סיכום שבוע וחצי!

אבל אני רציתי משו להזיז ת'תחת...=\

ולא יודעת. נו מי שמכיר אותי אמור לדעת שלי הכי מתאים קרביוש =\ לומשנה... גם המנילה שלי היא דיי טובה... וגם לא קיבלתי מכי"ת ומזה רציתי להיות מכי"ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =\=\=\

את יכולה לבקש להיות מכית...

מאחורי המנילה יש אפשרות לבקש תפקיד ובדרכ מתחשבים בזה ונותנים לך מיונים... גם אני ממש רוצה להיות מכית.. רק חבל שאני כבר בצבא וכבר יש לי תפקיד עם הגרעין והכל.. אני מקווה שכשאתם תתגייסו לצבא אז לנחל יהיו הקצאות של מכים בשביל השומר הצעיר

ביקשתי :)

אבל לא קיבלתי מכ"ית בגלל הפרופיל שלי =\ ואני בסדפק אם על זה הם מבליגים.. =| הלוואי שישלחו לי מיונים למכ"ית... למרות שבתדודה שלי שהתגייסה ממש עכשיו אמרה שזה קריעת תחת.. אני מוכנה לאתגר :)

זה בחלט קריעת תחת כי מקבלים כלכך הרבה נוער

שונה מכל מיני מקומות בארץ.. גם אוכלוסיה ממש ממש קשה שבקושי התגייסה. זאת בעצם הפעם הראשונה האמיתית שפוגשים בה את הצבא.. אבל אני חושבת שמעבר לקושי זה גם תפקיד שמאוד מאוד ממצה את עצמך כבן אדם משקיע. ובדיוק במקומות האלה צריך אותנו

הדפ"ר זה

ד[משו] פ[פסיכוטכני] ר[ראשוני] קיצר...הציון של הפסיכוטכני שלך... ואני דווקא לא רזה כלל וכלל..באמת..לא בשביל שתגידו את רזה את רזה..סתם כי הצבא האידיוט רוצה שכולם יהיו מעל 49 ולא איכפת לו הגובה שלי. אז חבלוש... הפסידו לוחמת ;)

תקשיבי, את יודעת מה אומרים...

"הזמן טס כשנהנים." והשנה תטוס לך, ופתאום יהיה פברואר והופ, את תחתמי על דח"ש והנה, השנת י"ג מגיעה.
[תחשבי שעד פברואר יש לך כולה.. 4 חודשים בערך.]

לא נראה לי....

בדיוק ככה חשבתי בי"א אבל כשמגיעים ממש לתהליך ורואים את התמונה המלאה אז שוברים את הראש, לפחות אני שוברת את הראש אם בכלל זה המקום שלי ופתאום זה בכלל בכלל לא מובן מאליו ואני לא יודעת אם זה לגמרי המקום שלי..... ואל תביני לא נכון אני מדריכה השנה (ט'), מרכזת ופעילה בהנהגת קן והכל ואני מאוד מחוברת לתנועה זה פשוט משהו עמוק יותר

האמת שנכון..

בהתחלה באתי לנזוף בך ומזאת אומרת שאת לא יוצאת..וברור שכן... אבל השנה זה ממש ממש לא ברור לי...ואני בכלל אל רואה את עצמי עוגן. התחושות שונות וזה משהו הרבה יותר פנימי ועמוק ממה שזה נראה. זה ממש מוזר...אבל ככה זה. גמני כל החיים שלי וזה..ואני נורא מחוברת לקן ופעילה וזה..אבל זה לא ברור מאליו בכלל... טוב..חכי שתגיעי לי"ב ותראי... ;)

אתם אומרים את זה בגלל שזה קרוב..

זה קורה ככה תמיד אפילו לאנשים שהכי הכי בטוחים בזה. כי זה כאילו שמה שחשבתם עליו באמת באמת מגיע וזה מפחיד שזה מגיע כי זה גם אומר שמתבגריםן וכאלה... בסופו של דבר הרוב שרצו בהתחלה במת חותמים ויוצאים לשנות שרות

זה לא קשור לזה שזה קרוב

זה מפחיד באמת כי זאת שאיפה שמכוונים אותנו אליה בתנועה (המדריכים, המק"קים) אבל פתאום זה לא נראה לי כמו הפסגה.... זאת לא הראית לי ה-שאיפה שאליה אני שואפת אני לא יודעת אם זאת ה"הגשמה" מבחינתי.... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי

האמת שלא כלכך הבנתי...

אבל אם הבנתי נכון אז זה בכל זאת פחד ובלבול ממשהו שמתקרב שדיברת עליו כבר הרבה בעבר. ויכול להיות שאת לא רואה את זה ככה עכשיו כי את בנקודה הזאת, אבל אחרי שעוברים אותה אז במבט לאחור ככה זה נראה. חוץ מזה זה בררו שזה יהיה לא הכי ברור בעולם בחירת הדרך הזאת וצריך לבחון את זה, אבל אסור לפחד להכניע וצריך לראות את הדרך כמכלול

גמני..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: יומראשון,היתי עם ליהי,חן וחלי ...וגם בנאפיס והיה כ"כ מצחיק..ושבוע שעבר היה את הערב המעולההה שאני ומעיין העברנו לחפרפרת(יודניקיות).. משהו שטיפה הרס לי את השבוע: המנילה,אח שלי,התפגרות מהשביתה ..להמשיך? בן אדם שעשה לי את השבוע: מעיין,האקס קומונרית עם ההודעה הנחמדת שהיא שלחה.כפרה עלייה. שיר השבוע: פיקה-דידי שחר(אין לי שמץ מי זה) נו זה של הסדרה החדשה בקשת להקת/אמן/אמנית השבוע: נראלי צריך להשמיד את החלק הזה מהסיכום שבועי,כי תמיד אין לי מה לענות תמונת השבוע: אני
פדיחת השבוע: ציטוט השבוע: מעיין גנבה לי ת'ציטוט חצופה!אבל מעיין רק שתדעי,כתבת את זה מעולה:] ועכשיו לציטוט אחר,אתמול נועה סיפרה לי על מופע מחווה של ענבל פרלמוטר וסיפרה לי שזה עלה 120 שח. אני ביציאה :"120 שח זה נורא יקר,למה מי מת?!"XDDDDD ושהינו בנאפיס ידיד שלי אמר "סליחה?אפשר צ'יפס קטן מוגדל מוגדל?" טיפש. תוכנות לשבוע הבא: להשתעמם. משהו להוסיף? תהיו בריאים.

חלי תלכי לפאנדס

חחח סתם כי בסמינר על החומה נתנו לנו משימה לכתוב כתבה בשעתיים כשכל מה שיש לנו זה עפרון ודף ואני ואייל מרמת אביב נתקענו, והתאבסנו ונדפקנו בזמן. ואז ברבע שעה האחרונה הגענו לפאנדס, ויצאו משם להקת הוגו פוגו, שזו חבורת מוזרים ממש ממש משעשעים ומשיחה של רבע שעה הוצאנו אחלה כתבה. חח אם האווירה שם בפנים בפנדס היא גם כזאת כמו בשיחה שלנו. שווה ללכת לשם. ולמה כתבתי את זה? כנראה כי הפורום עדיין לא פורח מספיק. ועצוב לי. הייתי פה והלכתי, וחבל. וחזרתי בשביל להשאר. נחשוב כבר איך לעורר אותו אחריי הטקס של רבין והפגישת מערכת של על החומה וכל הסוף שבוע העמוס שיהיה לי

TziMHoNoa

New member
דור-

מסתבר שאחד מהאנשים באוגו פוגו הוא המוכר בטאוור רקורדס שלנו, חבר טוב של מישהי מהמהגמה שלי

LOL??

רגע!!! מי את בכלל??? זה אייל? אייל אתה פה בפורום ואני לא ידעתי? חחח או שאוגו פוגו באמת עשו לעצמם שם. חחח משעשע!

למעלה