סיכום שבוע...

סיכום שבוע...

הסופש הגיע וזה אומר שהגעי הזמן לסכם את השבוע.. לי הוא עבר ממש מהר.. גם לכם?? מוזר... איך עבר עלי השבוע? משהו מיוחד שעשיתי השבוע? מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? מקרה מצער שקרה לי השבוע? משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? תוכנית לשבוע הבא? איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! תמונת השבוע:

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifסייייייייייייכוווווווום!!D:

וופידווווווווו אני ראשונההה!
איך עבר עלי השבוע? מ-ע-ו-ל-ה-!-!-! מד"צופי.... וחברים=]
משהו מיוחד שעשיתי השבוע? מד"צופי?
מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? אממ.... אתי כפרעלייה.... וכל מה שקרה בחוג 6 אימפריהD:
מקרה מצער שקרה לי השבוע? סוף המד"צופי=[ הפרידה מכולם.... וההורים המעצבנים
משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? אממ.... לפגוש את תמרה.... ואת תומר=]
תוכנית לשבוע הבא? אנשים אנשים אנשיםD: ו.. לקנות ספרים0.0לבצפרP=
איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! שיהיה לכם שבוע מעולה, מלא חוויות כיפיות וטובות, ושיקרו לכם המון דברים שאתם רוצים!!
תמונת השבוע:

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifהממ.... יכול להיות0.ם

אני לא ממש זוכרת>< אבל יכול להיות.... נראה לי שכרמיאל הוזכרה.... למען האמת אני די בטוחה. מי יש בכרמיאל מהשכבה שלי? אני אדע לפי השמותD:

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifאה..... לא.

אבל הכרתי את אחת הדינות! היא הייתה בחוג של ילדה מהקבוצה שלי וידיד! אני לא זוכרת איזה חוג זה היה, אבל אם יצא לך לשאול אותן אז תשאלי על נועה ודורון....

baraluf

New member
סיכום השבוע

איך עבר עלי השבוע? היה בסדר, לא יותר מדי טוב, ולא לגמרי רע. משהו מיוחד שעשיתי השבוע? בניות צופיות לקראת הקייצת. מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? אין איזה משהו מצחיק ומיוחד שאני זוכר. מקרה מצער שקרה לי השבוע? כל המאבק על השיבוצים בקן שלנו. עדיף שלא תדעו. משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? יותר זמן פנוי לכדורסל, לסיים ולנסות את המסלול קופים שאנחנו בונים. תוכנית לשבוע הבא? לסיים את הבניות הצופיות, ולהצליח במבחן מחר
איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! שנזכה לתאריך סופי של מפגש פורום ! תמונת השבוע: מצטער שאני לא מסתובב עם מצלמה עליי 24 שעות ביממה.

../images/Emo3.gif

איך עבר עלי השבוע? נחמד. לא משו מיוחד. משהו מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי באשקלון, טיול לילה של המועצה וטיול של "עתיד". מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? דימה בטוח שאני כוסית
מקרה מצער שקרה לי השבוע? ריב עם אמא, מעיין שתית מעצבנת אותי ואת חן, נקעתי עודפעם את הקרסול בטיול לילה של המועצה.. משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? שיהיה כבר תאריך לפגישה עם מעיין שתית!
תוכנית לשבוע הבא? להציק לכל מיני גורמים בהנהגה(AKA חברי גרעין איתן, מיכאל, יוני וכו'), עבודה, נסיעה לים, כפר המוזיקה(שיט, זה שבוע הבא!) איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא: מי יתן וכל אזור שפלה יעשה לינץ' על מעיין שתית! סתם, אבל מי יתן ויהיה לי ולחן תאריך לפגישה עם מעיין. תמונת השבוע: אין

baraluf

New member
אם נקעת את הקרסול יותר מפעם אחת

יכול להיות שאת צריכה ללכת לפיזיוטרפיסט\ית. לפחות המצב אצלי שיש שרירי קרסול לא חזקים במיוחד ובגלל זה הייתי נוקע את הקרסול מדי פעם, משהו שעובדים עליו בפיזיוטרפיה.

אייייייייימן סיסטר!!

אזור שפלה, מצטרפים? יש לי ולחן גיבוי של; שיכון יבנה צפית צריך עוד אנשים ללינץ'!

../images/Emo107.gif גם אניי..

איך עבר עלי השבוע? כיףףף הספקתי המוןן משהו מיוחד שעשיתי השבוע? מדצופי ! ! ! =] מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? הרבהה אבל בעיקר אנשים שהיו בחוג שלי! מקרה מצער שקרה לי השבוע? ניכנסו לי ברגל... :( משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? להיפגש אם כל הגו"ב של הקן! תוכנית לשבוע הבא? הרבהההה אבל בעיקר לישוןןןןןןןןן איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! ברוכים הבאים ?! תמונת השבוע: חחחח היינו אתמול אצל ידיד שלי ופשוט נירדמתי מרוב עייפותת (לא הספקתי להשלים שעות שינה...)

הנה זה בא.

איך עבר עלי השבוע? עבר נחמד לאללה,נסעתי הרבה לאופיס דיפו חחחחח משהו מיוחד שעשיתי השבוע?עיצבתי את אלבום פולין,תכף אני מסיימת...כשאני אקנה לי דבק עכבר חדש[: מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע? הממממממ....האמת אני הצחקתי את עצמי הרבה השבוע מקרה מצער שקרה לי השבוע? נזכרתי בהמון דברים מפולין ,ולא יכלתי שלא לבכות
משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? רציתי לבקר את הבנות מהקן שלי במדצופי,אבל לא יכלתי. תוכנית לשבוע הבא? ירושלים!הנה אני באה
איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא:שיהיה לכם אחלה שבוע!!!וכל מי שמשכבת שומריה בהצלחה בגיוסים חח תמונת השבוע: אם נזכרתי כל כך הרבה בפולין השבוע,אז הנה התמונה של השכבה במילא שמונה עשרה[:

פורה

New member
השבוע שלי-

איך עבר עלי השבוע? מעייף... משהו מיוחד שעשיתי השבוע? כן!! היה פסטיבל המחולות בכרמיאל!! מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע?אוווו... זה הרבה.. מקרה מצער שקרה לי השבוע? שהוחללט שלא תהיה קייצת.. משהו שלא קרה השבוע אבל ממש הייתי רוצה שיקרה? לסוע לכינרת..לעשות אוהל עם כמה חברים טובים.. תוכנית לשבוע הבא? לעבוד.. הרבה לעבוד.. איחול לכל באי הפורום לשבוע הבא! בסוף יהיה טוב!אז לא לדאוג! תמונת השבוע: פולין... לא יכולתי להעלות רק תמונה אחת.. עוד מעט תבינו למה.. בזמן האחרון יוצא לי המון לחשוב על זה.. לפעמים קצת יותר מדי ממה שהייתי רוצה לצערי..

למעלה