צעדת השרמוטות:
אתמול הגעתי לת"א לבושה באווירת השרמוטות XD וקבעתי עם קוויני בכיכר רבין. קניתי גם את הגופייה שהופקה במיוחד לצעדה ובעזרת גאיה (שמומחית בלהחליף בגדים בפרהסיה) ביצעתי החלפת בגדים ציבורית בלי שאף אחד ממש ירגיש או ייראה משהו
אז בצעדה היו עוד חברים מהפורום וזו היתה נציגות ממש יפה של הקהילה הא-מינית. כל הכבוד חבר'ס!
והיו המון אנשים. זה היה מרשים וכייפי. ומאוד שמחתי לקחת חלק בזה. לצערי בסוף היום גיליתי שנשרפתי (החזאי אמר שיירד בכלל גשם, מי חשב לשים קרם הגנה)
רבוטה:
שלשום ניגשתי לבוסית שלי ושאלתי אותה אם יש לה משהו לספר לי. התכוונתי לגבי "מי מחליף את ראש הצוות שלי" בעוד כחודש וחצי. אבל היא הפתיעה אותי במשהו אחר.
הוציאה מעטפה (לא. לא כסף) ובתוכה היה מתנה של סופ"ש זוגי כאות הוקרה על העבודה הקשה שהיית לנו בחודשים האחרונים.
עכשיו יש לי את זה ובנוסף היום הבודד בבית מלון שזכיתי בפורים. מעניין אם אפשר לאחד אותם ואז יהיה לי סופ"ש ארוך יותר XD
בסוף היא גם אמרה לי מי מחליף את ראש הצוות. מסתבר שהם סידרו את זה שמישהי אחת שסופחה אלינו באופן זמני לעזור (כשהייתי כאילו ראש צוות) תהפוך לראש הצוות שלי מבחינה ניהולית (בחורה סבבה). אבל היא לא תקח החלטות מבחינה מקצועית מכיוון שאין לה את היידע המקצועי. ולכן הם סידרו את זה באופן הבא:
הצוות שלנו מתעסק בשתי אפליקציות (אחת "שלי" והשניה של שאר הצוות שגם בה אני לוקחת קצת חלק). יהיה ראש צוות אחד (המחליפה ההיא) ושני מובילים מיקצועיים – אחד לכל אפליקציות (ז"א, "לוקחי החלטות מקצועיים") . מוביל אחד זה הבחור שעזר לי בזמנו כשהייתי ראש צוות (הוא לא יהיה תחת ראש הצוות החדשה) והשני יהיה אני (תחת ראש הצוות החדשה).
הסידור הזה נשמע לי דווקא סבבה. אז אפשר להירגע...
הבוסית רצתה לדעת שוב אם אני מעוניינת לקחת את השרביט, הבהרתי לה שזה בלתי אפשרי כי זה אומר ששוב אאלץ לעשות עבודה כפולה (ניהולית ומקצועית) ואי אפשר לחיות ככה. מעבר לעובדה שהחלק המקצועי הרבה יותר מעניין אותי מאשר הניהולי.
שיעור ציור:
אז לא הספקתי 45 ציורים עד להיום. הספקתי רק 12 XDDDD.
אני מניחה שזה בגלל שאני מאוד קפדנית ואם משהו לא מצליח אז אני עושה שוב עד שזה מרגיש לי "טוב". וגם בגלל שאין זמן (אחרי שאני חוזרת מהעבודה, לא תמיד יש לי כח) וגם בגלל שהשבוע היה לי עמוס אחה"צ בעיסוקים אחרים מעבר לשהייה רגועה בבית...
לא נורא, המדריכה אמרה שזה בסדר (טוב, באמת לא צריך להיות לה אכפת במיוחד אם זה רק מגדיל מבחינתה את כמות השיעורים – יותר כסף). ולכן קבענו להיום שיעור קצר של חצי שעה שבו היא תיתן פידבקים והכוונה.
אז במקום שיר
אני מצרפת דוגמית לציור של שיעורי הבית (שתבינו מה אני צריכה לעשות).
גברים חמודים, תסלחו לי שאני מציגה דווקא גוף של גבר (יתכן שזה מביך אתכם), אני עושה פה פוליטקלי קורט בגלל שתמיד מפלים באומנות את הגברים ומציגים רק גוף של אישה כמודל אמנותי XD אז אני מראה שגם גוף של גבר הוא אומנתי לא פחות!
המטרה היא לנסות "להעתיק" את הפוזה בצורה כמה שיותר מדוייקת. להבין את הקימורים ולאן כל הקווים הולכים. כמובן זה לא יוצא אחד-על-אחד כי אני עושה הגדלה, אבל ככה לומדים את האנטומיה ואיפה כל האיברים והשרירים מונחים.
ככל שאתאמן יותר עם מגוון גדול של פוזות, כך "אלמד" יותר את האנטומיה ובסוף אוכל לצייר רק "מהזיכרון" ללא הצורך במודלים כרפרנס...
כלי עבודה: פוטושופ.
המדריכה אמרה לי שלה לקח כחצי שנה להגיע למצב שאינה צריכה כל הזמן מודלים כרפרנס, אבל היא עבדה על זה המון שעות בשבוע, אני מניחה שלי ייקח יותר משנה