Away from the sun
New member
אהעעעעעעעעע טקסרביןןןןן../images/Emo10.gif
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: בקושי למדתי, אני מפיקה את טקס רבין, הלך לי מעולה בבוחן במת', הטקס מתקדם יופיטופי! וההצגה אתמול. לכו לראות "הכתובה" משהו שטיפה הרס לי את השבוע: הטקס זה כאב ראש אחד ככככככככככככזזזזזזזזזהההההה גדול. אנשים עושים פרצופים על להשאר שעתיים בבי"ס אבל לצאת משיעורים זה בכיף שלהם. פלוס היום כל ה3 שעות ראשונות עבדנו על התפאורה, עשיתי קילומטראז' בתוך צפית, כואבת לי ממש הברך..
בן אדם שעשה לי את השבוע: השיחה עם ברטל אתמול הייתה ממש כיפית
וגם כלמיני אנשים שמורידים לי טיפה מהלחץ מהטקס.. שיר השבוע: "מדברים על שלום"/מוקי להקת/אמן/אמנית השבוע: מוקי.. תמונת השבוע: אין.. פדיחת השבוע: לא הייתה.
ציטוט השבוע: "לפני 20 שנה הייתי מציע לך נישואים.. היום? אני לא חושב" [הכתובה
] תוכנות לשבוע הבא: מחר לסיים עם הטקס, בחמישי מבחן בספרות, ובראשון בלילה מסע ישראלי!
משהו להוסיף? אני גמורה מעייפות ומהכל..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: בקושי למדתי, אני מפיקה את טקס רבין, הלך לי מעולה בבוחן במת', הטקס מתקדם יופיטופי! וההצגה אתמול. לכו לראות "הכתובה" משהו שטיפה הרס לי את השבוע: הטקס זה כאב ראש אחד ככככככככככככזזזזזזזזזהההההה גדול. אנשים עושים פרצופים על להשאר שעתיים בבי"ס אבל לצאת משיעורים זה בכיף שלהם. פלוס היום כל ה3 שעות ראשונות עבדנו על התפאורה, עשיתי קילומטראז' בתוך צפית, כואבת לי ממש הברך..