סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע כמעט נגמר וזה הזמן לסכם.

אז איך היה השבוע האחרון?
דברים רעים, טובים וכל מה ששווה להזכיר.
ושיר

ספרנו1

New member
מבאס : נקע שעדיין מגביל אותי בנוגע לפעילות

ספורטיבית

משמח : אתמול בבר נענה סוף-סוף לחיזוריי בחור חתיך (ערבי) וחמוד עם חיוך מהפנט , שכבר חודש וחצי יוצא לנו להיפגש מדי יום חמישי בלילה באותו גיי בר (אין יותר מדי מבחר בעיר הקודש :p ) והוא הצליח להוליך שולל את ידידיי וידידותיי שהוא סטרייט , אבל לי היה ברור כשמש מהרגע הראשון שבנות זה לא הקאפ אוף טי שלו.
שיחק אותה קשה להשגה אבל מדי פעם נתן צביטה בלחי, חיוכים וכד׳. עד שאתמול אחרי מס׳ מחמאות שנתתי לו, הוא ביקש את המס׳ שלי.

המבאס: ברור לי שהציפיות שלנו לא מתואמות. אולי תצא מזה נשיקה וקצת מעבר.. אבל הוא בטח מעוניין במין מלא.
עד כמה זה מוסרי, להשקפתכם, להמשיך באינטרקציה הזו?

Brombit

New member
זה מוסרי אם תדברו על הנושא

כדי שאף אחד לא יפתח תקוות שווא.

ספרנו1

New member
העברית שלו לא משהו..

אני חושש שאם אתחיל להגיד לו על זה שאני לא מעוניין לשכב איתו, הוא יחשוב שאני סתם מוזר/מתחמק/חושש מפניו כנשא מחלה / וכד'.

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי במה חופשית ואני אומר גם את דעתי:
לדעתי, זה בסדר. כי כמו שאף אחד מ-2 הצדדים בד"כ לא יודע לגבי הצד השני אם הוא אקטיבי/פסיבי/שניהם ויכולה להיות חוסר התאמה בסוף, ככה הוא לא יכול לדעת בוודאות שיהיה בינינו מין מלא, גם בלי קשר להיותי א-מיני.

Brombit

New member
אז תסביר לו בשפה שהוא מבין

אם וכאשר תהיו בני זוג, תצטרכו להגיע להבנה, ולא רק בנושא המיני.

ספרנו1

New member
ל: א-מיניים אסור "סטוצים" ?

אם סתם מתחשק לי לנשק אותו כי אני חושב שהוא חמוד, אבל ברור לי שזוגיות לא תצמח מפה?
אומנם החזקנו ידיים (בחשאי) בבר, אבל די ברור לי (ומניח מהנסיבות והאווירה שגם לו), שלא תתפתח זוגיות. אם כי, יכולות להיות הפתעות...

Berethor

New member
אני מאמין שעדיף לברר כאלה דברים מראש

לפני שנכנסים לקשר מיני או רומנטי בכלל. גם לגבי מה כל אחד אוהב או לא אוהב ומה כל אחד מחפש מהקשר הזה. גם בלי קשר לא-מיניות, ועל אחת כמה וכמה שמדובר בא-מיניות ורוב הסיכויים שזה שמולך הוא מיני. האם הוא ירגיש בסדר עם זה או ירגיש מרומה כי הסתרת ממנו דבר כל כך חשוב קשה הכל אפשרי. לדעתי החוסר התאמה פה הייתה צפויה מראש אם הוא לא א-מיני. נכון שאתה לא משקר עליו אלא פשוט לא מספר לו, פשוט 'זורמים' עם זה בלי לחשוב ובלי לדבר על זה כביכול, אבל זה עדיין יכול להיות בעייתי. במיוחד שיודעים מראש כבר שזה יכול להיות בעייתי ולא תמימים בנושא. אתה חושב שנשיקות האלה שוות את זה שאתה מסתיר ממנו את נושא הא-מיניות? ואת האפשרות שהוא יקח את זה יותר קשה, אחרי שכבר קרה משהו בניכם.

לאט לאט אנשי החלומות

הופכים לסוג של רבע משפחה עבורי

רציתי לכתוב השבוע על דברים שקשה לי לשנות בעצמי
באינטרנט ולא הצלחתי להוציא את זה החוצה וזה נשאר בפנים.
כי התחברתי לכמה אנשים מתפוז וגם קצת טוב מזל סרטן הוא מזל מופנם
תמיד אני מרגישה שחצי ממני רוצה לספר הכל לכל העולם וחצי רוצה לשמור את סודותיו
אצלו משובללים היטב.
אני שוב חושבת אולי על זוגיות ומבינה כמה עבודה יש לי לעבוד על עצמי.
חברה שלי הביכה אותי כי היא אמרה לי חבל שאת לא בגיל של הבן שלי היית חברה שלו:p
והיא לא יודעת כמה שריטות יש לי ושאני לא מראה לאנשים את כולם.
עוד סיבה למה לעשות עבודה עצמית

מקווה שאצליח להתגבר על זה.

עוד לא החלטתי אם נכון לדבר על

מה שאני חווה או לנצור את זה במוחי.
אני צריכה להתרגל להיות אשת סודות

רבוטה
יום שני אני מתחילה את הפרוייקט החדש בצוות חדש תחת בוסים חדשים. כמו שציינתי שבוע שעבר הם לקחו אותי לעזור באפליקציה שבתחילת דרכה עזרתי בפיתוח שלה. מקווה שאצליח להיזכר מה עשיתי שם ובאמת להיות לתועלת XD (טוב, ברור שאהיה לתועלת. אלא פשוט רוצה להיזכר ולא ללמוד מחדש).

חופש
מחר אני לוקחת חופש לבילוי עם אחותי הקטנה ואמי. אמי ביקשה שניקח חופש, בהתחלה לא הבנתי למה, אבל אח"כ אחותי אמרה לי בשיחה אחרת שיש לאמא יומולדת XD אני כמובן לא זוכרת ימי הולדת. למה אנשים מתביישים לאמר לי ישירות?

מקווה שזה לא יהיה יום מבוזבז. אני בד"כ לא בראש לבלוי משפחתי של "כל היום". בד"כ מנסים לשכנע אותי להתלהב מהאחיינים שלי וכל מיני ילדים מעצבנים XD

Webmaster
הקורס ממשיך להיות מצ'עמם. הטרול "בוטן" צדק. זה באמת חומר מפגר שאפשר ללמוד לבד. הקאטץ' הוא שאני לא אוטודידקטית. ואני לא יכולה ללמוד לבד מספרים או מהאינטרנט אם אין לי בסיס ברור. כנראה זה בגלל הלקויות למידה שיש לי, מה שמאלץ אותי להיות במסגרת שנותנת את המידע פנים מול פנים מהבסיס. לצערי, ברגע שאני מקבלת את הבסיס, אז אני כבר משתעממת מכיוון ש"כבר הבנתי" את הרעיון. שלא לדבר שאני גם ככה באה מתחום התוכנה, אז זה בכלל עושה אותי over-quilified.
אני כבר יודעת איך אני צריכה ללמוד חומר או דברים חדשים. אני צריכה מורים פרטיים וזהו. הבעיה שכל ליצן חושב שאחרי שלמד משהו, יכול להעביר אותו בצורה ברורה. בולשיט. רוב האנשים לא יודעים ללמד ואז אני נאלצת ללמוד בצורה של "קורס". שזה יותר זמן ויותר כסף. איזה ביזבוז.

שיר
במקום שיר, אני שמה קטע מצחיק מ"קצרים" שאני מאוד מזדהה איתו XD
http://www.youtube.com/watch?v=plBLZqy8DsU

queen helen

New member
בהצלחה בפרוייקט

תהני מחר למרות הכל, אולי הילדים לא יעצבנו לשם שינוי.
ולגבי הקורס - בעסה...

hatzilonit

Member
מנהל
לא אמורים לשכוח יומולדת של אמא

או לפחות אמורים לכתוב ביומן

בושה וחרפה

queen helen

New member
שלי

מישהי מגרמניה שעובדת איתי החליטה להפוך לחברה הכי טובה שלי בעולם בערך, אחרי שאמרתי לה "תודה רבה" בגרמנית.
לפני זה הייתי בטוחה שהיא נאצית ושונאת אותי...

שיעורים בסטטיסטיקה כילו לי כמעט את כל השבת. אין לי מושג איך אני אשרוד שנה שלימה של כל כך הרבה שיעורים.

הלחץ החברתי עבד, ואני אנסה לעבד תמונות בRAW. עד שאני אשבר שוב פעם...

חמישה שירים!

Brombit

New member
שלום

שבוע רגוע בלימודים :)
חופש, שלכבודו נתנו מעט שיעורים

הסיפור המרכזי:
אתמול בלילה חזרנו הביתה מסבתא. לפעמים אבא נשאר בבית, הפעם לא. אז הבית סגור. אמא מחפשת חצי שעה, ולא מוצאת את המפתח. כנראה נשאר בתוך הבית, כי כשיצאנו אבא השתמש במפתח שלו (אמא נתנה לו טרמפ).
אחותי התלהבה ממה שקרה, אני התבאסתי לחכות לתפוצ'יפס, ואמא הציעה שנצא לבלות. אחותי הציעה לקנות חטיפים ולבלות באוטו, ואמא הציעה הצעה מפצה מדי בשבילי- מסעדה. אחותי התנגדה בכל תוקף. כי במסעדה יש "אנשים מוזרים שיוצאים באמצע הלילה בלי שיש להם סיבה כמונו", וכי ככה מפספסים את החויה (יותר חויה ממסעדה??
).
קודם נסענו לחנות שלנו כדי שאמא תוכל ללכת לשרותים, ואולי למצוא שם את המפתח (המפתח של החנות נמצא עם המפתחות של אוטו). היא הלכה לשרותים, ולא מצאה את המפתח.
היה לנו חלון זמן עד 2, שאז אבא אמור להגיע. אחרי הנסיעה לחנות הסכמנו על פיצה. עשינו סיור וחיפשנו פיצה שפתוחה. היו רק פיצריות בשלבי סגירה. אמא ואחותי חיפשו עם האייפון פיצות שפתוחות בלילה, אף אחת מהן לא באמת היתה פתוחה.
בסוף אמא התעצבנה ורצתה לחזור הביתה ולוותר, כי בזבזנו את כל הזמן. אני הייתי עצובה כי ממש ציפיתי לארוחת לילה משותפת.
כשחנינו ליד הבית, מצאתי בכל זאת פיצה
הזמנתי, והפיצה הגיעה כשכבר היינו בבית (אבא הגיע בשעה הרגילה). כשחיכינו לאבא במכונית ליד הבית, ביררתי מי הודח באק פקטור
צפינו אצל סבתא ועזבנו קצת לפני הסוף.
הפיצה הגיעה, נתנו לשליח טיפ יותר גדול מבד"כ אבל עדיין לא מספיק, והפיצה היתה טעימה :)

Brombit

New member
ועשיתי עוד סקר

מסתבר שאבא שלי לא יודע מה זה "משיכה מינית", או סבור שכל אחד מתכוון למשהו אחר.
אז שבתי לפורום סקס האהוב (הוא באמת אחלה
), ושאלתי את המומחים.
התשובות היו מגוונות, אבל כמעט כולן אמרו אותו דבר- רצון ליחסי מין עם מושא המשיכה.

RandomNick

New member
מה העניין עם אבא שלך? xD

הוא נעל את עצמו בבית? לא ממש הצלחתי להבין.

למעלה