באמת נוגע ללב
רק חבל שלא רלוונטי לעניין.
אף אחד כאן לא אוסר על כתיבה, קרא היטב את מה שנכתב. הדברים היו מאוד ברורים, אנחנו נמצאים בפורום א-מיניים ויש לו כללים והתנהלות מסוימת.
מזה זמן רב אנחנו רואים את השרשורים של הקוסמת, בעיקר על הא ודא, ללא קשר לנושא הפורום והתחושה היא שהפורום הפך קצת לבמה אישית שלה.
לא מדובר בגחמה אישית שלי, אלא בתגובות של חברים רבים כאן לעניין, אז כנראה שהדבר מפריע לרובנו לא רק באופן חד פעמי, אלא מתמשך.
לא ברור לי גם מאיפה שאבת את הקביעה שהקוסמת הפנימה את הדרישה שלנו מאחר והקוסמת ענתה לא מזמן בחוסר כבוד כלפינו והיא עדיין ממשיכה להפיץ את משנתה כאוות נפשה, שזה די לצפצף עלינו ועל הדרישה שלנו.
לא יודע אם שמת לב, אבל בתקופה האחרונה ישנה פחות ופחות התייחסות לנושאים א-מיניים בפורום, פחות דיונים בנושא ופחות עניין מצד רבים שהיו כאן והשתתפו באופן פעיל. אנחנו יכולים להתווכח על הסיבה, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש שני כותבים והקוסמת ביניהם, שהם לא א-מיניים במוצהר, שהם לא מכירים את הנושא הא-מיני היטב דיו כדי לתת עצה אבל הם מתריסים כנגד כל מה שמנסים לומר להם בעניין. כתיבתם משפיעה על הפורום ולא לטובה, לצערי. את התגובות אפשר לקרוא.
אני ואחרים בפורום מודעים לעניין, רואים שחברים רבים שכתבו כאן כבר לא כותבים ופחות מגיבים, רואים שהדיונים הופכים לזירת התנצחויות עם שני המתריסים ואני שואל אותך ובכלל: האם פורום א-מיניים שנושא את הדגל בכל מה שקשור לידע, חויות אישיות ומפגשים בנושאים א-מיניים, ראוי שקומץ קטן יעשה בו כאוות נפשו ועוד יטען שמפריעים לו, או שהפורום ראוי להתנהלות נורמלית בנושאים הרלוונטיים?
כל מי שהפורום והנושא הא-מיני יקרים לליבו רוצה שהפורום יהיה משען בטוח, מקום שאליו אפשר להגיע, לכתוב, לשתף, להרגיש נוח ובטוח, לא מקום של התנצחויות וכתיבה מתריסה.
לא יכול להיות שבגלל משתתף אחד או שניים, אנחנו נצטרך לעמוד דום לכל גחמה אישית שלהם ולתת להם יד חופשית לעשות מה שהם רוצים. שאל רבים מהאורחים כאן (מי שעוד נשאר..) מה קרה להם כשהם נכנסו לפורום לראשונה, שאל אותם איזו עצה או שיתוף הם שמחו לשמוע, שאל אותם מה הם חושבים על כל אחת ואחד מהכותבים כאן ואז תגיד לי מי כאן סובלני או לא. נדמה לי שאחרי תקופה ארוכה, לומר עלינו שאנחנו לא סובלנים הוא בבחינת פופוליזם לא מוצלח במיוחד.
בתור אחד שרוצה להגן על אחרים, נדמה שאתה משתמש בטיעון של החלש מול החזק, אבל אתה לא רואה שאין כאן חלש, אלא יש כאן פורום שלם שהפך למוחלש. רחם גם עליו.