השבוע שלי
אז בניגוד לתכנונים ולרצונות, לא יצא לי ללמוד לעשות הקסאפלקסאגון עם יותר מ-3 צדדים, ולמען האמת לא יצא לי בכלל לשחק עם הקסאפלקסאגונים בכלל
(לכל מי שתהה מה זה הקסאפלקסאגון - מוזמנים/ות לראות את הסרטון האדיר הזה ביוטיוב, שהוא אמנם נורא מהיר אבל גם נורא מלהיב, ובגללו התחלתי להתעניין בזה בכלל:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AmN0YyaTD60
)
1. עבר עלי שבוע מתיש, אבל זה לא שונה מהשבועות הקודמים.
2. הממ... אפשר לומר שהיו כמה חוויות מעניינות וחדשות בתחום הג'נדרקווירי שלי (אני חושב להתחיל לכנות את עצמי "ג'נדרקוויק", מרוב שדברים שקשורים בנושא הזה קורים סביבי במהירות בשבועיים האחרונים). יש מצב שגרמתי לבחורה סטרייטית לשקול לצאת איתי לדייט (היא יודעת שאני ביג'נדר).
3. התמונה שצירפתי זאת אחת מהתמונות החביבות עלי. כן, זה אני מפגין גבריות בטעות אצל סבתא שלי לפני שלוש שנים, בערך שבועיים אחרי שהסתפרתי (היה לי שיער עד לתחת לפני התספורת). היום יש לי שוב שיער ארוך, אבל זה פשוט כי אני במעין התערבות עם עצמי, ובא לי לנסות לשבור את השיא של שיער עד לתחת. בא לי שיער עד לברכיים (כרגע השיער מגיע לי למרפק).
4. אז כמו שכבר ציינתי, לא יצא לי לעשות את ההקסאפלקסאגון, אבל כן יצא לי לעשות משהו חדש בפעם הראשונה השבוע. למדתי להכין רצועות עוף בצ'ילי (חשוב לציין שאני אסון מהלך בכל הקשור למטבח ובישולים, ואני הטיפוס שלא ממש יודע להכין שום דבר. זה היה חתיכת הישג).
מה אני רוצה לעשות בפעם הראשונה שבוע הבא?
טוב, את ההקסאפלקסאגון, מן הסתם, אבל בא לי גם לעשות גלגול. זאת אמנם לא תהיה הפעם הראשונה שאני עושה גלגול, אבל עברו המון שנים מאז הפעם האחרונה שהרשתי לעצמי פשוט לקחת מזרון ולעשות גלגול, או ללכת לאיזה פארק ולהתגלגל שם. אם הגלגול ילך טוב, אולי אני אעשה גם גלגול לאחור, סתם כדי לראות אם אני עדיין זוכר איך.
זהו, זה היה השבוע שלי.