סיכום שבועי

המשך שאלות:

את ההסבר איך לבנות מצאת באתרים באנגלית?
או שיש כאילו גם בעברית? מאיפה השגת את החלקים לבנייה?

עונה על כל השאלות

1. תוכנה שרצה על מחשב PC.
2. Webmaster - בניית אתרים
3. זה קוד שאיתו אפשר לעשות סקריפטים. לא קשור לציורים וסרטוטים.
4. לבנות בתוכנה תלת מיימדית במחשב (וירטואלי. לא במציאות).
5. youtube
6. אין עברית. אין חלקים - זה וירטואלי, את בונה דרך התוכנה התלת-מימדית.

תודה

queen helen

New member
אייייייייייייייייף - מה זה השיר הזה?

מזל טוב על הכל (חוץ מהקורס)!

אם המדינה הזו רוצה לעשות

שינוי ולמגר את תרבות האונס, אפשר להתחיל באיסור השמעת שירים של עברייני מין. לא משנה כמה הם מוכשרים. יש אחרים, טובים לבריות (אני מקווה) שמוכשרים לא פחות

orald

New member
שלי...

שבוע עמוס מבחינת קשרים.

ביום ראשון הייתי במפגש הטרנס החברתי כהרגלי בקודש. היה טיפה קודר מהרגיל, בצל יום הזכרון הטרנסי החל ביום רביעי הקרוב, 20.11.13, עם סיפורים אישיים על פגיעות מצד החברה.
היי, ניצחתי את כולם עם סיפור עסיסי על ניסיון רצח...אממ, הידד?

בהמשך למפגש יצאנו לאכול בבודהה בורגר בת"א, ודי התאכזבתי. חשבתי שזה יהיה משהו יותר...יותר.
במהלך המפגש והבילוי שלאחריו נהניתי עם החבר החדש והחמוד שלי. הוא כזה מתוק!

ביום שלישי נפגשתי כרגי לעם בני הזוג, היה נחמד, כולנו חיכינו בשקיקה להיפגש שוב בחמישי, לרגל 9 שנות זוגיות ביניהם.

ברביעי אני והחבר החדש...נקרא לו ג', קבענו להיפגש אחרי העבודה. אכלנו במסעדה, הבכנו(טוב, אני הבכתי) מלצר חמוד שהפעיל קצת את הגיי-דאר שלנו והתבודדנו ברומנטיות(וטיפה מעבר
) בפינה מבודדת של עזריאלי.

ביום חמישי נסעתי עם בני הזוג לביתה של בת הזוג, כשבדרך הסענו גם חברה ללימודים של בן הזוג. התברר לי דקות בודדות לפני שנפגשנו שהיא לא סטרייטית בדיוק...אז, אהממ, טיפה פלירטטתי...ומהעובדה שאני מדברת איתה ברגעים אלו נראה שנעניתי די בחיוב.

אז...אולי בת זוג חמישית? או לכל הפחות מישהי מעניינת ומעוניינת שהכרתי.
לפני שנסעתי אליהם הספקתי לקנות את השוקר החשמלי שרציתי שעכשיו נמצא לי בתיק.

היה ערב נפלא עם בני הזוג, מאד נהנינו, ודי לחכימא ברמיזה.

למחרת, שישי, יצאנו לאכול במסעדה צמחונית בעיקר מגוריהם, ולפי בת הזוג מישהי שם שהייתה בוודאות בוצ'ה גאה ככל הנראה שמה עלי עין...לא בדיוק לטעמי אז עין זה כל מה שהיא תזכה לשים עלי.

כשחזרתי לת"א

orald

New member
אוף, נקטע באמצע...

כשחזרתי לת"א בשישי אחה"צ ג' הפתיע אותי ממש לפני העליה לאוטובוס במרכזית החדשה, מסתבר שהוא גם היה שם ורצה לפגוש אותי לפני שייסע לצפון לסופ"ש.
זכיתי לכמה נשיקות וחיבוקים לפני החזרה לבית.

הוא כזה רומנטי וחמוד...

מסתדרת בעבודה, אבל חברה שמכירה אותי שנתיים הזהירה שידידה שלנו שם חקרה לגבי בעניין המגדרי. הנושא הוכחש, ובינתיים לפחות אני מקווה ששום נזק לא נגרם.

החלטתי לנוח בבית הסופ"ש, די מותשת מאירועים השבוע ככלל והסופ"ש בפרט.

queen helen

New member
חשבתי שסיפרת בעבודה

ממה את חוששת?
התנכלויות? פיטורין או סתם ללחשושים במסדרונות? (לא באמת סתם, אני יודעת)

orald

New member
גם, גם וגם? וסיפרתי בעבודה הקודמת, רגע לפני..

שסיימתי שם.

orald

New member
חלק ככה חלק פשוט שתקו, אבל היה ידוע בכללי...

מי ישתקו, הדוסיות היותר צדקניות שחיות עם מקל בעכוזן ומעמידות פני מלאכיות תמימות.

אני מעדיפה שלא לספר כי אני יודעת שהיחס ישתנה לרעה בכללי.

Elle992

New member
שלי..
שוב פעם חוסר קבלה של הסביבה

לא-מיניות, שוב פעם אני שומעת את התרוצים הדוחים והפעם בחסות "זה נוח להיות ולהסתתר מאחורי א-מיניות"

נמאס לי! נמאס לי מאנשים מתוסבכים שמוציאים על אחרים את התסכול שלהם, נמאס לי קצת מבני אדם אנוכיים באופן כללי. זה, הוצאתי את זה.

השבוע היה נחמד, סביר כזה די רגיל,

יותר מדי! אתמול פגשתי את א' וקיבלתי המון מתנות, הבית והחדר שלי מוצף באובר דברים...מקווה לא להתמוטט מזה

ספורט, ניסיתי לעשות משהו שפחדתי לעשות הרבה זמן ויצא טוב בסוף.

שיר Eminem - The Monster ממש אהבתי אותו, אני אוהבת את שרירי ואמינם משלבים ביחד כוחות

queen helen

New member
שלי

הרבה משפחה.
המווווון משפחה!
פגשתי את הדודים מאמריקה אחרי שלא ראיתי אותם מאז שהייתי ילדה.
הם די מגניבים!
קרובה אחרת היתה נוראית.

וגם ביום חופש עשינו מפגש של החברות מהתיכון כמו בימים הטובים ההם (רק שעכשיו דיברנו על ילדים, והריונות, ולידות, ועיצוב דירות. בעצם - הן דיברו...)

מרגישה רע כבר כמה ימים, המורה ליוגה אומרת שזה בגלל שיש ירח מלא. מעולם לא חשבתי שזאת סיבה, אבל נראה מה קורה בחודש הבא.

בשבועות האחרונים לא שרשרתי שיר, אז קבלו פיצוי.

אה, אז אם יש ירח מלא

מרגישים רע ואז הופכים לאנשי זאב?

המורה הזו שלך, לוקחת כדורים או משהו?

למה לא אמרת לי שיש לך קרובים בארה"ב שבאים לבקר? הייתי מבקשת מהם לסחוב לי לפטופ XD

למעלה