סיכום שבוע וחצי!

סיכום שבוע וחצי!

חבר'ה אני יודע שלא הייתי פה המון זמן. אבל עצוב לראות כמה דעך פה מאז פעם אחרונה שהייתי. כבר יום שלישי ואין סיכום לשבוע שהיה? מה קורה איתכם? זה לא הזמן להתייאש! יאללה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: משהו שטיפה הרס לי את השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: שיר השבוע: להקת/אמן/אמנית השבוע: תמונת השבוע: פדיחת השבוע: ציטוט השבוע: תוכנות לשבוע הבא: משהו להוסיף? שבוע טוב ומהנה לכולם!

AizoMe

New member
אהה הינה יש :)

אז....
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: קניתי אחלה ספר....אחרי הרבההה מאוד זמן שלא היה לי זמן לקרוא עכשיו אני כל היום יושבת אליו וזה כל כך כיייף !! הוא של איזה 1200 ע"מ ולבינתיים הוא ממלאה לי יופי את כל הזמן הפנוי שלי מהשביתה. אהה וגם דוד שלי בא לארץ מספרד
משהו שטיפה הרס לי את השבוע:כל החברות שלי החליטו לריב אחת עם השנייה והחליטו מישום מה שאני צריכה לגשר ביניהן מה שהיה די מעצבן ! אבל סוף טוב הכל טוב... וחוץ מזה קיבלתי צו ראשון שזה חרא ! כי הם ממש גזענים !!
בן אדם שעשה לי את השבוע:אההה.... טל ומיה, ניראה לי (חברות שלי...אחרות לא אלה שרבו אחת עם השנייה)...פשוט ההינו ביחד איזה יומיים והיה ממש כיף
שיר השבוע:בן המלך של משינה...הוא פשוט ממש ניתקע לי בראש השבוע
להקת/אמן/אמנית השבוע: -
תמונת השבוע:שישלחו לי אני ישים...תמונה שלי עם איזה...השמלה המוזרה הזאתי של ההודים אצל טל...
פדיחת השבוע: -
ציטוט השבוע: אוווקי המצב ככה....אני נועה וחן בונות ערב קבוצה לחפרפרת ואנחנו צריכות למצוא שאלות... נועה:אפשר לשאול אותן על חוויה מעצבת... מעיין:איזה צווה ??....(חן בטח תצטט את זה גם ויותר טוב)
תוכניות לשבוע הבא:לסיים ת'ספר שלי ו...יומולדת לאמא !! אהה וגם ללכת אולי להחליק על הקרח הת"א ולאיזה סיבוב חנויות מגניבות של אבנים וסתם דברים מוזרים רמת גן הרצליה ורעננה
משהו להוסיף ? אתמול גיליתי שיש לי אחלה מורה לתנך...והיה אחלה ערב קבוצה...

הנה הסיכום

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: סמינר על החומה\פגשתי כמה אנשים שממש ממש היו לי חסרים בחיים בחודשים האחרונים משהו שטיפה הרס לי את השבוע: סבא שלי חטף שבץ כרגע הוא צמח ועל סף מוות, כולם רק מחכים שזה ייגמר בן אדם שעשה לי את השבוע: יש כמה... אני מניח שמספר ידידות וחברים שלי שעשו לי ממש ממש טוב כשנסעתי אליהם אתם לא מכירים. אבל אני יכול להגיד שכל מי שהיה בסמינר על החומה עשה לי ממש טוב. היה לי מעולה. ואני מתכוון לתת הרבה מאד למערכת הזו. גם בגלל האנשים שיש שם, ולא רק בגלל המטרה החשובה. שיר השבוע: לצערי... אבות ובנים של אביתר בנאי להקת/אמן/אמנית השבוע: חחח הבילויים, פעם שלישית ברציפות מאז שקניתי את שכול וכשלון תמונת השבוע: להקת אוגו פוגו מצטלמים יחד, חח אין לי כוח לעלות אותה פדיחת השבוע: העובדה שהתקשרתי אתמול למקק שלי ב1 בלילה מרוב התלהבות שסוף סוף יש לי קטע לטקס של התנועתי של רבין בעצרת, וגם לטקס שאנחנו מפיקים בקן. ציטוט השבוע: "הופכים כל שטות שאני אומר לציטוט חכם", א.ד. גורדון תוכניות לשבוע הבא: להמשיך לתמוך בכל המשפחה כי סבא בטח ייקבר מתיישהו לאורך השבוע הזה. אבל במקביל לא להשבר ולהמשיך להיות פעיל בתנועה ובכל מישור אחר. אממ וגם למצוא משהו טוב ובעל משמעות להקריא בהלוויה. משהו לסבתא. שיעשה לה טוב על הנשמה, וייגרום לה להתגאות בי.

תודה מותק.

גם את מדהימה. את יודעת כמה אני מעריך אותך. אפשר לחסוך את המשך הקיטש. אני מבקש ממך... פעם הבאה שאת רואה שהקפצתי את הנושא על העצרת. אל תורידי אותו למטה שוב. ולעזאזל תקראי כבר את הקטע שלי. את אחד האנשים שהכי חשוב לי שייקראו ובהתחשב בנסיבות, העובדה שממש קשה לך לבוא. חשוב אפילו כפליים. יאללה אלונה!!

D:

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: ראבוטה! משהו שטיפה הרס לי את השבוע: - בן אדם שעשה לי את השבוע:- שיר השבוע: עוד חוזר הניגון- בריסחרוף להקת/אמן/אמנית השבוע: ארצ' אנמי [קניתי תאלבום החדש! הוא מעולהלההה] תמונת השבוע:- פדיחת השבוע: מילצרתי, ושכחתי תמנה של הילד הקטן והוא כולו רעב מת. ציטוט השבוע: בוא נגיד מקרה השבוע : קסם ניפצה 2 כוסות ובקבוק קולה על איזשהיא אישה XD תוכנות לשבוע הבא: זנות, זנות וזנות.ולשלם דמי חבר. משהו להוסיף? מאיפה אני מביאה 200 שקל עכשיו!?

אני |בלוןכ|

~אוירה צבאית- קיבלתי מנילה!!! -) ~
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: בשישי נפגשתי עם מישי שחשובה לי :)
משהו שטיפה הרס לי את השבוע: הסיפור עם דוד שלי וסבתא שלי...
בן אדם שעשה לי את השבוע: עדי בעיקר...
שיר השבוע: sia- breathe me
להקת/אמן/אמנית השבוע: sia ו- oasis
תמונת השבוע: =>
פדיחת השבוע: -
ציטוט השבוע: "חן חן..." [המורה לנהיגה שלי מחמיא לי כי עצרתי באדום חחח]
תוכנות לשבוע הבא: לנסות להיות כמה שיותר במשפחה, לדברעם אחי, להיות גם קצת בקן, לדבר עם חברות, וזהו ניראלי..
משהו להוסיף? מחרותיים יש לנו גיחה קינית בפלמחים :):) יהיה כייף..גיחת שביתה ! תקנאו ;) זהו.

the mush

New member
גם אני קיבלתי מנילה, ובא לי למות!!11

אמרתי בפרוש לא פעם אחת בצו ראשון - "אני רוצה תפקיד הדרכתי. לא רוצה קרבי או פיזי" ו... מה קיבלתי? שום תפקיד הדרכתי [כלווווווווווווםםםםםם!!!!] והמוןהמוןהמון תפקידים קרביים מעולים, אבל שוואלה- בחיים אני לא אעשה אותם. כוסאימם!

גמלי זה בערך ככה,

גמני דיברתי איתם על תפקיד של הדרכה וזה.. וקיבלתי כמה קרביים ... וכמה שהם זבל של תפקידים (פקידה,לדוגר :-O) שילכו לה*****!!!!

האהא זונות אני רוצה קרבים!111

קיבלתי מלא מלא מלא מלא הדרכההה... אבל ניראלי מיציתי הדרכה!!!1 רוצים להתחלף במנילות ?! חחחחח אני רוצה קרבי ויש לי קקה של פרופיל =\ [64] באלי פרופיל 97 !!!!!!! אני רוצה להיות מפקדת טירונים או משו...

the mush

New member
לי דווקא יש פרופיל 97

כל השאר דפק אותי [ביררתי ככה בשושו ת'קב"א שלי ושטויות. מדהים איזה גרוע!] על מה הורידו לך פרופיל?

the mush

New member
תגידי,

את יודעת בדיוק ממה בנוי הדפ"ר? והגיע הזמן להשמין, הא?

לי דווקא...

יש מנילה די טובה..... קיבלתי מלא הדרכה וכאלה וקיבלתי קצונה.... אבל לא קיבלתי את כל התפקידים הקרביים...תת משקל..לכו תבינו אותם..אני? תת משקל? מוזרים חחחחחחח סתם.... די היתבאסתי אבל לכל הלא קרביות שבינינו: לבנות התפקידים הכי טובים הם התפקידים העורפיים אז לא להתבאס שמעת חלי?

the mush

New member
תבאסי תבאסי אותי!

ליאת, את מכירה אותי. אני וקרבי?! מה הקשרררררררררררר?!!?!?!?!

למעלה