סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
מה התרחש בחייכם (חוץ מסקסולוג מטריל)?

ביחייאת שרשרו שיר!

וסתם תהיה - האם דעתכם על קבלת טיפול פסיכולוגי (או דומיו) השתנתה השבוע?

רבוטה:
ביום רביעי המחשב שלי החליט לעשות שביתה איטלקית ונותרתי בלעדיו לשאר הימים. מה שאילץ אותי להתחיל לחפש עמדות אחרות שאוכל להמשיך לעבוד איתן כי זה ממש לא מעניין את הממונים שאין לי מחשב. הם תמיד אוהבים לפתור את הבעיה ב: "תסתדרי".

אז ביום חמישי המחשב היה אמור לחזור מתיקון אבל בגלל כל הרמות הכוסית לכבוד פסח הודיעו לי שאין אנשים ואני אקבל אותו רק ביום ראשון...
בתגובה, ראש הצוות שלי אמרה לי: "תמצאי איזה גבר שיעזור לך לסחוב אותו מהמעבדה"
למה? ממתי המהנדסים הפכו להיות סבלים? זה לא התפקיד שלהם ובהחלט לא שלי. שתחכה. נמאס לי להוציא פתרונות מהשרוול רק בשביל שהיא תראה טוב בעיני אחרים.
(בסוף ישבתי על המחשב של הסטודנט שלא נמצא בימי חמישי XD)

שיעור בציור:
עשיתי שיעורי בית. המודלים שלי הם בחורות ערומות XD
קצת מפריע לי אבל תוך כדי שיעורי הבית הבנתי שבשביל ללמוד ל"ראות" את הפוזה בצורה נכונה. כמה שפחות בגדים על הבן אדם, ככה רואים יותר טוב. נו שוין...

מתנת פורים:
נראה שאנצל אותה אחורי פסח. עדיין לא החלטתי מתי. זה בטוח יהיה בת"א.
הטרול כבר הציע את עצמו כבן זוג, תמורת סכום סמלי XDDD אמרתי לו שישכח מזה, הוא בטח ירצה לגנוב את הברזים מבית המלון.

דעתי לגבי טיפול פסיכולוגי:
לאור הדיון שהיה כאן. המסקנה שלי לגבי מטפלים:
1. מבחני תנאי לקבלת רישיון האומדים מהי רמת האגו והכבוד שהמטפל "סובל" ממנה ועד כמה היא יכולה לסכן את המקצועיות שלו.
2. רמת רגישות נכונה שתתן למטפל את האפשרות גם להיות רגיש כלפי מטופלים שדורשים זאת (כבר הייתי אצל מטפל אטום רגשית. מזעזע).
3. מטפל טוב הוא כזה שממשיך להתפתח מקצועית הן מהכיוון המקצועי של סדנאות, הרצאות, מאמרים וכל מיני חידושים. והן גם מצד המטופלים שלו (שמהם הוא יכול בהחלט ללמוד הרבה דברים שבעולם המקצועי לא תמיד מעורים לו).
4. המטפל יהיה חייב לעבור בעצמו טיפולים פסיכולוגיים קבועים לאורך כל שנות הטיפולים שלו. אם הוא מפסיק, הרישיון שלו יילקח.
5. המטפל יהיה חייב לעבור שוב את מבחן הרישיון אחת לכמה שנים, יחד עם דו"ח מהטפלים שלו. מחלת "אגו" לעיתים מופיעה אחרי צבירת כח והשפעה ויש לוודא כי המטפל לא מהווה סכנה למטופלים שלו.

ולגבי מטופלים:
לעולם אל תלכו למטפל מהסוג שהיה כאן...

שיר:
אז לאחרונה התחלתי למצוא כל מיני להקות רקדנים קוריאניות. הפעם נתקלתי גם במשהו דומה אבל קורע מצחוק.
ראשית עליכם לצפות בקליפ הזה. ללהקת הבנות קוראים: "brown eyed girls" והן קוריאניות. שימו דגש לתנועות הריקודים שלהן ולקטע בסוף עם שתי הבנות. (תסלחו לי על כל המיניות שהוא נודף)
Abracadabra

אחורי הנ"ל:
יש איזו קבוצת בנים קוריאנית מפורסמת. לא הבנתי כל כך מה הם עושים אבל הם גם כן אנשי בידור, סלבס ושות. אולי סוג של להקת בנים כמו "Nsinc" . מה שכן, הם החליטו שמשעמם להם והם רוצים לעשות משהו לקהל שלהם. אז בחרו בשיר/קליפ הזה כמושא למשהו פארודי.
התוצאה היא לפניכם (דלגו לדקה 6:26 אם אין לכם סבלנות לראות את תהליך הגיית הרעיון). עם תרגום באנגלית שתבינו על מה הם מקשקשים:
2PM + 2AM make Super Crazy Video

אני נקרעתי מצחוק (וגם הם, כשהקליטו את השיר).
ד"א, בנות הלהקה המקורית מצטרפות אליהם לקראת הסוף.

תהנו ^_^

niwo

New member
שיואו אני אוהב שלהקות עושות קאברים ללהקות

אחרות.
ואם זה פארודיה אז זה עוד יותר מגניב.
ככה התחלתי עם להקות קוריאניות.
ואני זוכר שנסיתי לחקות בזמנו את abracadbra (הריקוד), אבל אני וריקוד לא חברים.

הורדתי mirror של הרקדניות

black queen המעולות שעשו לזה cover שמאוד אהבתי (קצר ולעניין ובלי הקטע המעצבן לפני הפזמון).
דווקא די הצלחתי לחקות את הצעדים מהן. הן פשוט מהירות מידי אז צריך לשבת על זה איזה יום וללמוד כמו שצריך.
http://www.youtube.com/watch?v=HKyYh3rRaEQ

Elle992

New member
שלי..

נום נום, החג הזה סיוט...אני מרגישה כמו סביבון רצה ממקום למקום.
הגוף שלי גמור סחוט שפוך....אני כזה נרדמת בעמידה אבל לא מראה לאנשים סביבי,

קורים דברים טובים, בעיקר בפאן האישי סוף כל סוף אני מעזה לעשות/להגיד דברים שלא העזתי לפני.

היה לי יום הולדת ביום שבת והלכתי וקניתי דברים וזה ראו תמונה. היה סבבה בבוקר מרגע שהתעוררתי הרגשתי נורא והייתי בדאון כזה לא רציתי לאכול/לשתות לראות אף אחד, פתאום בשעה 6 משהו התהפך וידיד בא ויצאנו והכל השתנה לטובה ונהניתי נורא ושמחתי

בעבודה רגיל, מעמיסים עליי יותר מדי אבל זה בגלל החג אז אני סובלת בשקט,

החלטתי בצורה רצינית ללכת בחג שיש לי זמן ולקנות ציוד לציור, הגיע הזמן להשקיע בתחביבים שנזנחו להם עם השנים.

שיחות עם אמא היו לי משהו כרגיל היא אנטי-הכל. ניחא,

שיחות עם אבא היו רציניות השבוע הוא ביקש שאחשוב ברצינות לחזור לגור איתו שנורא קשה לו לבד ובמילא הוא רוב היום לא בבית אז מה לעזאזל גורם לי לשלם שכירות ולהתחייב להוצאות סתם ככה, אני חושבת על זה...גם כי קשה לו נורא לבד ואני מבינה את המועקה שלו וגם כי הוא צודק אבל...נראה לא יודעת שוקלת את זה.

טוב בכללי היה לי שבוע טוב! עזבו לרגע את המצב הבריאותי אבל המצברוח היה מרומם כמעט כל ימות השבוע וחוויתי דברים חדשים שגורמים לי להרגיש טוב ונפלא,

שיר-http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM שיר טוב שתמיד מספק את הסחורה!

niwo

New member
שבוע עמוס

היה לי שבוע עמוס.
הייתי צריך ללמוד לשני מבחנים בתקופה האחרונה. אחד מהם הלך לי טוב, והשני ממש לא.
משום שלמדתי למבחנים, לא יצא לי להשקיע בשאר הקורסים, ולכן אני צריך לעשות השלמות בפסח.
כמו כן, אני צריך לעבוד על דו"ח ביחד עם עוד מישהי.
אותה בחורה, נקרא לה ה', היא בחורה מדהימה. אני פשוט מעריץ אותה.
אני הפרטנר שלה במעבדה באלקטרוניקה. משום שקיצצו את השעות בקורס באלקטרוניקה השנה, לא היה זמן למדריכים במעבדה להסביר לנו על הכלים במעבדה. ולכן, כשהיינו במעבדה, המדריכים פשוט שלחו אותנו להתחיל בניסוי ללא כל הסבר על האופן שבו עובדים המכשירים של הניסוי.
לא ידעתי מה מחולל האותות, כיצד עובדים עם דבר שנקרא מטריצה (פלטה שמשמשת לחיבורים של רכיבים חשמליים), לא ידעתי כיצד להאריק נכון את המכשירים, לא ידעתי כלום.
למזלי, הפרטנרית שלי היא ה'. וכמובן שהיא ידעה מה היא עושה.
את הניסוי לא הצלחנו לסיים תוך שלוש שעות ולכן היה עלינו להגיע למעבדה בזמן אחר ולהשלים את הניסוי. לדאבוני, מכיוון שהיה עליי ללמוד למבחן, לא נפגשתי עם ה' להשלים את המעבדה. השארתי לה את כל העבודה לבד, וזה לא נעים לי. אני אדם שלא מסוגל להשאיר עבודה לאנשים אחרים.

אתמול היה המבחן האחרון שלי לתקופה. הבטחתי לה שאני אסרוק לה את הנתונים שרשמתי מהמעבדה אחרי שאני אסיים את המבחן.
הזהרתי אותה שאני עלול להירדם אחרי המבחן, ולכן אמרתי שאשלח לה את הנתונים מאוחר ביום שישי. וכך עשיתי.
התחלתי לעבוד על הדו"ח היום, אך נרדמתי במהלך היום. וזה קצת מתסכל אותי כיוון שחשבתי שאצליח להתקדם יותר במטלות שנותרו לי ממהלך השבוע.
אני לא שולט בשינה שלי, אני פשוט נרדם במהלך היום.

ועוד קצת-
- סיימתי לראות סדרה שאני מאוד מאוד אוהב. הסדרה נקראת shinsekai yori ויש לה את אחד ה-world buliding היותר טובים שראיתי מזה הרבה שנים.
אני רוצה להתחיל לקרוא את התרגום של הנובל שעליה מבוססת הסדרה. הייתי רוצה לקרוא את הנובל בשפת המקור ביפנית, אבל את זה אוכל להשאיר לתקופה שיהיה לי קצת יותר זמן (מתי התקופה המיוחלת הזו תגיע כבר??).
- ניתקלתי בבלוג של מישהו בן 18 שעומד למות תוך חודש. הוא לא כתב על עצמו הרבה, אלא רק ביקש מאנשים שיישלחו לו סיפורים על עצמם, בכדי שהוא יוכל להספיק כמה שיותר ללמוד דברים לפני שהוא מת.
אני רוצה גם כן לשלוח לו סיפורים.
- אני רוצה לכתוב מכתב למטפל שם למטה, אבל יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות!!!

Brombit

New member
בזזזזזזזז

ביום ראשון הייתי עוד בנאחס בגלל ההופעה... אח"כ עבר בהדרגה.

בשני הייתי במיונים קצרים לעוד עבודה בסקרים.

בשלישי הייתי בראיון לעבודה באבטחה. זה כנראה לא יקרה, כי הבנתי שאני אצטרך להגיע ולחזור בעצמי, גם בלילה.

ברביעי-חמישי-שישי עבדתי בחנות של אמא, הכנתי זֵרים. היה סבבה, חוץ מזה שממש קשה להחזיק הרבה זמן את הפרחים וכל פעם להחזיר אותם למקום שאני רוצה.
אני אמשיך גם מחר ומחרתיים, ואז ניסע ישר לסדר בקיבוץ.

Brombit

New member
אה, דעתי על טיפול פסיכולוגי לא השתנתה.

תמיד ידעתי שיש נפלאים ויש נוראיים, ויש באמצע.

queen helen

New member
שלי

קורעת את הצורה בעבודה ולא נשאר זמן לשום דבר אחר.

ספ"ש נחמד ועמוס להחריד.

סוף סוף מצאתי שיר יפני שאני אוהבת.

ולגבי טיפול פסיכולוגי - כבר כמה שנים שאני משתעשעת במחשבה על טיפול כזה.
השרשור עם הסקסולוג הטרול ידחה את הטיפול בעוד כמה שנים, או לנצח.
עכשיו אני מבינה איזה נזק נוראי מטפל גרוע יכול לעשות.

מה זה. את אוהבת מאטל?

ממש כבד XD

את יודעת מה הכי עצוב בכל שירשור-סקסו-טרול הזה? שהמטפל באמת מאמין שאנחנו אלו שיכולים לעשות נזק ולא הוא... >.<

queen helen

New member
זה מטאל כבד זה?

אם כך, אז אני כבר לא אוהבת.

כן, גם בעיני זה הכי הפריע.

למעלה