סיכום שבועי

lily kane

New member
סיכום שבועי

1. איך עבר השבוע?
2. היה משהו ג'נדר קווירי / טרנסגנדרי במיוחד השבוע?חיובי/נטראלי/ שלילי?
3. שימו תמונה שלכם או של דמות שהייתם רוצים להדמות לה
4. בהמשך למשחק שהתחיל טום השבוע
האם עשיתם משהו בפעם הראשונה השבוע? אם כן, איך הלך?
ו/או מה אתם רוצים לעשות בפעם הראשונה שבוע הבא?

ESenJi

New member
השבוע שלי

אז בניגוד לתכנונים ולרצונות, לא יצא לי ללמוד לעשות הקסאפלקסאגון עם יותר מ-3 צדדים, ולמען האמת לא יצא לי בכלל לשחק עם הקסאפלקסאגונים בכלל

(לכל מי שתהה מה זה הקסאפלקסאגון - מוזמנים/ות לראות את הסרטון האדיר הזה ביוטיוב, שהוא אמנם נורא מהיר אבל גם נורא מלהיב, ובגללו התחלתי להתעניין בזה בכלל:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AmN0YyaTD60
)

1. עבר עלי שבוע מתיש, אבל זה לא שונה מהשבועות הקודמים.
2. הממ... אפשר לומר שהיו כמה חוויות מעניינות וחדשות בתחום הג'נדרקווירי שלי (אני חושב להתחיל לכנות את עצמי "ג'נדרקוויק", מרוב שדברים שקשורים בנושא הזה קורים סביבי במהירות בשבועיים האחרונים). יש מצב שגרמתי לבחורה סטרייטית לשקול לצאת איתי לדייט (היא יודעת שאני ביג'נדר).
3. התמונה שצירפתי זאת אחת מהתמונות החביבות עלי. כן, זה אני מפגין גבריות בטעות אצל סבתא שלי לפני שלוש שנים, בערך שבועיים אחרי שהסתפרתי (היה לי שיער עד לתחת לפני התספורת). היום יש לי שוב שיער ארוך, אבל זה פשוט כי אני במעין התערבות עם עצמי, ובא לי לנסות לשבור את השיא של שיער עד לתחת. בא לי שיער עד לברכיים (כרגע השיער מגיע לי למרפק).
4. אז כמו שכבר ציינתי, לא יצא לי לעשות את ההקסאפלקסאגון, אבל כן יצא לי לעשות משהו חדש בפעם הראשונה השבוע. למדתי להכין רצועות עוף בצ'ילי (חשוב לציין שאני אסון מהלך בכל הקשור למטבח ובישולים, ואני הטיפוס שלא ממש יודע להכין שום דבר. זה היה חתיכת הישג).

מה אני רוצה לעשות בפעם הראשונה שבוע הבא?
טוב, את ההקסאפלקסאגון, מן הסתם, אבל בא לי גם לעשות גלגול. זאת אמנם לא תהיה הפעם הראשונה שאני עושה גלגול, אבל עברו המון שנים מאז הפעם האחרונה שהרשתי לעצמי פשוט לקחת מזרון ולעשות גלגול, או ללכת לאיזה פארק ולהתגלגל שם. אם הגלגול ילך טוב, אולי אני אעשה גם גלגול לאחור, סתם כדי לראות אם אני עדיין זוכר איך.

זהו, זה היה השבוע שלי.

lily kane

New member
ואוו הסרטון ממש גאוני

המון בהצלחה בהכנת כאלו
אני מזמין אחד עם הסמל הביסקסואלי

כיף לך

על השיער שלך. אני לא מצליח/ה לגדל אותו ארוך בכלל
מנסה כל פעם מחדש ומתייאש/ת
ובהצלחה עם הגלגול בפארק

אני ממליצ/ה ללכת לים, ומיד כשמגיעים פשוט להוריד את הבגדים מה יותר מהר ולרוץ לתוך המים
זו חוויה שבטוח הרבה אנשים עשו פעם אחרונה בגיל שש
וזה עצום
עשיתי את זה ביום שישי

זה כל כך מגניבבבב

בזבזתי על הסרטון הזה ארבע דקות מההפסקה שלי! זה הרבה! כי זה מגניב!

lily kane

New member
סיכמוישן

1. רגוע יחסית לעצמי
2.העלתי תמונה יותר גברית (יחסית) של עצמי לפייסבוק (ראו סעיף 3)
והיו דיבורים על עזרה של א/נשים בשביל להשיג לי בינדר

4. לא הצלחתי לחשוב כל השבוע ואז הגיע הסופ"ש ואלו לי שתי רעיון
1. לחפש ולהוסיף קישורים לפרום :)
עכשיו אני ארגיש יותר מחיבות ואשתדל באמת לעשות את זה עד הסופ"ש הבא

ליזי133

New member
אוקיי....

1. איך עבר השבוע? השבוע עבר בסדר. לפחות נראה לי, ממה שאני זוכרת.... אתמול הלכתי עם אמא שלי לקנות שמלות אחרי שהרבה הרבה זמן רציתי, אבל אתמול הרגשתי דיי 'גברי' ואז הרגשתי שאני לא כל כך רוצה ללכת לקנות שמלות, וניסיתי להכניס את עצמי ל'מוד' 'נשי' אבל לא הלך כל כך, אבל דווקא הלך דיי בסדר נראה לי... וקניתי שתי שמלות ואני רוצה לקנות עוד אחת שמדדתי אבל לא קניתי....
2. היה משהו ג'נדר קווירי / טרנסגנדרי במיוחד השבוע?חיובי/נטראלי/ שלילי? מה שכתוב למעלה....
4. בהמשך למשחק שהתחיל טום השבוע
האם עשיתם משהו בפעם הראשונה השבוע? אם כן, איך הלך?
ו/או מה אתם רוצים לעשות בפעם הראשונה שבוע הבא?
לא יודע/ת... אני אעדכן אם כן יהיה משהו או אם כן אדע.... חיחיחי

השבוע שלי

עבר יחסית בסדר.. בעיקר לימודים לפסיכומטרי, חוץ מזה לא משהו מעניין חוץ מהצרות הרגילות :) הלימודים הולכים די טוב, הנה משהו שאני די טוב/ה בו

קניתי מכשיר להסרת שיער של בראון אחרי המון זמן שחלמתי על זה, וזה עובד פשוט מעולה! גם לא כואב כמעט (אם כי אני בנאדם עם הרבה כח סבל
אז אני לא ראיה למה כואב ומה לא)

הגעתי למסקנה שאולי אני צריכ/ה להשתחרר יותר, כלומר לעשות שטויות ולהשתגע קצת יותר. אבל מה לעשות שאני טיפוס רציני להחריד, מאז שנולדתי
רואים את זה גם בתמונות
אני לא יודע/ת אם פשוט לקבל את זה, למרות שאנשים לא תמיד מתים על זה, או לעשות משהו קיצוני שישנה את זה אולי. כי זה מפריע לי
כבר היו התקדמויות ונסיגות בנקודה הזאת לאורך חיי
מה דעתכם/ן?

והנה תמונה שלי, מפורים לפני כמה שנים לא זוכר/ת בדיוק

both

New member
השבוע שלי

איך עבר השבוע?
סביר פחות או יותר. עדיין נמצא על "רכבת הרים" מבחינה רגשית עם כל עניין הג'נדר שלי ומחשבות על איך אני רוצה לחיות את חיי.
היה משהו ג'נדר קווירי / טרנסגנדרי במיוחד השבוע?חיובי/נטראלי/ שלילי?
היו כמה דברים חיוביים- מלבד אותו יום בו הגננת שאלהאת אשתי אם הייתי גבר פעם, הלכנו אתמול לפסטיבל הלסביות והגייז פה וראיתי המון ג'נדרקווירים וטרנסג'נדרים. דיברתי עם כמה מהם שסיפרו לי על ארגון שבו מספקים מידע, ייעוץ ואפילו קבוצות תמיכה והם הזמינו אותי לבוא לנסות. אז החלטתי לכתוב להם אימייל ולבדוק אם מישהו מהיועצים שלהם מדבר אנגלית, כדי שאוכל לדבר איתם ביתר קלות ולשאול שאלות.

אשתי ואחת מחברותיי החלו לקרוא לי "מייקי"- זה עדיין בגדר ניסוי כדי לראות אם זה באמת השם שהייתי רוצה להשתמש בו או לא.
בנוסף, המשכתי לדבר עם אשתי לעומק והסברתי לה על כל הפחדים שיש לי לעתיד. במיוחד יש לי פחד שאולי מתישהו ארגיש שאני כן רוצה לעבור שינוי פיזי, ואני יודע שזה משהו שיכול להרוס מערכות יחסים שנבנו לפני כן. לשמחתי המרובה, היא הרגיעה אותי שלמרות שהיא אמרה לי בעבר שהגבול שלה הוא שינוי פיסי וזה יכול להוות בעיה רצינית אם אחליט לעשות זאת, היום היא מרגישה שגם אם אחליט בשלב מסויים בעתיד על שינוי, נוכל להתמודד עם זה יחד. אמרה לי שהיא אוהבת אותי ותמיד תאהב ודבר לא ישנה זאת..אפילו אם לא יהיו ציצים ויהיה לי איבר מין גברי במקום נשי. כמובן שקשה לי לעכל את זה עדיין ולהאמין, כי אני יודע שהיא אוהבת את המראה שלי כאישה ונמשכת לגוף נשי, אבל במידה מסויימת זה כן הרגיע אותי והוריד קצת לחץ מעלי כי לאחרונה בהחלט עלו לי הרבה יותר מחשבות על לקיחת טסטוסטרון והסרת החזה (למרות שאני אפילו לא יודע אם בכלל אוכל לעשות משהו גם אם אחליט שכן, מכיוון שיש לי בעיות בריאות ויש סיכוי שרופאים לא ירשו לי לעבור שינוי). אני אפילו לא יודע אם המחשבות האלה עלו לי כי זה משהו שבאמת אני מרגיש שצריך לעשות או בגלל שידעתי שזה נושא שאסור לי לחשוב עליו בכלל, אם אני לא הייתי רוצה להרוס את נישואיי. אני מקווה שלאט לאט תחושת הצורך תרד מעצמה כי בעבר לא הרגשתי דחף חזק כל כך לעבור כל שינוי פיסי מלבד הדרך בה אני מתלבש או מסתפר.

בהמשך למשחק שהתחיל טום השבוע האם עשיתם משהו בפעם הראשונה השבוע? אם כן, איך הלך?
כן. התחלתי לדבר בלשון זכר גם בדיבור, כשאני מדבר עם חברות מישראל בטלפון או בסקייפ. אה, וסוף סוף הזמנתי ביינדר!

מה אתם רוצים לעשות בפעם הראשונה שבוע הבא?
אני מקווה שהביינדר יגיע ואוכל ללבוש אותו בפעם הראשונה כשאלך למצעד הגאווה.

lily kane

New member
היי

אני יודעת שאתה עובר זמן קשה אבל נסה לקחת גם את הטוב עם הרע
יש לך אישה נהדרת שאוהבת אותך בטוב וברע בין עם תיהיה בן ובין אם בת היא יודעת שאתה אותה אישיות ומוכנה ללכת לקרתך ולא להשאיר אותך לבד שם וזה ממש לא מעט
ובירכותי על הבינדר אני מת להשיג אחד ואולי זה עוד יקרה

both

New member
צודק במאה אחוז

ובהצלחה, מקווה שגם אתה תשיג ביינדר מתישהו בקרוב

lily kane

New member
יש סיכוי שאני מקבל אחד בקרוב

אני אספר יותר ברגע שאהיה בטוח

טומבוית

New member
סיכומיישן

עבר כל כך הרבה השבוע..
הסתפרתי שוב קצר.. למרות שרציתי להאריך.. הרבה מחשבות על שינוי מין אבל מרגיש לי מוזר שפונים אלי בזכר..
אני מרגישה שלחזה שלי יש נוכחות גם כשאני לובשת שחור ולא צמוד... בא לי חולצת FTM.. איפה אני משיגה?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q83/942574_10200614527019801_1952117835_n.jpg

בהמשך למשחק..
הצעתי לחברה שלי להנשא לי עם טבעת יהלום והכל :) :) :)
ליד הים... ההסכמה לא הייתה כמו בסרטים.. אבל עדיין כן!!!!!!!!!

both

New member
מזל טוב!!!

מאחל לכם רק טוב וחיים שלמים של אושר ואהבה.

מזל טוב גם על החולצה, עכשיו תהיה על קוצים עד שהיא תגיע כמו שאני על קוצים עם הביינדרים שלי (אני עוקב אחרי המשלוח וזה הגיע למכס בגרמניה, עכשיו השאלה רק מתי ישחררו את זה שיוכלו להגיע אלי. ההתרגשות גוברת)

למעלה