סיכום שבועי

memee2

New member
זה סתם בזבוז כסף

לגור בנפרד. היום המחירים כול כך יקרים שעדיף לגור תמיד עם מישהו. לגור עם שותף או שותפה זו סתם טראומה נוספת. לפחות אותה אני כבר מכירה ורגילה אליה. אני גם לא יכולה לדמיין את עצמי עוברת כרגע. אין לי כוח לעוד בעיות שכנים, צנרת ובעל בית.
אני קוראת לה תוכיה

Brombit

New member
השבוע נגמר רק עכשיו

הייתי בצעדה, אין לי כוח לפרט
(ד"ש ל-niwo שהספקתי רק לראות בחטף)
הייתי צריכה לברוח כי תכננתי ללכת ל"בודהה". אכלתי עוד טורטיה מהממת

אני לא זוכרת כרגע עוד דברים ואין לי כוח לחשוב

השירים הם שוב של אותן להקות, אין חדש תחת השמש...
אבל! סיימתי לבדוק את סיבוב השירים האחרון, והשבוע אני אתחיל לבדוק המון שירים חדשים D: אני ממש מתרגשת

Brombit

New member

היה יותר מדי תאבון, גמרתי את זה תוך איזה שתי דקות
תוך כדי לחימה בבריחת רטבים לעבר השקית וקצת לעבר המעיל.

Brombit

New member
אפיזודה קטנה

דוד שלי סיפר לאמא על איזו סצנה קומית (אין לי כוח לפרט...)
בקיצור אפשר להבין מהסצנה שמישהי שכבה עם ארבעה גברים, והדוד הסביר "גם היא שרמוטה". אני לא יודעת עד כמה הוא היה רציני, או האם/עד כמה הוא זלזל בה... בכל מקרה לא היה לי כוח להתחיל להתערב, להסביר ולחנך :/

ואם כבר, נזכרתי בעוד משהו- סיפרתי לאמא על הצעדה, וזה הוביל לעוד שיחה על האם מין זה חשוב, כמה זה משפיע וכמה זה מושפע. היא עדיין חושבת שזה חבל שאני א-מינית, אבל לשמחתי הפעם זה לא עשה לי רע. בין השאר כי התווכחתי איתה כהוגן
עוד לא מיציתי את השיחה על הנושא (דיברנו בנסיעה והפסקנו כשהגענו), נמשיך באיזו הזדמנות

וחוץ מזה עדיין לא אספתי אנרגיה כדי לכתוב למטפלת "הרצאה" בנושא מיניות .vs רומנטיקה...

Brombit

New member
אוקיי, עוד זכרון חזר אלי

נפגשתי עם מישהי שהיתה אתי בבי"ס עד כתה ו'. תולדות חייה בקצרה- היא זכתה להורים די איומים, והפכה ל... רדודה, הייתי אומרת. נפשית ושכלית.
היא הזמינה אותי למימונה העירונית. אמרתי, כמה גרוע כבר יכול להיות

כצפוי היה משמים
הופעות של זמרים מזרחיים, וחוץ מזה הרבה כלום...
היא רצתה שאני אשאר איתה לעוד הופעה, ואמרתי לה שממש משעמם לי ואני הולכת. היא התחננה ונדנדה לא משנה מה אמרתי. בסוף פשוט הלכתי...
אחרי יומיים היא הזמינה אותי בטלפון לצאת איתה ועם עוד שני בחורים. לא התחשק לי לפגוש אותה שוב, וגם לא את הבחור ה"חמוד" לדבריה שהיא רצתה להכיר לי. אמרתי לה אלף פעם שלא בא לי, והיא כהרגלה נדנדה, ולא היתה מוכנה לקבל סירוב בשום אופן. בסוף, לראשונה בחיי, שמתי אותה בצד לדבר לעצמה
אחרי איזו דקה פשוט ניתקתי.

כשפגשתי אותה, התחוור לי שאני עדיין מדברת ביותר שחרור עם אנשים טיפשים שלא ממש מקשיבים :/ קצת עצוב.

queen helen

New member
שלי

התחיל בחיפה אצל חברה, שם ציירתי לוטוסים על קירות והדרדרתי מהכרמל (עד עכשיו יש לי סימנים כחולים ברגליים).

לחזור לעבודה היה קשה מאד. על הבוקר של שלישי טלפון ממשרד ממשלתי - הקדימו לנו את הביקורת ביותר משבוע, וגם נתנו לנו "שיעורי בית". יצא ששלושה ימים במקום לעבוד (ולא שחסר) עשיתי טבלה. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...

מצעד השרמוטות היה מצויין, הרבה יותר טוב מזה של שנה שעברה.
חברות/י הפורום בעבר ובהווה הפתיעו לטובה, וגם עוד כמה אנשים (שלא קשורים לפורום).
העלתי תמונות שלי לפייסבוק - אני קצת חרדה מתגובות מבחילות של האנשים מהעבודה מחר.

שיר שקשור למצעד (כי אין כמו גברים או ילדים שאומרים לנו איך להתלבש)

p019

New member
מכשפה וסנילית? צרוף מסוכן

את עלולה לקלל מישהו שכבר קיללת ולא חזרת.
את חושבת שקללות זה כמו 1-? הן מבטלות אחת את השניה?
או אולי שתי קללות זו הופחות לברכה ואז את ממש בצרות

למעלה