סיכום שבועי

Nachmanides

New member
...ומלה אחרונה:

בעבר - טיסה היתה בהשג ידם של עשירים בלבד.
היום - טיסה היא בהשג ידו של כל אדם, כמות הטיסות המסחריות היא אדירה, והפליטה הרגילה של מנועי הסילון של כל מטוסי הנוסעים בעולם מצטברת לכמות כוללת היכולה להשפיע על אקלים, למשל, עקב הפחתת שקיפות האויר והשפעה זו על מעבר קרני שמש.
יש בהחלט מקום לחקיקה בנוגע להפחתת פליטות מנועי המטוסים אם בדרך של שיפור מנועים, או בדרך של חיפוש דלקים נקיים יותר, ממש כפי הדבר נהוג כעת לגבי רכב מנועי בכבישים

האובססיה של הגברת גרמה לי לבדוק מעט את הדברים, מתוך סקרנות, אך לא מצאתי ראיה לכך...

avi1283

New member
ממש בול אותו דבר

אני לא חושב שיש מה להתנפל, אבל ביקשו המון פעמים וזה באמת מפריע.
יש כללים לפורום ולדיונים כדי שהוא יהיה קריא, וכדי שלכולם יהיה מקום שווה בו.
לשרשר לעצמך ולכתוב הודעות אחת אחרי השניה זה משתלט על הפורום והופך את זה ללא נעים לכל האחרים (חוץ אולי ממך, אבל גם בפורמים אחרים שאני מכיר לא היו נותנים למישהו לכתוב כמה הודעות ברצף כל הזמן).
לא צריך לשנות צורת חשיבה, צריך פשוט התחשבות באחרים ולא לכתוב הודעות רצוף גם אם מתחשק להגיד עוד דברים,
ואם לא מסוגלים אז במקום המנהל אלא אם כן זה חד פעמי הייתי פשוט מוחק כל הודעה שמישהו משרשר לעצמו, ולא משנה מי הכותב.

קלייטון.ש

Well-known member
שמעתי שיש עכשיו קבוצה חדשה

שמתנגדת למה שרוצים לעשות אלה שרוצים לפגוע באנושות.
הקבוצה החדשה הזו מעלה מטוסים שמפזרים חומרים שמנטרלים את הרעלים שמפזרת הקבוצה הראשונה.
ככה שביחד החומרים המעורבבים הופכים פשוט למים.

hatzilonit

Member
מנהל
נכון! אפילו ראיתי אותם
בפעולה

בדיוק לפני הגשם שהיה אחרי יום העצמאות...

שער חדש

New member
אני חדש אז זה קצת קשה לדבר אבל

אני ינסה:)
היה לי שבוע מוזר ומשוגע ואם הייתם אומרים לי זה מה שיהיה לא הייתי מאמין
בקשר לעבודה התפטרתי וכרגע אני מחלטר חחח שדרך אגב זה יוצא כסף סבבה
בגלל כל המעברים בחיים אז לא יוצא לי לאכול הרבה בדירה אז אני אוכל בחוץ וזה מתחיל להיות יקר..אבל אני אומר בקטנה צריך לפעמים להנות מהחיים.זהו בגדול נקווה לימים יותר רגועים :)

למעלה