שלי..
א-מיניות
כפי שכתבתי כבר בהודעה כאן הכרתי מישהי והצלחתי דרך השיחות שלה איתי(למרות שרוב השיחות לא ממש דנו על א-מיניות) להראות לה ערוץ אפשרויות חדש שהיא לא ממש הכירה והבינה לפני וגם לא חשבה שהיא יכולה להכנס תחת המטריה הא-מינית בכללותה, אז זה משהו שאני מרגישה נהדר לגביו כי הרגשתי עליה שהמצב הנתון שהיא הייתה בו כביכול "מינית" זה לא המצב האידיאלי שהיא באמת רוצה ומאמינה בו. אז זה דבר מאוד משמח ומלבב עבורי...ואני לא לוקחת שום קרדיט כי זה הכל בזכותה בעיקר שהיא הצליחה לפתוח את הראש ולשמוע ולהבין...אז זה דבר נהדר,
שוב השבוע נתקלתי באוזניים אטומות וביקורתיות..
אני משתדלת להסביר ככל יכולתי אבל גם לי יש גבולות והפתיל שלי הוא לא אין סופי, לפעמים אני מודה שכשאני רואה שמישהו מדבר בצורה של טאבו ומנסה לקבוע לי בניסוח שלו האם אני כן או לא א-מינית אז אני לפעמים יכולה לדבר בטון המתאים לאותו מצב, המבין יבין. אבל באמת שמשום מה לא נגמרה לי הסבלנות להסביר וללכת עם האמת בזהות המינית שלי, יש אנשים שקשה להם ואני יודעת....אני יודעת שזה קשה להתמודד עם המצב הזה ביום יום ורק בחצי שנה האחרונה אני שמה לב כמה זה קשה, אז אני יכולה להזדהות איתכם עכשיו..אחרי שאני חווה בעצמי את החברה האטומה והחסרת קבלת השונה וכו'. אז שוב פעם קיבלתי ביקורות ולמה ואני לא מבין למה שאשה לא תרצה לחוות יחסי מין ואהבה וזוגיות ובלה בלה בלה, פשוט זה מצב לא קל ואני משתדלת באמת לעמוד בצורה טובה ולהסביר את המצב של הקהילה כלומר מזה א-מיני. לפעמים זה עובד..ולפעמים גם כמו במקרה של הבחורה מגלים אנשים שהיו אבודים בדרכם..
בעבודה היה משהו קצת שונה השבוע העובד שעובד איתי יצאה בנינו שיחה קצת יותר מעמיקה מאשר לדבר על אה ודה ולמה X לא לקח את Y ולמה הסחורה מאחרת להגיע
ויצא שיחה טובה לא על א-מיניות אבל פתאום אני מרגישה שהדו-שיח הרגיל שלנו נפתח למחוזות אחרים ויש יותר אפשרויות לנושאי שיחה. זה נחמד..בכל זאת אני תקועה איתו כמעט 8 שעות אז טוב שיהיה על מה לדבר,
הייתי אמורה ללכת השבת לאמא ולא הסתדר..והיא כל כך רוצה להיות איתי, להקשיב לי, אתם יודעים..בת יחידה יש לי רק אבא ואמא אז מצב לא קל, אבל הבטחתי לה שבשבועות בטוח אני מגיעה,
עשיתי שלשום בדיקת דם.
אני לא מתלוננת בדר"כ על בדיקות דם בכלל ולהפך, זה דבר אהוב עלי. משום מה בפעמים האחרונות זה יצא גרוע..החתך לא נסגר מהר לוקח לו כמה ימים במקום גג חצי שעה כמו שתמיד היה, ניהיה שטף דם קל כזה באותו מקום..הזוי לגמרי לא יודעת מה השתבש שם אבל זה לא הבדיקות דם של פעם
לא ציירתי כלום השבוע....אני חושבת שאני לא ממש במוזה, גם העייפות לא יודעת..נפלה עליי עייפות כזו שאני לא ממש באנרגיה, עייפה השבוע הייתי עייפה אני לא יושנת בלילה הכל חרא. ניחא,
הזמנתי תור למעבדת שינה בתל...השומר, כן..אמ אחרי המעבדת שינה כאן באשדוד שלא מצאו כלום הרופאת א.א.ג הפנתה אותי למעבדת שינה המקצועית בתל השומר ששם ימשיכו לבדוק, אז אתמול סידרתי את. זה לא להזמין תור רגיל...זה לשלוח להם בפקס את ההפניה והם שולחים......בדואר..תור!
גועל נפש, למה אני לא צריכה לבחור תור שמתאים לי..מה הקטע לשלוח לי בדואר מתי שטוב להם..גועל..נפש!
בכללי מצב בריאותי לא רע, חוץ מהבדיקת דם שהורידה לי קצת כוח, בבית רגיל...אה! נזכרתי. השבוע ביום ראשון העברתי את שולחן העבודה/מחשב לסלון..זה ממש פינת עבודה ענקית עם מדפים עם דלתות ולמטה ולמעלה ובלה בלה, קיצור חשבתי שזה יעזור לי להמעיט את השימוש במחשב...נע! לא עזר בכלל..להפך..אני חוששת שבגלל שזה קרוב למטבח זה מרכז לי את כל הפעילות על פינת העבודה
זהו בכללי...השבוע שלי בהחלט היה בסימן הא-מיניות, הקטע של הבחורה הקטע שנתקלתי לא מעט במקרים של חוסר הבנה וקבלת הא-מיניות שלי והצורך להסביר..ולא תמיד מבינים
אז שבוע פורה ומעניין..יחסית, נחמד לא רע. נסיים בשיר
http://www.youtube.com/watch?v=fe4EK4HSPkI פשוט אהבתי את השיר הזה...לא יודעת למה
ומשהו אחרון לסיום-התמונה זה של ריו-דה-ז'ניירו וזה אחד המקומות שאני חולמת לבקר פעם לפחות פעם אחת לפני שאמות..לא יודעת תמיד אהבתי את הנופים האקזוטים והמקומות הכה אפלים ומסוכנים והמקום הזה משלב הכל ביחד...אולי בלילה זה באמת יפה(כמו בתמונה) אבל לא אכפת לי, לילה ..יום, אני הבטחתי לעצמי להשתדל לעשות הכל בשביל לטוס לשם