סיכום שבועי

שמבול

New member
אני ראשון...

השבוע היה ממש טוב אפילו שהיה קשה בעבודה. יצאתי עם חברים וניראה לי שפעם ראשונה בחיים השתכרתי בצורה בריאה. (פעם חיסלתי בקבוק שלם של וודקה והיגעתי לבית חולים!!!) היה ממש כיף.
יש לי עוד הרבה דברים שהייתי רוצה לכתוב אבל בתחומים יותר ריגשיים ופחות טכניים ואני לא יודע אם זה יעניין אותכם.

http://www.youtube.com/watch?v=Oj_PB40UC84

ואני חייב אחד של רולינג

http://www.youtube.com/watch?v=KuRxXRuAz-I

אתה לא נורמאלי

למה לנסות להשתכר אם הגעת לבית חולים?
אתה צריך לשתות דברים עם אחוזי אלכוהול נמוכים
ולא לשאוף להשתכר!
ומה כייף בכלל בלהשתכר זה איבוד שליטה

שמבול

New member
זה היה בתקופה אחרת

כשהייתי שותה ולוקח כל דבר יותר מידי. זו היתה תקופה לא מאוזנת בשבילי. חברים שלי תמיד אמרו לי שאני לא יודע להשתכר. סך הכול לא השתכרתי הרבה בחיים אבל כל פעם שעשיתי את זה זה היה אסון. והפעם עם הבקבוק וודקה ניראה לי גם שהיה לי איזה אתגר לראות אם אני בכלל יכול לגמור את הבקבוק הזה. זה היה מטופש אבל זה היה כבר מזמן ואני לא במקום הזה.

orald

New member
לא מתה על וודקה.

לפני כמה חודשים שתיתי כמעט בקבוק יין שלם, כמעט ליטר, ובפעם הראשונה בחיי השתכרתי מספיק בשביל להקיא.
וליפול די חסרת אונים על הרצפה.
ולפרפר ולרעוד חסרת שליטה באמבטיה.

Fun times, fun times...

זה גם נבע ממצוקות, בעיקר בזוגיות, ושתיתי יחסית הרבה לאחרונה אבל המצב השתפר פה ושם ובכל מקרה אני מנסה להגביל את עצמי.

שמבול

New member
וברור שזה נבע ממצוקות

אני רוצה לשכוח את התקופה הזו. הייתי מוותר על כל המצוקות שהייתי בהן והשטויות שעשיתי בשניה. התקדמתי מאז המון ואני עדיין מתקדם ואני אדם אחר כבר מאז.

אני מתבלטית רבות

אם ללכת למפגש פורום של פורום מיסטיקה.
יש שם אנשים שאני מחבבת ואת חלקם מכירה אבל חזרה לי החרדה החברתית
וגם אני כרגע טיפה דחוקה בכסף וכבר עשיתי תוכניות לבקר חברה
וללכת עם אמא שלי לאנשהו בחג...
וגם לא יודעת כרגע נוח לי מאחורי המקלדת אבל הם לא עושים הרבה מפגשים
אבל מארגנת המפגש גרה מאוד רחוקקק. אז לא יודעת.
התחבורה למקום המגורים שלי גרועה ביותר...
אבל איתם אני ארגיש יותר נוח ממפגשי פורום אחרים... כי הם אנשים אוהבים ומקבלים
ובעיקרון אני לא מרגישה נוח עם כל אחד . נראה אולי אני אבוא בכל זאת...
טוב אולי אני כן אבוא... צריך להתגבר על האנטי חברתיות שלי במידה מסויימת...
חוץ מזה חברה שלי ראתה איזה בחור כשביקשתי ממנה לבדוק על בחור אחר...
ויש לי חשד שזה ידיד שלי שמעולם לא ראיתיו ( אין לי בעיה להיות בקשר עם אנשים שנים
בלי להפגש ואיתו אני בקשר נראה לי קרוב לשלוש שנים ומעלה? נראה לי).
או שאולי זה מישהו אחר.
בכלל זה היה מוזר כי זו פעם ראשונה שהיא ראתה דמות. ואני סתם ביקשתי ממנה בשביל הסקרנות
והמשחק להרגיש אנרגיה. ואז זה היה משעשע כי התחלתי לשאול את כל הידידים שלי שחורי השיער
על כל מיני מאפיינים שהיא ראתה כדי לפצח את החידה. אני עדיין לא בטוחה מי זה ולמה היא ראתה אותו.

מתבלטית=מתלבטת

אממ ומה עוד התחזקה החברות ביני לבין עוד פותרת חלומות.
מעניין שכל אחת מאיתנו פותרת אחרת. אני מנסה עם השכל ומילוני חלומות וטיפונת אינטואיציה
( לדעתי האינטואיציה שלי לא משהו) חברה שלי פותרת טבעית והחברה השנייה פותרת עם ידע פלוס
תקשור ברמה נמוכה. כל אחד פותר איך שהוא מוצא לנכון

הידעתם שחלומות

מרובים על סקס יכולים להצביע על רמת יצירתיות גבוהה?
וכשאנשים לפעמים נמצאים בתקופה מאוד יצירתית ( בלי קשר לאם הם מיניים מאוד או לא),
הם עלולים לחלום בתדירות רבה על סקס?
מעניין אם זה תקף גם לאמיניים.

Brombit

New member
השאלה אם זה מתחבר

גם עם מיניות גבוהה יותר מהרמה הרגילה של אותו אדם, ולא רק בחלומות

רבוטה
המצב הגיע לחרפה שאין לי באמת מה לעשות. ואז נזכרתי בימי הטובים והמאושרים שרציתי לכתוב אפליקציית PC קטנה לעזור לנו לנקות פרוייקט שכתוב בקוד מסויים מקבצים שלא משתמשים בהם.
אז החלטתי שהגיע הזמן לממש זאת והתחלתי לכתוב ב- #C, שחשבתי שאין לי מושג בו, אבל אז התברר שהוא גירסה מתקדמת/דומה ל- borland C++ (שכתבתי איתה איזו סימולציה לפני 4 שנים) כך שלא היה לי קשה להתחיל לתקתק עניינים. אז עכשיו יש לי מה לעשות ואני לא צריכה לקחת חופש XD

קורס WM
התחלנו javascript וזה מצ'עמם רצח, כי עכשיו זה תיאוריה ומאוד דומה לקוד רגיל שאני מכירה מבחינת ההגיון וההתנהלות מולו.
מזל שחילקו לנו חומר כתוב אז פשוט ישבתי והתחלתי לקרוא בכל החומר (הרבה), אז נראה שלקראת הסוף מתחיל להיות מעניין ויותר מורכב (מימוש בשטח). אבל זה לחכות עוד איזה שני שיעורים... >.<

אחיינית חדשה
נולדה לי אחיינית חדשה (לאחי הקטן), מזל טוב.
משום מה החליטו לקרוא לה בשם דומה לשלי (אותו שורש). ניסיתי להבין לפשר העניין ולא קיבלתי הסבר מניח את הדעת. אני תוהה אם זה בשביל לזכור אותי אחרי שאברח מהארץ XDDDDDD

קומיקס של דניאל
המשך עלילותיו של הקומיקס שהוא בעיקר במישור תוכנת התלת-מימד: sketchup. סיימתי את החלק הראשון של הקומיקס (4 דפים), עכשיו מתחיל החלק השני, לצערי עיקר העבודה היא על הרקע המחורבן (לכן אני שונאת לעשות רקעים!). אני צריכה לבנות את החנות של הגיבור, והיא צריכה להיות עם ציוד של מעבדת אלקטרוניקה. הרוב מצאתי ברשת, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא תחנת הלחמה (מלחם, תושבת ומכשיר טרמוסטט). ונאלצה המבורגר המסכנה לבנות את הכל מאפס...
אז אחרי מלחמות עם התוכנה המרגיזה הזו, הצלחתי לבנות מלחם ובסיס התושבת, מקווה שהסופ"ש אסיים את כל המודל XD
בתמונות רואים את מה שעשיתי עד כה

שיר
"לכבוד" הזמר המפורסם ש"שכב" עם קטינות במסיבות חשק.
http://www.youtube.com/watch?v=LPDWkig3-F4

מה זה

אפליקציית PC?
מה זה קורס WM?
JAVASCRIPT זה תוכנה לסרטוטים? או גם לציורים במחשב?
לבנות את החנות של הגיבור כלומר בתלת מימד לא במחשב בדגם במציאות?

למעלה