סיכום שבוע

mikeys barking

New member
סיכום שבוע ../images/Emo115.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

Tu Lus

New member
שבוע נגמר

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי לחוסן שזו חופשת ספורט ובריאות עם כמה יחידות המבסיס. משהו רע שקרה לך השבוע: נגמר החוסן! שיר השבוע: I DONT WANT TO DO IT ANY MOR תוכנית השבוע: תוכנית ספורט נחשבת? סרט השבוע: ספר השבוע: לא קראתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המון עבודה (סודית!) המלצת השבוע [כל דבר]: שמרו על הגוף שלכם בריא! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואו תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לשמור על קור רוח ולהתחיל להיכנס לכושר עכשיו שהבעיות שהיו לי בברך מתחילות להיפטר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה שבוע. הלוואי עוד הרבה כאלה!

השבוע שלי../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי שמלה מהממת לחתונה של דוד שלי
והסתיים בצפר!!! משהו רע שקרה לך השבוע: הוא היה מוזר כזה..אני לא כלכך עוקבת אחרי הימים אז לא זוכרת..=\ שיר השבוע: dont stop me now תוכנית השבוע: פרויקט מסלול והבורר סרט השבוע: סוף העולם שמאלה--חמוד ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דודים שלי שגרים בארה"ב בשליחות באים לבקר!!!!!!!!
המלצת השבוע [כל דבר]: לא להתמרמר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: זה כזה sophis תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יהיה לי שבוע יותר טוב מבזמן האחרון..בלי לפרט..=) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: וואי זה ממש מוזר..אני לא זוכרת מה היה כלכך..חח

chen010189

New member
אני מאוהבת../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע: נשרפתי בטירוף בגב
שכחתי למרוח שם קרם הגנה שיר השבוע: KYD - דרך המרגוע תוכנית השבוע: נחשו, כרגיל
סרט השבוע: לא זוכרת, היה משהו שאהבתי ספר השבוע: הספרים היחידים שגם אותם עוד לא החזקתי זה "ספרות לבגרות" ו"עיתונאות - הכנה לבגרות בע"פ בתקשורת", ברוך השם ביום שני זה היום האחרון שלי בבית ספר לתמיד
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות פאקינג אחרי כל הבגרויות שקיימות! המלצת השבוע [כל דבר]: אל תקנו גלידה בים. הם לא מכירים את הדיברה "לא תגנוב"
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: כל הסידורים למסיבת סיום ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבי בבי! עד שנשרף לי הגב

Hawkgirl

New member
הלו ארטיק!!! אני הולך!

3 קרטיבים ב-10 שקל זו לא גניבה D: למרות שאם הארטיקים מגעילים ומרגישים כמה צבע מאכל הוזרק להם, אז זו גניבה ^_^ כמו שאני ומשפחתי נוהגים לכנות המאכלים הלא אורגנים = מלאים בציאניד! ^_^

Bar391

New member
סיכום השבוע שלי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרווחתי כסף :) ומצאתי את הבגד ים שחיפשתי באיזה פוווול חנויות ..*שחר עדה להתלהבות שהייתה באותו רגע* משהו רע שקרה לך השבוע: אממ חוץ מקצת מצב רוח רע שום דבר מיוחד שיר השבוע: אממ לא זוכרת היו כמה.. תוכנית השבוע: סיפורי ג'ינג'ר XD סידרה חמודה והיה מרתון של אתמול סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע:לא קוראת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מתחיל מיקס מאסטר!!! המלצת השבוע [כל דבר]: אמממ אוף תמיד בשאלה הזאת אפפעם לא עולה לי כלום \= ציטוט\יציאת\מילת השבוע: thakns בתגובות בDA שלי שאתם לא ניכנסים אליו!! *הומור* <<מזכיר לי את רותם XD תמונת השבוע: אני לא בבית ואין פה תמונות..אז אין תמונה התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות כייף.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נעע רגיל... אני ניסיתי לעשות עם המדגיש של תפוז אם זה לא יצא טוב..אז אמ אופס?!

Bar391

New member
אוףףףף

ידעתי שזה מה שיקרה!! הוא לא הידגיש את מה שרציתי!!

chen010189

New member
גמני רוצה להרוויח../images/Emo10.gif

אלה שצריכים עבודה לא מתקשרים להזמין לראיון
ויש כאלה שלא צריכים בכלל
נקווה שבאמת יקחו אותי לעבוד ב"קפה ברטה" בשכונה שלי

MorraniChan

New member
שלי! ../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימנו לימודים [טכנית] וקבעתי אודישן לקורס משהו רע שקרה לך השבוע: עשינו יומהולדת לאחותי בבורגראנץ'. להשגיח על 30 ילדים בכיתה א' זה לא קל
שיר השבוע: note to god של jojo תוכנית השבוע: סופר נני XD סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע: אני לא קוראת!! זה מכאיב בעיניים =__= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אודישן!!! ביום ראשון!!! אעאעאעאעעא!!! אז כן.. גם בגרות בלשון^^" המלצת השבוע [כל דבר]: אל תנסו לעזור בימי הולדת של ילדים בכיתה א'!! זאת טרואמה לכל החיים!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: *טלפון. אני עונה: " שלום, אנחנו ממכון CIA ואנחנו עורכים סקר לבני נוער מגילאים 12-17. יש אדם כזה בבית?" אני:"אממ.. ל-לא.."-"אה אוקיי חמודה, ומתי יהיו בבית?"-"ר-רבע לשמונה.."-"בסדר מותק. נתקשר אז, ביי ביי" XDD כמה אני מוכנה לעשות בשביל לא לענות על סקר.. הם האמינו D: תמונת השבוע: הכלבה שלי =^_______^= ג'יין!!!!! קוואייי!!! זאת תמונה לפני שנה^^" התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לאודישן, לעשות את הבגרות, לנגן [סולו] בשני קונצרטים >< ולנסות להנות מהשבוע ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: הממ מיום ראשון אני רק בלחשוב על איך יהיה האודישן ומה יהיה בו ואם אני אעבור.. לא התרכזתי בכלום השבוע אז אני בקושי זוכרת.. אבל העובדה שהתחיל החופש הגדול תתין ציון 10 מתוך 10 לשבוע הזה DD:

Hawkgirl

New member
בהצלחה באודישן!!! &%$^&%$^% גאנבטה!!!! ../images/Emo45.gif

ונכוווון!! $#^ קריאה מכאיבה לעיניים ._. במיוחד כשאני נרדמת במהלך הקריאה :| כשיכתבו ספרים מעניינים אני אקרא - עד אז, אני אדבוק במנגה *צחוק מרושע*

MorraniChan

New member
אריגטו גוזאימאס^^

הייתי צריכה לקרא ספר ולהגיש עליו חיבור. הסיפור הוא ממש מותח ומיסתורי *גררר* אבל בעמוד 200 בערך [מתוך 600] וויתרתי XD למרות שהיה מותח .. אני.. פשוט.. שונאת את זה XD אומרים שחייבים לקרא לפחות ספר אחד בשנה. זבבירים בפיתה!! @#$%& מנגה לא נחשבת?! XDD

מאיוש33

New member
מכ../images/Emo80.gifת על זה שלא עניתי שבוע שעבר ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאנו לחופש!! משהו רע שקרה לך השבוע: הצטננתי
שיר השבוע: ללא ספק השיר שהילד הקטן מתחיל לשיר לפני שתולים אותו- שיר ההזמנה לכנס שודדי הים בשודדי הקאריבים 3 תוכנית השבוע: מרתון סיפורי ג'ינג'ר!! סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3 !!!!! ראיתי הרגע וזה סרט כל כך יפהההה!!! הוו ג'וני דפ המושלם
ועוד פעם
ספר השבוע: אני כבר בקושי קוראת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת עם אמא לשוק
המלצת השבוע [כל דבר]: אממ..שהלכתי לסרט היום [ כמה אני חופרת על זה
] ראיתי פרומואים לכמה סרטים שנראה לי ששווה ללכת אליהם:
משפחת סימפסון
שרק 3
ממלכת טריבלהבלה [או משהו כזה..] בקיצור מהיוצרים של נרניה
מבול של צרות [ יעני תיבת נוח..]
הארי פוטר 5 ציטוט\יציאת\מילת השבוע: זהירות! ספויילר משודדי הקאריבים [ אל תגידו שלא הזהרתי..^^ " ]
* באמצע קרב סוער בין ההולנדי המעופף לפנינה השחורה* ויליאם: " רוצה להתחתן?" אליזבט: " שנייה אני בדיוק עסוקה.." תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסות להרגיל את עצמי לישון עד מאוחר
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד

אוקיקי

New member
הוו! שה"ק 3!!!!

אני כל-כך רוצה לראות את זה! *לא קוראת את הספויילר* וכבר התחלתי לעבוד על התחפושת המחודשת...אני לא אחפור לכם, כי זה מאוד ארוך. איזה כיף! איזה כיף! שודדי הקאריביים! קפטן ג'ק ספארו.

Hawkgirl

New member
שבוע משעמם *אפצ'י*

משהו טוב שקרה לך השבוע:המממ... שיכנעו אותי ללכת לנשף הסיום. משהו רע שקרה לך השבוע: הלכנו היום לנחשונית ._. אני שונאת בריכות ומי הגאון שיוצא מהבית ביום כזה חם?! שיר השבוע: You Raise Me Up - LENA PARK(Romeo X Juliet) תוכנית השבוע: Romeo X Juliet סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את הבגרות האחרונה שלי המלצת השבוע [כל דבר]: אל תצאו מהבית בימים חמים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: *מצורפת* = הפוסטרים החדשים בחדר שלי התוכניות שלי לשבוע הבא: נמנמ.. ללכת לרופא שיניים, לסיים את הבגרות האחרונה, ובטח יש עוד כמה דברים ששכחתי X: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד. משום מה יש לי התקף אפצ'ים שלא עוזב אותי ._.

chen010189

New member
הם שווים../images/Emo99.gif

אבל מה הגודל שלהם? בתמונה זה נראה כמו קלפים ששמת על השולחן

Hawkgirl

New member
הם לא קטנים XD

הרוחב הוא בערך 30 סנטימטר והאורך בערך 40 סנטימטר.

סיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסתיימו הלימודים
עשיתי שופינג! קניתי מיליון דברים! משהו רע שקרה לך השבוע: כל הסנדלים בחנויות לא יפים או לא נוחים או לא במידה או לא בצבע או לא נשאר או לא יודעת מה! אחרי 20 חנויות אני כבר מתחילה לחשוב שמשהו לא בסדר אצלי. מזל שהסנדלים משנה שעברה לא נהרסו... שיר השבוע: מי כימיקל רומאנס- טינייג'ר אני לא יודעת את כותבים באנגלית... תוכנית השבוע: תוכנית ב mtv שמגשימים חלומות לאנשים. אין לא מושג איך קוראים לתוכנית הזאת. חבל. סרט השבוע: שר המלחמה. ספר השבוע:נגמרו לי התירוצים ואני חייבת להתחיל לקרוא. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני הולכת לים מחר, וחוץ מזה אין לי ממש תכנונים. המלצת השבוע [כל דבר]: תבררו מראש באיזה שעות נגמרים האוטובוסים ביום שישי ( 15:00 ) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מכיר את הסרט 'הייתה לי ילדות מאושרת'? לך הייתה ילדות אינפנטילית!" תמונת השבוע: אם זה יעבוד תראו שספיידרמן רוקד. התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל לקחת שיעורים פרטיים במתמטיקה אצל הזקן המפליץ. (לא יפה מצידי לומר את זה. לא נורא.) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חביב. כשעוד היו לימודים היה רע, ובימים החופשיים היה יותר טוב! ומשעשע!

למעלה