רבוטה
המצב הגיע לחרפה שאין לי באמת מה לעשות. ואז נזכרתי בימי הטובים והמאושרים שרציתי לכתוב אפליקציית PC קטנה לעזור לנו לנקות פרוייקט שכתוב בקוד מסויים מקבצים שלא משתמשים בהם.
אז החלטתי שהגיע הזמן לממש זאת והתחלתי לכתוב ב- #C, שחשבתי שאין לי מושג בו, אבל אז התברר שהוא גירסה מתקדמת/דומה ל- borland C++ (שכתבתי איתה איזו סימולציה לפני 4 שנים) כך שלא היה לי קשה להתחיל לתקתק עניינים. אז עכשיו יש לי מה לעשות ואני לא צריכה לקחת חופש XD
קורס WM
התחלנו javascript וזה מצ'עמם רצח, כי עכשיו זה תיאוריה ומאוד דומה לקוד רגיל שאני מכירה מבחינת ההגיון וההתנהלות מולו.
מזל שחילקו לנו חומר כתוב אז פשוט ישבתי והתחלתי לקרוא בכל החומר (הרבה), אז נראה שלקראת הסוף מתחיל להיות מעניין ויותר מורכב (מימוש בשטח). אבל זה לחכות עוד איזה שני שיעורים... >.<
אחיינית חדשה
נולדה לי אחיינית חדשה (לאחי הקטן), מזל טוב.
משום מה החליטו לקרוא לה בשם דומה לשלי (אותו שורש). ניסיתי להבין לפשר העניין ולא קיבלתי הסבר מניח את הדעת. אני תוהה אם זה בשביל לזכור אותי אחרי שאברח מהארץ XDDDDDD
קומיקס של דניאל
המשך עלילותיו של הקומיקס שהוא בעיקר במישור תוכנת התלת-מימד: sketchup. סיימתי את החלק הראשון של הקומיקס (4 דפים), עכשיו מתחיל החלק השני, לצערי עיקר העבודה היא על הרקע המחורבן (לכן אני שונאת לעשות רקעים!). אני צריכה לבנות את החנות של הגיבור, והיא צריכה להיות עם ציוד של מעבדת אלקטרוניקה. הרוב מצאתי ברשת, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא תחנת הלחמה (מלחם, תושבת ומכשיר טרמוסטט). ונאלצה המבורגר המסכנה לבנות את הכל מאפס...
אז אחרי מלחמות עם התוכנה המרגיזה הזו, הצלחתי לבנות מלחם ובסיס התושבת, מקווה שהסופ"ש אסיים את כל המודל XD
בתמונות רואים את מה שעשיתי עד כה
שיר
"לכבוד" הזמר המפורסם ש"שכב" עם קטינות במסיבות חשק.
http://www.youtube.com/watch?v=LPDWkig3-F4