אני מתגעגעת לשבן!

אחח אחח, למרד.. ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

הקטע המצחיק הוא שבזמן שכולכם עשיתם שטויות עם הצ'ופרים (המעולים!! כפרעליך ליאור) רק אני ישנתי עם הצ'ופר באמת...

the mush

New member
עונה רק בשביל התמונה

איך עבר עלי השבוע? מוזר ביותר, במובן טוב ונעים+) משהו מיוחד שעשיתי השבוע? ראיתי משפחת סימסונס, סרט ממומלץ! מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? מממ.. הסרט [?] מקרה מצער שקרה לי השבוע? מקיאה בלי סוף... משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? לא נסעתי למסיבת חוף. תוכנית לשבוע הבא? הרבה עבודה על הקייצת! איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא- הרבה הרגשת אהבה+) תמונת השבוע: כל הכפר סבאים בפולין
מימין לשמאל [הכיהכי למעלה] יובל, שלו ומעליו און. ואז, גל, דין, עתליה, יעל, עומרי, אריק וארז. אני, רותם, תמיר ונתן. ואיתי שוכב לו+) [רק עידו חסר.]

ye ye

New member
עוד שבוע מתחיל...

איך עבר עלי השבוע? היה ממש כיף! משהו מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי בצפון, וטיול פרידה מהי"בניקים היקרים שלנו =[ מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? היום בטיול פרידה מי"ב באיזה מעיין מג'וייף כולם היו קרועים. מקרה מצער שקרה לי השבוע? הי"בניקים עוזבים! משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? אני ממש מחכה כבר לקייצות. אני מקווה שהקייצת של עתיקות לא תתבטל, התבטלו כל כך הרבה. תוכנית לשבוע הבא? להמשיך לעבוד על העבודת גמר שלי P= ולעבוד על הקונגרס בקן. איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! שבוע פורה ומוצלח? תמונת השבוע: הספה הכי נוחה בעולם מהצימר. (המחשב שלי מוזר O_O)

ממ.

איך עבר עלי השבוע? -
משהו מיוחד שעשיתי השבוע? ממ. לא יודעת.
מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? -
מקרה מצער שקרה לי השבוע? -
משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? -
תוכנית לשבוע הבא? לעבוד ולהרוויח כסף.
איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! תהנו.
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TziMHoNoa

New member
.............

איך עבר עלי השבוע? very fast משהו מיוחד שעשיתי השבוע? TASTI LEGERMANIA, and yesterday the other Noa and me made a lot of money מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? Bar, yesterday, and other things, I'm here with my class so... מקרה מצער שקרה לי השבוע? never mind משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? meat here someone I know תוכנית לשבוע הבא? edit our Video clip איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא!: umm.. I don't know... תמונת השבוע: something that my sister sent- my cats

יאללה אני...

איך עבר עלי השבוע? מעייף טיחו!! אבל ממש משהו מיוחד שעשיתי השבוע? מיוחד?? פעולה לקבוצה שלי אההה... וגם הליכה לאיבו עם כל מי שהיה בקומונה =] מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? אנשים שעשיתי להם טלפונים לקייצת... מקרה מצער שקרה לי השבוע? שהייתי לבדי בקן.. זה לא כזה כייף דרך אגב.. משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? שעוד 40 ילדים ירשמו לקייצת!! אהה!!! תוכנית לשבוע הבא? בעיקר דברי קייצת ולהפגש עם בת דודה שלי 3> איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! תהנו ממש ממש ממש.. תמונת השבוע: סורי כל התמונות שלי ממש גדולות וכלכך אין לי כוח להתעסק בהקטנו ת עכיוש

למעלה