סיכום שבוע וחצי!

אהעעעעעעעעע טקסרביןןןןן../images/Emo10.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: בקושי למדתי, אני מפיקה את טקס רבין, הלך לי מעולה בבוחן במת', הטקס מתקדם יופיטופי! וההצגה אתמול. לכו לראות "הכתובה" משהו שטיפה הרס לי את השבוע: הטקס זה כאב ראש אחד ככככככככככככזזזזזזזזזהההההה גדול. אנשים עושים פרצופים על להשאר שעתיים בבי"ס אבל לצאת משיעורים זה בכיף שלהם. פלוס היום כל ה3 שעות ראשונות עבדנו על התפאורה, עשיתי קילומטראז' בתוך צפית, כואבת לי ממש הברך..
בן אדם שעשה לי את השבוע: השיחה עם ברטל אתמול הייתה ממש כיפית:) וגם כלמיני אנשים שמורידים לי טיפה מהלחץ מהטקס.. שיר השבוע: "מדברים על שלום"/מוקי להקת/אמן/אמנית השבוע: מוקי.. תמונת השבוע: אין.. פדיחת השבוע: לא הייתה.
ציטוט השבוע: "לפני 20 שנה הייתי מציע לך נישואים.. היום? אני לא חושב" [הכתובה
] תוכנות לשבוע הבא: מחר לסיים עם הטקס, בחמישי מבחן בספרות, ובראשון בלילה מסע ישראלי!
משהו להוסיף? אני גמורה מעייפות ומהכל..

TziMHoNoa

New member
..........

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: סמינר על החומה סגר לי ממש טוב את השבוע, וגם הייתה פעולה רעיונית ראשונה שהלכה דיי טוב משהו שטיפה הרס לי את השבוע: אפשר מאתמול? הלכתי לראות את הגיטרה שאני רוצה לקנות, אבל כלי זמר היה סגור, אז הלכתי לסלון מזל לקנות יומן, אבל הוא היה סגור, אז הלכתי לבקר בהנהגה שהייתה סגורה, ומשם לגדה השמאלית ש... הייתה סגורה... בן אדם שעשה לי את השבוע: אין מישהו ספציפי שיר השבוע: שאלה טובה... דיסק השבוע זה "רציתי שזה לא יגמר" של טל גורדון ורונה קינן, ושיר.. "רק לנו"/"אדם חופשי" של שילה פרבר, ו"shivers"/"The Taking Of Peckham" שניהם בביצוע של המכשפות. להקת/אמן/אמנית השבוע: שילה והמכשפות תמונת השבוע: הגיטרה הכי יפה בעולם שבקרוב אולי תהיה שלי פדיחת השבוע: ממ.. כמעט שתיתי מהקלמר-בקבוק שלי במקום מהקלמר, זה היה דיי משעשע ציטוט השבוע: אין, לא היו ישיבות צוות מצחיקות השבוע תוכניות לשבוע הבא: השבוע כאילו? מחר יש הפגנת מורים ענקים ברחובות, ויש לי גם ראיון עבודה, ומחרתיים מכירת עוגות!

למעלה