mikeys barking
New member
נאאאאא ../images/Emo69.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: אייפוד ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי כסף. בכלל. שיר השבוע: האלבום החדש של Arctic monkeys שכבר לא כ"כ חדש אבל מעולה. תוכנית השבוע: חברים. זים הפולש (Awww someone needs a hug!!) סרט השבוע: הווו "נערה בהפרעה" (אנג'לינה ג'ולי, וינונה ריידר) סרט פשוט מדהים!
, "ג'ק פלאש המקפץ" גם סרט מתוווק!, "הפסנתרן" סרט קשה אבל מדהים באותה המידה, ויש עוד כמה אבל אני לא מצליחה להיזכר... ספר השבוע: "הדרקון האדום" של תומס האריס (על חניבעל לקטר). ספר מפחיד X= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ים :] המלצת השבוע [כל דבר]: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: ילדה מ-ד-ה-י-מ-ה מDA שפשוט מקסימה אותי כל פעם מחדש ^^
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה. עבודה. עבודה. ים. עבודה. אבא חוזר מהולנד (משמע- ממתקים). סבתא. יומולדת לאלמוג D: (וקנינו לו אלבום של ACDC יאיייי) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חם ומגניב.
משהו טוב שקרה לך השבוע: אייפוד ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי כסף. בכלל. שיר השבוע: האלבום החדש של Arctic monkeys שכבר לא כ"כ חדש אבל מעולה. תוכנית השבוע: חברים. זים הפולש (Awww someone needs a hug!!) סרט השבוע: הווו "נערה בהפרעה" (אנג'לינה ג'ולי, וינונה ריידר) סרט פשוט מדהים!