סיכום שבועי

RandomNick

New member
לא מסכים איתך.

אני עד הפעם הזו בכלל לא הפעלתי שיקול דעת מאוזן לגבי מי שיושבת מולי. הייתה לי יותר מדי גישה של "אני שלך", בלי להפעיל ביקורתיות שיפוטית מינימלית ולחשוב על אם זה באמת יכול להיות טוב עבורי. הבנתי שאני צריך לשנות את הגישה הזו, כי רוב הבחורות לא ירצו מישהו שלא עומד על שלו וישר כנוע לרגליהן, חסר עמוד שדרה. ואולי זה מה שגרם לכך שלא היה דייט שני עד היום.

לא התרשמתי ממה שהלך בינינו. היא דווקא הרשימה אותי עם ציור שהיא ציירה והראתה לי. אבל מבחינת הדיון שלנו, היא לא ממש ידעה לכוון בעצמה, והיא הייתה די קרה באופן כללי. אני ממש לא קר, ורואים את זה עליי. אני לא מחפש שירשימו אותי, אבל שתהיה תחושה שזה יכול לעבוד מעבר לידידות. וכרגע אני אפילו לא בטוח אם אנחנו יכולים להיות ידידים.

אבל רושם ראשוני זה מטעה, אז אני לא שופט לפי פעם אחת. כרגע מבחינתי היא לא הטעם שלי ולא מתאימה לי. כשאני חושב על בת זוג, זו לא יכולה להיות היא. הרבה אמרו לי שאני חייב להפסיק "ליפול ברשת" של כל מי שאני נקלע בדרכה ושאני צריך להראות שאני לא אלך על ברירת מחדל מחוסר ברירה. האמת - הם צודקים. אז שיניתי גישה, וזו פעם ראשונה שבאתי בגישה כזו. אני מחפש מישהי לחיים, אז אני לא יכול להתפשר יותר מדי. אני ממש לא בררני. למען האמת - אני יכול להתחבר להמון סוגים של נשים, אבל במקרה הזה לא היה חיבור מינימלי, אז זה קצת מאפיל על הסיכויים שזה יצליח. אבל שוב - אחרי פעם אחת אי אפשר לדעת. במיוחד כשאני מכיר את עצמי ויודע שהרושם הראשוני שלי הוא הכי מטעה בעולם. אני אגוז שממש לא קל לפצח על ההתחלה. אישיות פרוגרסיבית, סוג של... אז מי שרואים עליי בפעם הראשונה יכול להיות לגמרי שונה ממי שיראו עליי אחרי 10 פעמים. זה עניין של פתיחות. אני מרגיש הרבה יותר פתוח ומשוחרר ככל שאני מכיר אנשים יותר, כך שאני נותן לאנשים להיכנס לרבדים עמוקים יותר שלי עם הזמן, אלא שעד עתה לא הייתה מישהי שנתנה לי הזדמנות להביא אותה לשם. חח

למעלה