סיכום שבועע : ))

ליאני2

New member
סיכום שבועע : ))

נלקח מפורום קולדפליי : ] שם: גיל: אזור מגורים: קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): תחביבים: שיר השבוע שלכם: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: ד"א אני לא יודעת אם מישהו היה אמור לפתוח אז מצתערת אם לרחתי למישו ת'תפקיד.. : \

ליאני2

New member
עונה לעצמי... : ) !

שם: ליאן גיל: 13 אזור מגורים: --- קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): נוופפ תחביבים: לרקוד : )), מוזיקה, חברים, קניותת, מסיבות, להמשיך (?)
.... שיר השבוע שלכם: center of attention - Jackson waters, The fray- hundred סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: ... גיבורים, מגרש ביתי.., סקופ השבוע שלכם: X סופיה בוש היסתפרה? חחח אין לי ממש... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: יום העצמאות עבר הכי הכי הכי ... : ))) משהו שהרס לכם את השבוע: מבחנים, לימודים : |||| משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: טיול שנתייי ש!!ה רצחחחחח, מסיבה [אולי], שהמבחן הביפפפפ בתנ"ך יעבור כבר # !!!!!!!.. מאכל השבוע:הרוטב פיטריות של אמא שלי
משפט השבוע שלכם: זה דיי בחתימה שלי אבל לא משנה--חירש שמע שאילם אמר שעיוור ראה צולע רץ אחרי קירח ומושך לו בקוקו XD יאללהה בעיי

lior21 האחד

New member
עונה...

שם: ליאור בראונשטיין גיל: 21 אזור מגורים: בת ים קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): מסנג'ר- [email protected] תחביבים: הימורי ספורט, אינטרנט, טלויזיה (בזמן האחרון לא רואה הרבה חוץ ממגרש ביתי) שיר השבוע שלכם: AFI- Perlude 12/21 סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: מגרש ביתי ללא ספק!! סקופ השבוע שלכם: היתה התרעה על חטיפת החיילים בלבנון והרמטכ"ל פשוט התעלם מזה ואמר סמכו עליי אז "סמוך על סמוך ותראו מה קורה".... :( משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: על האש עם המשפחה... משהו שהרס לכם את השבוע: פיזיותרפיה בבית חולים... :( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: שום דבר מיוחד לא מתוכנן לשבוע הבא.. רק הדברים הרגילים... מאכל השבוע: שווארמה!!!!!!! :) משפט השבוע שלכם:

=]

שם:טל גיל:15 אזור מגורים:ת"א קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...):מסן[email protected]ואייסי-300056790 תחביבים: להיות בים!אתלטיקה,להיות בצופים,לנגן(פסנתר),לשמוע רגאיי,וכמובןן לראות מגרש ביתי שיר השבוע שלכם:All I have to do is dream סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם:מגרש ביתיי -כאילו איפה השאלה פה בכלל! סקופ השבוע שלכם:... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אל תבטחו בכל אחד אבל תדעו במי כן. משהו שהרס לכם את השבוע: שציפתי שמשהו יקרה והוא בסוף לא קרה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:שיקרה מה שרציתי שיקרה בשבוע הקודם שלא קרה. מאכל השבוע:סושי משפט השבוע שלכם:"People always leave"!!!-p.s!!

0RainGirl0

New member
אני

שם: טל גיל:15 אזור מגורים: שרון קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): תחביבים: חברות, נוער עובד, מחשב, מגרש ביתי. שיר השבוע שלכם: when you're gone - avril סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: מגרש ביתי, או.סי, גיבורים. סקופ השבוע שלכם: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: כלום . משהו שהרס לכם את השבוע: עזבו .. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: ל"ג בעומר, אממ. מבחן במת' :\ מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: there's to much the time can not ears

עונה =]

שם: מורן גיל: 14 וקצת אזור מגורים: צפון קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): תחביבים: טלוויזיה, מחשב, חברים, לישון, לרקוד..ענארף שיר השבוע שלכם: זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: מגרש ביתי ואוסי סקופ השבוע שלכם: לא ייכצב בוואלה שום דבר על נינט במשך חצי שנה? משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: מוזיקה טובה ושסק :] משהו שהרס לכם את השבוע: שיעור מתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: שאני אקבל מעל 65 במבחן במת', משהו שלא נראה לי הגיוני מאכל השבוע: שסק =] משפט השבוע שלכם: "אל תפזדן לי את השכל"

LindZiv Cohan

New member
עונה:p

שם: זיו גיל: 16 אזור מגורים: פרדסיה קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): [email protected] תחביבים: חבריקוס, טניס, מחשב, מגרש ביתי הממ.. שיר השבוע שלכם: middle of nowhere- hot hot heat
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: אבודים סקופ השבוע שלכם:.... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: שוקולד, סמים וכן, שסק!
משהו שהרס לכם את השבוע: ששוב הטלפונים לא עבדו ביומעצמאות
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: הממ... לסופשבוע?
מאכל השבוע: אבוקדו משפט השבוע שלכם: אני לא מקורית היום..

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifעונה../images/Emo103.gif

שם: ליאור גיל: 15 אזור מגורים: מרכז קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): [email protected] תחביבים: מחשב, טלוויזיה,שופינג,חברים שיר השבוע שלכם: Innocence - Avril lavigne
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: גיבורים
סקופ השבוע שלכם: - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: חחח גיבורים
משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן בלשון
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: סופ"ש. מאכל השבוע: גלידה
משפט השבוע שלכם:
אין

הדסוש100

New member
עונה

שם:הדס גיל:14 וחצי אזור מגורים:חולון קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...):318705239, [email protected] תחביבים:טלוויזה מחשב חברים מסיבות... שיר השבוע שלכם: עכשיו מעונן- אביב גפן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: מגרש ביתי, השיר שלנו(נגמר השבוע) סקופ השבוע שלכם: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: השבוע הכי קטלני שיש מסיבה, רוק עצמאות :):) וטיול שנתי. משהו שהרס לכם את השבוע: המסלולים המסרחים בטיול שנתי:( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: כלום בעעע כל הדברים הטובים היו השבוע מאכל השבוע:שוקולד :p משפט השבוע שלכם:אממממ אין לי :p

Bethany Lenz

New member
עונה:

שם: ליז גיל: 16 אזור מגורים: מרכז קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): תקבלו במסר!
תחביבים: לצאת עם חברים,מסיבות,מחשב,לישון
שיר השבוע שלכם: evanescence - SS סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: נמלטים ואבודים! סקופ השבוע שלכם: לא משהו רציני...
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: חחח.. השביתה!
משהו שהרס לכם את השבוע: ישר אחרי שחוזרים לבית ספר יש לי מבחן ענקי בהבעה!!!!!
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: **נבוך** אישי
מאכל השבוע: אתמול בערב אני ואחותי היינו לבד בבית, והיינו מתות מרעב... אז במקום להזמין פיצה, החלטנו להיות מקוריות ופשוט כול מה שהיה במקרר זרקנו לתוך מחבת חחח.. דווקא יצא טעים בסוף! משפט השבוע שלכם: Breathe in , and Breathe out , Breathe in , Breathe in , Breathe in שיהיה שבוע ניפלא לכולם!

Ronyyyy

New member
עונה..

שם: רוני גיל: 14 ו.. משו כמו 7 חודשים=] אזור מגורים: מרכז קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): 303216190 אייסיקיו. תחביבים: לצייר, לראות טלויזיה, מחשב, חברות, להנות, לצחוק.. יש הרבה שיר השבוע שלכם: mika- grace kelly סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: גיבורים סקופ השבוע שלכם: - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אמ.. הלכתי לים ואז לארנה.. חביב. משהו שהרס לכם את השבוע: מתמטיקה,ושל"ח משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: ל"ג! מאכל השבוע: אממ.. גלידה=] משפט השבוע שלכם: -

הילוש25

New member
שלי

שם:הילה גיל:13 אזור מגורים:איי שם בקיבוץ נחמד בצפון קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...):מסן [email protected] תחביבים:ממ חברים.. מחשב מסיבות.. שיר השבוע שלכם:how to save a life-the fray חח כבר שיר השנה שלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם:מגרש ביתי! וגם או.סי... אבל פחות סקופ השבוע שלכם: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:אין לי מושג... משהו שהרס לכם את השבוע: רבתי עם מישהו משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:באים ילדים מאמריקה לבית ספר! מאטלנטה.. (מעניין אה?) מאכל השבוע:ספגטי משפט השבוע שלכם:היי מה קורה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקצת באיחור...

שם: גלי גיל: עוד פחות מחודש 17 ^^ אזור מגורים: אזור ירושלים קשר (מסן, אייסי, סקייפ, וואטאבאר...): בקשו במסרים תחביבים: מחשב, חברים, טלוויזיה שיר השבוע שלכם: Guns N' Roses - Rocket Queen סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: לסוטדיו 60 היה השבוע פרק מעולה! סקופ השבוע שלכם: 60 בלשון!! יאאאא משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: האלבום הופעה הכפול של אנג' אנ' רוזס Live Era.. טני פשוט לא מפסיקה לשמוע אותו!! משהו שהרס לכם את השבוע: ציונים במת' משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: לקבל במתכונת ציון גבוה! (אמן!) מאכל השבוע: קפה ארומה! משפט השבוע שלכם: No one needs the sorrow No one needs the pain הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה