סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

פורים שמח!!!
איך עבר השבוע? והחג?
למה התחפשתם ולמה תתחפשו?

ושיר שמח במיוחד!

פעם ראשונה שאני לא חוגגת פורים. אבל ניחא, לפחות היה לי תירוץ לצייר משהו מצחיק על הציפורניים. רק חבל שתפוז שוב פעם עם באגים ואי אפשר לצרף תמונות

בעבודה הבוס החליט שאנחנו חייבים לסיים יום עם רשימת תקלות מסודרת, מתוייגת ושכל הלקוחות קיבלו הודעות (או טופלו( - ז"א, כרטיסים מעודכנים להיום.
וכל זה בנוסף למענה לטלפונים, לטיפול בתקלות שיכולות לקחת נצח, וכמובן לדאוג שדוח השעות היומי מסודר ומלא.
וכבר קרה לי שלא נתנו לי ללכת הביתה עד שסידרתי את דף השעות

החלטתי שאני לא אתן להם להשאיר אותי. אם הם רוצים, שיאפשרו לי לסדר הכל על חשבון שעות העבודה. מצידי הלקוחות יכולים לחכות. ולכן בפעם האחרונה שלא עידכנתי כמה תקלות במענה ללקוחות (יענו, לשלוח להם שאלה או סטטוס מצב), הבוס רצה שאלך רק אחרי שזה מסודר, אמרתי לו יפה: "אבל אני צריכה ללכת". וזהו. הלכתי אחרי שהבטחתי לו שלמחרת עד 9.5 בבוקר אסיים את המשימה.

אז ביקשתי לקחת חופש בשישי - עוד משהו מעצבן בעבודה הזו בניגוד לפיתוח, אני צריכה להודיע שבוע לפחות(!!!) אם אני רוצה לקחת יום חופש אחד מחורבן. אין פלא שרוב העובדים מפליצים מחלות. הם יודעים שלא יתנו להם חופש בהתראה של יום.

אני כבר מחכה למצוא עבודה נורמלית בפיתוח. כל כך שונאת עבודה מול לקוחותתתתתתת!!!!!!!

אז זהו, היה לי היום חופש. ועכשיו מתחיל סופ"ש ויום שני זה יום חג אוסטרלי אז גם בו לא עובדים. סופ"ש ארוך לציייייררררר

queen helen

New member
ווווואאאאאאאאאאאיייייי איזה כייף

מה את מציירת? ומה את עוד עושה?
&nbsp
ואיפה השיר?

רציתי להמשיך את הקומיקס שלי

הבעיה שביום שישי נאלצתי לעשות קניות ולסדר את הדירה. החלטתי שכל "רכוש" שאני לא צריכה, ייכנס לארגז מוכן למעבר במידה ושוב פעם יעשו לי את התרגיל שעשו לי לפני איזה חודש.

ואתמול זה בד"כ יום בילוי עם החברה שאיתה אני רוקדת. אני נפגשת איתה מ-11:00 בבוקר, יושבות באיזה מקום לאכול, עושות קצת שופינג. ב- 13:30 הולכות לחדר כושר שלה שנמצא ממש ליד הקניון וחוזרות עלרוטינות ריקוד שלמדנו. ככה איזה שעה+. ואח"כ חוזרות הביתה שלה לאכול וקצת לשבת ולהציק גם לבן זוג שלה (תלוי מה הוא עושה ואם הוא בכלל בבית). וזהו, חוזרת (ד"א, נסיעה לשם זה בסביבות 1:20 שעה) ומגיעה הביתה בלילה (כי בד"כ אני מפספסת את הטראם לדירה ואז צריכה לעשות צעדה של איזה 15-20 דקות עד הבית -_-)
זה ימי שבת שלי בד"כ, חחחח

אז היום אילצתי את עצמי לקום מוקדם (9:00) ומקווה כבר לצייר. הבעיה שאני צריכה לקנות עוד משהו. וזה שוב פעם לצאתתתתתתתתת. אוף. הנה דוגמא שצריך אוטו. אבל שיהיה.
אפרופו אוטו, נראה לי שהגיע הזמן לעשות רישיון -_-

אין לי שיר >.<

כל התהליך הרגיל של הוצאת רישיון

לאנשים שמוציאים בפעם הראשונה (תיאורייה, טסט והבנתי שיש מבחן נוסף שקשור לבלמים.. או משהו).
אם יש לך כבר רישיון ישראלי, אז את יכולה ישר להירשם לטסט (לא צריך מספר מינימלי של שיעורים). קיצר, ביזבוז זמן וכסף שמדינת ישראל היתה יכולה לחסוך לכולנו אבל יש לה אינטרס למנוע הגירה אז היא תעשה הכל להקשות.

אישית אני אלמד מההתחלה כי הכל פה שונה

queen helen

New member
שלי

שבוע בסימן עטלפים.

ראשון בבוקר ראיתי עטלפון פצפון שוכב על הגב על המדרכה. בגלל שהייתי בדרך לעבודה, לא יכולתי לעשות הרבה חוץ מלהזיז אותו לקצה המדרכה כדי שאף אחד לא ידרוך עליו בטעות. חשבתי שעד הערב הוא ימות, או יטרף ע"י חתול.
ב10 בלילה שמחתי לגלות שטעיתי, הוא נשאר בדיוק באותו המקום, והיה בחיים.
לקחתי אותו לבית החולים לחיות בר בספארי, ואני מקווה לטוב.
הוא היה מתוקי...

חמישי התחפשתי לג'וקר מבאטמן.

בין לבין אבא שלי שהיה מאושפז שבוע וחצי השתחרר, ודוד שלי הגיע מאמריקה.

שיר עטלפי

k500

Active member
מנהל
וואו

פעם ראשונה שאני רואה תמונה כזאת קרובה, נדמה לי. באמת חמוד.
וכל הכבוד שלקחת אותו לבית חולים

נקווה שייטב לו בקרוב ושיחזור לקנן בין העצים.

היי! איך שאת מצליחה לשים תמונה ואני לא?!!

K500! מה זה האפלייה הזו. זה שאני במדינה אחרת לא אומר שצריך לחסום לי את האפשרות לשים תמונות!!!!!

k500

Active member
מנהל
כי את לא מצילה עטלפים!

קוויני היא פריבילגית, את לא יודעת?

האמת לא יודע למה את לא יכולה לשים כאן תמונה, אבל בכל תפוז יש באגים ותקלות. רק עכשיו ראיתי שהתקלה שהיתה עם ההתראות למעלה סודרה, אבל באופן חלקי, כך שאין להם פתרונות לכל הבעיות עדיין. בקיצור, כולנו סובלים מהרבה תקלות כאן לאחרונה, הדברים ידועים ומטופלים.

זה לא IT, אלא מפתחי ה- WEB

שכנראה יד ימין לא יודעת מיד שמאל וכשהם משנים משהו זה עושה תגובת שרשרת בקוד של מישהו אחר.
מכירה את התופעה... זה מה שנקרא "חוסר מקצועיות".

hatzilonit

Member
מנהל
רציתי להגיב כל השבוע וכל פעם דחיתי

את מהממת (איזה מהג'וקרים היית?)
וכל הכבוד על שהשקעת מאמץ בלהציל
,
והעטלפון מהמם... כמה קטן הוא היה? הקרטון זה קופסת נעליים?
(לא יאמן שהוא שרד יום שלם ככה
)

והשיר הוא לגמרי עטלפי (חשבתי בהתחלה ששמת משהו של המכשפות
).
ועם איחולי "חזק ואמץ" לכל העטלפים באשר הם (כל עוד הם לא מחרבנים עלי ישירות) - Meat Loaf

queen helen

New member
היו כמה ג'וקרים?

זה של ג'ק ניקולסון.
העטלפון היה פיצי עם כנפיים אדירות.
כן - הוא בקופסת סנדלים די קטנה.

למעלה