סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
איך הרגיש לעבוד/ללמוד שבוע שלם?
מה עשיתם? אכלתם? קניתם?

איזה שיר שמעתם?

נווד 77

New member
אז ככה

לפני חודש עברתי לדרום מתל אביב (עלויות מחייה) והייתי צריך לעזוב את העבודה שגם ככה לא הייתה משהו,
ואז מצאתי עבודה טובה בתל אביב
(מי אמר מרפי?) אז עכשיו אני שוב מחפש דירה בתל אביב...

חחחחח, צחוק הגורל

מקווה שמצאת בנתיים דירה והסתדרת.

ונשמח לראות אותך כאן יותר

השבוע ראיתי איך נוצר כמטריילס לייב עם

מטוס . שמי הארץ היו מכוסים כמטריילס רעילים ( עננים מלאכותיים שנוצרים ממטוסים).
ואז בשמי כרכור ראיתי את הכמטריילס נוצר פעם ראשונה עם מטוס. הפס הלבן נוצר ונשאר
בשונה מקונטרייל שכעבור מספר שניות נעלם. הצטערתי שאני לא יודעת לצלם וידאו בסמארטפון.
כמה קל להרעיל אנשים! מחכה לסוף המשחק כשיתחיל האקשן ובני אדם יזכרו להתעורר כי הם
יבינו שהצעדים שינקטו ייהיו לרעתם ויהרגו אותם בסופו של דבר

אני חושבת גם בעתיד הקרוב

לחזור למאבקים על העולם. אני רוצה לבוא עם אנשים וזהו מספיק להתבייש
פשוט לספר הכל. ושאנשים יתחילו להסתכל לשמיים אם הם יעשו זאת מספר פעמים ביום
הם יראו גם את המטוסים בסופו של דבר ויבינו שרב העננים מעל ראשיהם מעשה ידי אדם
וזה כבר יגרום להם לשאול שאלות

הנה סרטון לדוגמא

למישהו שצילם כמטריילס במשך כמה ימי מעקב. ותיעד את ההנדסת אקלים שנעשית פה
כל העננים שאתם רואים זה כמטריילס סרטון אחד מיני רבים שאנשים
מעלים ליוטיוב בקצב גובר והולך.
https://www.youtube.com/watch?v=8acLmmbSAQI
פשוט בוער בי בפנים שהצדק יצא לאור. אני כל כך שמחה שיש עוד אנשים כמוני

דרוש שם2

New member
זה שובל של מטוס ר-ג-י-ל

אני חושב שאת צודקת
העולם בדרך לאבדון.
אבל לא בגלל שמרעילים לנו את השמים. אלא בגלל שמרעילים לנו את המוח עם סיפורי סבתא על איך מרעילים אותנו על ימין ועל שמאל

k500

Active member
מנהל
וחוץ מלהסתכל בשמיים, אפשר להסתכל גם בשרשורים

ולראות שאת שוב פותחת שרשורים ארוכים אחד אחרי השני למרות שהעירו לך על כך מספר פעמים לאחרונה.
מעבר לעובדה שאת לא מתייחסת לנושא הפורום, את מתעקשת לעשות מה שאת רוצה למרות שאמרנו לך שזה לא בלוג אישי שלך, אלא פורום א-מיניים.

קלייטון.ש

Well-known member
אבל היא משרשרת לסיכום שבועי

שבו כולם כותבים על עצמם כאילו זה בלוג, ולא מתייחסים לנושא הפורום.
זה ייעוד השרשור.

k500

Active member
מנהל
ההתייחסות היתה לאופי הכתיבה שלה כללית

אם אתה עוקב אחרי השרשורים שלה, תוכל לראות שלא משנה אם זה בסיכום השבועי או אחרים, בדרך כלל זה אותו הדבר.
הערנו לה על כך לא מזמן והרבה חברים בפורום הביעו את דעתם בעניין הזה, לא לחיוב.
אפשר לקבל את הדברים בהתחלה או בצורה מסודרת, אבל להתחיל לפתוח שרשורים כל פעם זה כבר הופך לפחות נעים.

צריך להסתכל על הפורום באופן רחב ולהבין שכל מי שנמצא כאן, הן באופו גלוי והן באופן סמוי, נמצא כאן מסיבה מסוימת, בעיקר תמיכה ועזרה, שיתוף של הנושא הא-מיני והתלבטות לגבי דברים לא ברורים. אנחנו מנסים לשמור על איזון בין הדברים ולכתוב גם על דברים אחרים בייחוד כי בפורום אפשר להרגיש נוח וככה גם התחלנו את "הסיכום השבועי", מתוך הרגשה שאפשר וזה כיף לכתוב מה עשינו ומה טוב לנו, אבל צריך להיות גם מינון מסוים או גבול לדברים כשזה הופך משרשור נחמד לשרשור פחות נחמד. אני מדבר לאורך זמן, כמובן, לא משהו חד פעמי ואכן אם מסתכלים לאורך זמן, רואים דפוס חוזר שממשיך להתעלם מהרצונות של שאר חברי הפורום וחבל.

קלייטון.ש

Well-known member
אז עכשיו אתה אומר לה

שאסור לה לכתוב בסגנון של בלוג ואי-רלוונטיות גם בשרשור שזה ייעודו.
כך שגם אם היא הפנימה את הדרישה שלכם לשנות את צורת הכתיבה שלה, ולו חלקית, עכשיו כבר מאוחר לה.
את ההתנפלות שלכם עליה ראיתי. פעם הלכתי בפתח תקוה, באמצע היום, ובאיזה רחוב צדדי פתאום אני רואה חבורה מתקהלת. על הכביש שכב מישהו ומסביב שלושה-ארבעה בחורים בועטים בו. מסביב כמה סקרנים עומדים ומסתכלים ולא נוקפים אצבע. צעקתי להם שיעזבו אותו והם כמובן פנו לטפל בי. אם לא בדיוק היתה מגיעה הניידת כנראה גם אני הייתי חוטף.
ההתנפלות שלכם על הקוסמת הורודה מזכירה לי בדיוק את אותו מקרה.
ראיתי גם שאנשים פה אמרו לה שצורת החשיבה שלה מפריעה להם אז שתשנה אותה או שתתגבר עליה, העיקר שהם לא ירגישו אותה.
במה זה שונה מהטרו שאומר להומו שהמיניות השונה שלו מפריעה לו ושיתגבר עליה, או שילך מפה?
בתור מי שרוצים לקדם את הסובלנות לשונה בחברה, אתם לא במיוחד מצליחים להפגין סובלנות בעצמכם.

k500

Active member
מנהל
באמת נוגע ללב

רק חבל שלא רלוונטי לעניין.
אף אחד כאן לא אוסר על כתיבה, קרא היטב את מה שנכתב. הדברים היו מאוד ברורים, אנחנו נמצאים בפורום א-מיניים ויש לו כללים והתנהלות מסוימת.
מזה זמן רב אנחנו רואים את השרשורים של הקוסמת, בעיקר על הא ודא, ללא קשר לנושא הפורום והתחושה היא שהפורום הפך קצת לבמה אישית שלה.
לא מדובר בגחמה אישית שלי, אלא בתגובות של חברים רבים כאן לעניין, אז כנראה שהדבר מפריע לרובנו לא רק באופן חד פעמי, אלא מתמשך.
לא ברור לי גם מאיפה שאבת את הקביעה שהקוסמת הפנימה את הדרישה שלנו מאחר והקוסמת ענתה לא מזמן בחוסר כבוד כלפינו והיא עדיין ממשיכה להפיץ את משנתה כאוות נפשה, שזה די לצפצף עלינו ועל הדרישה שלנו.

לא יודע אם שמת לב, אבל בתקופה האחרונה ישנה פחות ופחות התייחסות לנושאים א-מיניים בפורום, פחות דיונים בנושא ופחות עניין מצד רבים שהיו כאן והשתתפו באופן פעיל. אנחנו יכולים להתווכח על הסיבה, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש שני כותבים והקוסמת ביניהם, שהם לא א-מיניים במוצהר, שהם לא מכירים את הנושא הא-מיני היטב דיו כדי לתת עצה אבל הם מתריסים כנגד כל מה שמנסים לומר להם בעניין. כתיבתם משפיעה על הפורום ולא לטובה, לצערי. את התגובות אפשר לקרוא.

אני ואחרים בפורום מודעים לעניין, רואים שחברים רבים שכתבו כאן כבר לא כותבים ופחות מגיבים, רואים שהדיונים הופכים לזירת התנצחויות עם שני המתריסים ואני שואל אותך ובכלל: האם פורום א-מיניים שנושא את הדגל בכל מה שקשור לידע, חויות אישיות ומפגשים בנושאים א-מיניים, ראוי שקומץ קטן יעשה בו כאוות נפשו ועוד יטען שמפריעים לו, או שהפורום ראוי להתנהלות נורמלית בנושאים הרלוונטיים?
כל מי שהפורום והנושא הא-מיני יקרים לליבו רוצה שהפורום יהיה משען בטוח, מקום שאליו אפשר להגיע, לכתוב, לשתף, להרגיש נוח ובטוח, לא מקום של התנצחויות וכתיבה מתריסה.

לא יכול להיות שבגלל משתתף אחד או שניים, אנחנו נצטרך לעמוד דום לכל גחמה אישית שלהם ולתת להם יד חופשית לעשות מה שהם רוצים. שאל רבים מהאורחים כאן (מי שעוד נשאר..) מה קרה להם כשהם נכנסו לפורום לראשונה, שאל אותם איזו עצה או שיתוף הם שמחו לשמוע, שאל אותם מה הם חושבים על כל אחת ואחד מהכותבים כאן ואז תגיד לי מי כאן סובלני או לא. נדמה לי שאחרי תקופה ארוכה, לומר עלינו שאנחנו לא סובלנים הוא בבחינת פופוליזם לא מוצלח במיוחד.

בתור אחד שרוצה להגן על אחרים, נדמה שאתה משתמש בטיעון של החלש מול החזק, אבל אתה לא רואה שאין כאן חלש, אלא יש כאן פורום שלם שהפך למוחלש. רחם גם עליו.

קלייטון.ש

Well-known member
"הפורום" ראוי לו שלא יתקיים בכלל

אם הקיום שלו מצדיק בעיני מישהו לינץ' בבני אדם.

k500

Active member
מנהל
ברכותיי

הצטרפת למועדון המצומצם של מחריבי הפורום.
צר לי שאתה מתבטא בצורה לא נעימה כלפי פורום שלם ומטיל בו רפש בצורה כזאת.
מיותר לציין שהמילים הבוטות שאתה משתמש בהן, לא במקום ולא משקפות את המציאות. חברי הפורום העירו לאחרים והתבטאו בעניין בצורה ברורה מאוד, פעם אחר פעם, לא באותה צורה כפי שאתה מתבטא בה כאן.

חברי הפורום הפעילים גילו סובלנות לאורך זמן ואף ספגו עלבונות לא קלים, אבל לכל דבר כזה יש גבול וצריך לפעמים לשים לזה סוף.
לא ייתכן שמשתתף בודד שבכלל לא מתחבר לתכני הפורום (אבסורד כשלעצמו), ישלוט בכל הפורום בצורה לא נעימה ויכתיב לכולם כאן מה לעשות, בעיקר כשהרבה חברים כאן עזבו או נטשו את הפורום בגלל האוירה שנוצרה בעקבות אותו משתתף.

מעניין מה היה קורה למטרידים הללו בפורומים אחרים, לא נראה לי שהם היו שורדים שם יום, אבל בגלל שאנחנו כאן מאפשרים כתיבה ויד חופשית, הגדילו המטרידים לעשות והחליטו שזה כר פורה לעשות בפורום כרצונם לאורך זמן, גם אם זה אומר להתעלם ממה שמעירים להם.

אם אתה מתבטא בצורה כזו כלפי החברים כאן, כנראה שהפורום לא באמת חשוב לך. יש כאן אנשים נפלאים אחת אחת, ממגוון שונה מאוד ובעלי דעות שונות ועובדה שהסתדרנו מצוין גם ללא המציקים שרואים בפורום דבר לא חשוב ובאים לכאן כדי להפיץ את משנתם בכל עניין, גם ללא הבחנה וללא כבוד לאחרים כאן.
אז אם לדעתך אנחנו לא מספיק טובים בשביל אדם מוסרי כמוך, אף אחד לא מחזיק אותך כאן, כולם כאן מרצונם החופשי ואתה מוזמן לעזוב בכל עת שתרצה.

Nachmanides

New member
נקלעתי לכאן באקראי, ונתקלתי במשהו מוכר.

מכיוון שלא קיים בתפוז פורום יעודי לתיאוריות קונספירציה, מפיצה הגברת הנדונה את טענותיה בנושא chemtrails, אשר, אגב, אין בהן ממש(*), בכל מקום אפשרי, והדבר אכן מפריע (לפחות בפורומים בהם אני כותב. אני פעם ראשונה כאן)

לנוכח חומרת הבעיה - אני מוצא עצמי מצדד ב- K500. המחלוקות העזות שהיא מעוררת (בין מתנגדי שטויותיה לבין המצדדים ב"חירות הביטוי") - הורסות פורומים, ומטות את הכף לתמיכה בהחלטתו...

(*) רוסלינד פיטרסון, מייסדת ארגון SkyWatch בקליפורניה, מודה מפורשות "אין ראיה לפיזור chemtrails"

למעלה