פעם ראשונה שאני לא חוגגת פורים. אבל ניחא, לפחות היה לי תירוץ לצייר משהו מצחיק על הציפורניים. רק חבל שתפוז שוב פעם עם באגים ואי אפשר לצרף תמונות
בעבודה הבוס החליט שאנחנו חייבים לסיים יום עם רשימת תקלות מסודרת, מתוייגת ושכל הלקוחות קיבלו הודעות (או טופלו( - ז"א, כרטיסים מעודכנים להיום.
וכל זה בנוסף למענה לטלפונים, לטיפול בתקלות שיכולות לקחת נצח, וכמובן לדאוג שדוח השעות היומי מסודר ומלא.
וכבר קרה לי שלא נתנו לי ללכת הביתה עד שסידרתי את דף השעות
החלטתי שאני לא אתן להם להשאיר אותי. אם הם רוצים, שיאפשרו לי לסדר הכל על חשבון שעות העבודה. מצידי הלקוחות יכולים לחכות. ולכן בפעם האחרונה שלא עידכנתי כמה תקלות במענה ללקוחות (יענו, לשלוח להם שאלה או סטטוס מצב), הבוס רצה שאלך רק אחרי שזה מסודר, אמרתי לו יפה: "אבל אני צריכה ללכת". וזהו. הלכתי אחרי שהבטחתי לו שלמחרת עד 9.5 בבוקר אסיים את המשימה.
אז ביקשתי לקחת חופש בשישי - עוד משהו מעצבן בעבודה הזו בניגוד לפיתוח, אני צריכה להודיע שבוע לפחות(!!!) אם אני רוצה לקחת יום חופש אחד מחורבן. אין פלא שרוב העובדים מפליצים מחלות. הם יודעים שלא יתנו להם חופש בהתראה של יום.
אני כבר מחכה למצוא עבודה נורמלית בפיתוח. כל כך שונאת עבודה מול לקוחותתתתתתת!!!!!!!
אז זהו, היה לי היום חופש. ועכשיו מתחיל סופ"ש ויום שני זה יום חג אוסטרלי אז גם בו לא עובדים. סופ"ש ארוך לציייייררררר